Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie bardzo irytowała Panna Evans. Czasami przeczyła sama sobie, zmieniała wersje itd.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
I X mnie czasami wkurzała! Ale wyszła na ludzi ( albo mi hormony już tak nie szaleją 🤫) 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:I X mnie czasami wkurzała! Ale wyszła na ludzi ( albo mi hormony już tak nie szaleją 🤫) 😂
Nie No spoko, ze mna porazka w ciazy byla🤦🏻♀️ Choc i bez ciazy potrafie byc denerwujace, Ale kto nie?😆 -
Alisia wrote:Możesz zrobić zdjęcie - proszę 😊tego krzesełka z tą dechą ? 😊
Ona jest fajna, bo można dopasowywać wysokość do wzrostu dziecka.
Jak skończę ogarniać chatę to zrobię fotoKasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
KarolaJJ wrote:Nieeeee
Z rana ko, ko, ko, ko,
W nocy ko, ko, ko, ko,
Przez dzień cały ko, ko, ko,
Ciągle ko, ko, ko, ko,
Tylko ko, ko, ko, ko,
Na okrągło ko, ko,
Aż do kury raz policja przyjechała,przyjechała
No i kurze za hałasy mandat dała,mandat dała
Teraz kura cicho z żalu gdacze w domu,gdacze w domu,na podwórzu nie przeszkadza już nikomu,już nikomu 😂😂😂😂xgirl, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:Aż do kury raz policja przyjechała,przyjechała
No i kurze za hałasy mandat dała,mandat dała
Teraz kura cicho z żalu gdacze w domu,gdacze w domu,na podwórzu nie przeszkadza już nikomu,już nikomu 😂😂😂😂 -
nick nieaktualny
-
Jeżeli chodzi o bmk to nawet o tym nie pomyślałam - uświadomiła mnie ostatnio pediatra - może jednak na coś ta wizyta się przydała ale LENKA w trakcie rozszerzania diety nie może jeść kaszek z mlekiem i w razie potrzeby nie można jej dać zwykłego mm - gdzie ja mam mózg że o tym nie pomyślałam ............ masakra .............. dobrze że nie było potrzeby dopajania mm........
-
mikka86 wrote:Mnie czasami wkurza do tej pory 🤣🤣
😂😂😂🤫Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥