Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jak dołączyła do was to odniosła przez krótka chwilę że niejestem tym za kogo się podaję. Nie wiem skąd mi się to wzięło ale fakt jest taki że jak się dołącza w jakoś grupę w ostatnim trymestrze to różne reakcje mogą być...
-
Ja się boję pisać, co u nas jest zwykle ma obiad, bo jak wiecie mamy hodowlę królików.. 😉 Ale tak szczerze to po pracy w rzeźni i na fermach drobiu zdecydowanie wolę zjeść swojego królika, który miał mega spoko życie (u nas króliki siedzą w klatkach tylko w momencie wykotu i z małymi, a później biegają luzem po gospodarstwie - i tu ciekawostka, króliki nie uciekają), niż mięso ze sklepu, które gdy jeszcze nie było mięsem żyło w naprawdę kijowych warunkach, że o transporcie do rzeźni i o uboju nie wspomnę.
A jeśli lubicie króliki jako zwierzątka, to musialybyscie poznać naszego Pulpeta, wykastrowanego knura, który żyje u nas jak pies i tak też się zachowuje
Spoko Adria - wiem, że macie świnie i zero krytyki z mojej strony. Pracowałam z rolnikami, mój mąż nadal z nimi pracował, mamy wśród nich sporo znajomych i znam realiaEmma_ lubi tę wiadomość
-
Wiesz, że miałaś ciężki wieczór kiedy śni ci się, że porwali Ci dziecko, ale oddali, bo porywacz nie mógł z nim wytrzymać. 😄
Moje drogie dziecko wczoraj po standardowych pobudkach 21-23 o 23 obudziło się na dobre - przez godzinę oglądało karuzelę a później 2 głośno gadało ze sobą. Żeby on w dzień tak umiał się sobą zająć.Emma_ lubi tę wiadomość
-
KarolaJJ wrote:Nieeeee
Z rana ko, ko, ko, ko,
W nocy ko, ko, ko, ko,
Przez dzień cały ko, ko, ko,
Ciągle ko, ko, ko, ko,
Tylko ko, ko, ko, ko,
Na okrągło ko, ko,xgirl lubi tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Casjopea wrote:Ja dołączyłam, bo jak wiecie kiepsko u mnie z matmą i potrzebowałam aplikacji do liczenia dni ciąży 😆 A to było pierwsze co mi wyskoczyło.
Casjopea lubi tę wiadomość
-
xgirl wrote:Dziewczyny chcemy kupic krzeszlo do karmienia, polecacie cos? macie zdanie na temat tego najprostszego z Ikei? Patrzylam i ceny sa straszne. No kurwa pojebalo ich zeby za male krzeslo tyle kasy? No i sie tak zastanawiam czy to co najprostsze moze wystarczyc. Jedyny Problem to taki, ze to krzeszlo z Ikei nie ma podporki na stopy ale to mozna dorobic.
-
Xgirl my byłyśmy razem na październikowych 2kreskach 😆😆😆 Ja tam trafiłam jak się starałam i ledwo zaczęłam się udzielac i od razu zaskoczyło 😊 Tu byłam teraz na czerwcówkach ale odeszły dziewczyny na fb a nie chciałam specjalnie konta zakładać,więc dołączyłam do Was ☺
-
A ja mam dzisiaj wegański obiad
. Ale spoko nie mam nic przeciwko mięsku.
Próbuję aktywizować Tymka z tymi obrotami. Więcej go kulam na macie, może to coś da. A jak nie to idę z nim do fizjo ale to dopiero jak skończy 5 miesięcy i dalej nie będzie obrotów. Emma daj znać co tam z Emilką u fizjo.
Ja tu trafiłam już na staraniach o Mikołaja. Głównie czytałam niż się udzielałam. Podobnie było z kwietniówkami 2017. Wtedy też prowadziłam kalendarz ciąży. Dopiero u was się chciałam bardziej zadomowić, a i tak zjawiłam się zaraz przed porodemWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2019, 12:47
-
Alisia wrote:Stopy Lenki 11 cm 🙆♀️🙆♀️🙆♀️🙆♀️
-
Ale żeście naskrobały! 😱 na wspominki Was wzięło? 😁
Ja jestem Paulina jakby co i po porodzie wyglądałam tak 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2019, 17:54
JaSzczurek, xgirl, Adria, Casjopea, Lullaby, mikka86, KasiaLukasia, Lady_Dior, Emma_, kinga27.30, Sylka135 lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
PAULINA SUPER PAMIĄTKA 😘ja nie mam takiej foty a raczej mam ale takie hujowe że dramat... Wiadomo stary robil🙈
A mój minionek kończy dzisiaj 4 miechy. Wogole jest taki słodki kochany śliczny... I ten tego stary mówi że zrobię z niego lgbt lub narcyzaxgirl, Aska1994, Lady_Dior, Emma_, kinga27.30, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
Adria wrote:A mój minionek kończy dzisiaj 4 miechy. Wogole jest taki słodki kochany śliczny... I ten tego stary mówi że zrobię z niego lgbt lub narcyza
Lullaby, xgirl, Lady_Dior lubią tę wiadomość