Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy się po długiej, długiej przerwie. Czasami udaje mi się Was poczytać ale ciężko mi znaleźć czas na dołączenie do rozmowy. Głupio się wtrącać w jeden dzień a potem miesiąc milczeć.
Za nami trudny czas, trudno mi nauczyć się Małego, wydaje mi się że nie umiem odgadywać tego czego on chce. Momentami mam doła, momentami tracę cierpliwość i mam wszystkiego dość. I jak mnie czasami wkurza mój mąż tak naprawdę bez niego nie wiem jakbym to ogarnęła. Wydaje mi się że on lepiej umie odgadnąć potrzeby Leona jak ja. Ale może powoli do przodu....
Nadal karmie tylko piersią choć dziś już kupiłam 3 saszetki mleka by spróbować jeśli znowu będę się wieczorem męczyć by coś zjadł, zasnął na szczęście spokojnie przy cycu. Ulewanie nadal trwa, mamy syrop ale guzik to daje.
Dziś nam wyszedł 2 ząb 😁 więc mam nadzieję że wieczory już nie będą takie straszne - czopek nurofen zadziałał dziś cuda.
Nie wiem kiedy znowu zajrzę ale ściskam Was mocno i całuję dzieciaki 😁😘KasiaLukasia, mikka86, Lady_Dior, Sylka135, Aska1994, Lullaby, Casjopea, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
xgirl wrote:To moja wpieprza chyba z 1500ml na dobe🤦🏻♀️🤦🏻♀️🙆🏻♀️ Teraz w ostatnich 2-3h zjadla OK 300ml. Drze sie Jak szalona Jak jej nie Dam Ale to chyba za duzo wszystko??!url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
mikka86 wrote:X przecież na puszcze masz info ile powinno zjadać dziecko w jakim wieku. Teoretycznie oczywiście,bo ja też nie trzymam się tych norm
Hej Sylwia gdzie bylas Jak Cie nie bylo🙆🏻♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2019, 20:35
-
Lady_Dior wrote:Tylko,że moja Zośka zjadłaby tyle ile jej dam.Nigdy nie zostawiła-nieważne,czy dam jej po 3godz.czy 4 i nieważne,czy dam jej 150 czy 180 dlatego jest mi ostatnio ciężko z tym...Chcę spróbować dawać jej na noc więcej-zobaczę,czy prześpi dłużej.Ahhh już mi się wszystkiego odechciało-myślałam,że wszystko robię dobrze a wychodzi na to,że nawet karmić nie wiem jak 🤦🏼♀️
-
nick nieaktualny
-
xgirl wrote:6kg
Wiec nie jest jakas wielka, normalnie wazy wiec nie wiem o co chodzi🤷🏻♀️ Zre jak powalona.
JaSzczurek lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
mikka86 wrote:Eeee to spoko, jakby ważyła z 8-9 kg to bym jej zaczęła już wydzielać to żarcie,a tak to niech se je ile wlezie