Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Widziałam to, jedno dotknięte bielactwem 😔Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
często czyścicie uszy waszych maluchów? Ja dziś się dobrałam do uszu małego, bo zasnął na mnie przy karmieniu i się przeraziłam. W środku nie ruszałam, ale na zewnątrz, w tych wszystkich zawijasach w górnej części ucha po porządnym odchyleniu znalazlam tyle syfu, że szok 🙄🙄🙄
-
JaSzczurek wrote:często czyścicie uszy waszych maluchów? Ja dziś się dobrałam do uszu małego, bo zasnął na mnie przy karmieniu i się przeraziłam. W środku nie ruszałam, ale na zewnątrz, w tych wszystkich zawijasach w górnej części ucha po porządnym odchyleniu znalazlam tyle syfu, że szok 🙄🙄🙄
Aska, ale dzentelmen. Uroczy no❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2019, 15:12
-
nick nieaktualny
-
Casjopea wrote:KarolaJJJ ja RPA i Zambia. W Zambii mam już z 8 lat chłopca w adopcji na odległość, którego poznałam osobiście jak odwiedziłam wioskę, w której prowadzona jest wspierana przeze mnie misja.
Szkoda, ze ja sobie nie cyknelam foty w szpitalu w ktoryms dniu Po CC Jak stoje zgarbiona podpierajac sie o dostawke Malej Jak o balkonik, w brudnej koszuli, moich ujebanych ponczochach, koltunie na glowie i wyrazie twarzy ,, dobijcie mnie"😂 -
xgirl wrote:Czytanie tego boli bo ja nic nie robie az tak pozytecznego w swoim zyciu🤷🏻♀️
Szkoda, ze ja sobie nie cyknelam foty w szpitalu w ktoryms dniu Po CC Jak stoje zgarbiona podpierajac sie o dostawke Malej Jak o balkonik, w brudnej koszuli, moich ujebanych ponczochach, koltunie na glowie i wyrazie twarzy ,, dobijcie mnie"😂url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za wsparcie 😘 kochane jesteście 💞
Mikka, Karola zgłaszacie gdzieś reakcje na ostatnie szczepienie dzieci?
Mikka Ksawery doszedł już do siebie?
Ale się wczoraj urządziłam. Znowu strasznie bola mnie kręgi szyjne aż promieniuje do prawej ręki więc wzięłam mydocalm i poprosiłam męża żeby posmarowal mnie naproxenem...Po tym połączeniu dostałam takiej wysypki na całym ciele, która tak siedziała że myślałam że oszaleje i się zadrapie...ale trzeba uważać na leki -
mikka86 wrote:No szkoda,bo chciałabym Cię zobaczyć 🤣
-
Ja reakcje zgłoszę jak pójdę na kolejne szczepienie w styczniu, pediatra zawsze sama pyta o stan dziecka po ostatnim szczepieniu. Tak dzisiaj jest już w porządku,jeszcze wczoraj do wieczora miał temperaturę na poziomie 37-37.8. Pozatym że dzisiaj dwa razy zrobił wodnistą sraczkę ale myślę ,że po tym pedicetamolu,bo podawałam kilka razy, albo może i po szczepieniu 🤔url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
nick nieaktualny
-
.
Jeszcze od dwóch dni zmagam się z zastojem, i to cholernym i laktator nie chce mi tego ściągać chyba zaczyna się psuć, mam pełno guzów już nie daje rady a dzisiaj to już tragedia, boli okropnie
Z tego wszystkiego wczoraj kupiłam sobie fajki, także koniec z moim karmieniem
O 17 mój jedzie odebrać laktator bo kupiłam nowy od takiej dziewczyny na olx zobaczymy
Z tych dobrych rzeczy to kupiłam wkoncu sukienkę na chrzest
Aśka Jacuś jest cudny, rośnie jak na drożdżach ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2019, 16:44
-
Szczooootka pastaaa kubek ciepła woda, tak się zaczyna wielka przygoda 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2019, 04:13
Lady_Dior, Drobinka91, kinga27.30, Casjopea, KasiaLukasia lubią tę wiadomość