Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lullaby fajnie, że jest taki samodzielny, masz łatwiej 🙂. Leon też umie dużo rzeczy, wchodzi na krzesła żeby coś dostać, wyciąga sobie łyżeczki, kubeczki, miseczki itp ale to jest taka niezdara, że masakra, kakao dosłownie zawsze ląduje na podłodze 🤦♀️.
U Miłosza na szczęście alergia objawia się tylko wysypka. Ale ma bardzo brzydkie, suche placki na nogach, rękach, brzuchu, twarz cała wysypana. Na ciele smarowalam sterydem tydzień i zeszło, ale już widzę, że wraca. Buzie zaczęłam dzisiaj smarować bo tak się drapie, że sobie rany robi 😔. To na pewno będzie alergia pokarmowa, mój mąż miał skaze jako dziecko, Leon też (prawie do 2 urodzin), więc jest duże prawdopodobieństwo, że Miłosz też ma, więc innej (kontaktowej) się nie doszukuje.Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Adria wrote:Sylwia fajny przekaz 😄
Jak se pomysle ze jak moj syn bedzie mial 20 lat ja bede miala 60🙈🙈🙈
Masakra
Ja czasem mowie do łukasza tak jak bedziesz duzy to bedziesz mamusie wozil na szoping
A stary sie odzywa
Raczej do lekarza 😂😂😂😂
Noi korwa czar prysł jak banka mydlana
heheheheheWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2019, 12:12
-
Dziękuje/my 😉❤
Ps. Tak wiem, Olek siedzi. 🙈
Na swoje wytłumaczenie powiem, że jest to na jednym jedynym zdjęciu i to dlatego, że sam się podrywa.🤷♀️Emma_ lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Łaski chyba muszę kupić Łukaszowi większy kombinezon tylko zastanawiam się nad dwiema rzeczami ...stopy całe i dwa zamki czy jeden
-
mikka86 wrote:Jaszczurek to ile ty jeszcze planujesz bobów ?? I czemu z innym facetem 🙀
No ogólnie 3. Dwa teraz, jedno później. Ale kto wie - może stwierdze, że to trzecie też ma mieć rodzeństwo w swpim wieku? Robię zajebiste dzieci muszę się przyznać 😅😅
Drobinka, ale cudownie byliście ubrani. Piękne zdjęcia.Drobinka91 lubi tę wiadomość
-
Adria,mi się lepiej zakłada kombinezon z dwoma zamkami. I jak stopy są całe, a nie dopinane. Pierwsze raz dzisiaj Jackowi założyłam i ten kombinezon na strasznie wąskie rękawiczki. Nie udało mi się mu tam rąk wsadzić 😱Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
JaSzczurek wrote:bo mój facet ma 50ke, za 20 lat to nie będę z nim robić już dzieciów
No ogólnie 3. Dwa teraz, jedno później. Ale kto wie - może stwierdze, że to trzecie też ma mieć rodzeństwo w swpim wieku? Robię zajebiste dzieci muszę się przyznać 😅😅
Drobinka, ale cudownie byliście ubrani. Piękne zdjęcia.url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Boże ale żałuję że nie pomyslelismy o takiej sesji. Piękne zdjęcia 😍
Uwaga wlazlam na wagę i ważę dokładnie tyle co przed ciąża 😁 co nie zmienia faktu że muszę zgubić jeszcze 6-8 kg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2019, 13:07
mikka86, Lullaby, Emma_, Drobinka91, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
LidziA89 wrote:
Uwaga wlazlam na wagę i ważę dokładnie tyle co przed ciąża 😁 co nie zmje ia faktu że muszę zgubić jeszcze 6-8 kg. -
LidziA89 wrote:Boże ale żałuję że nie pomyslelismy o takiej sesji. Piękne zdjęcia 😍
Uwaga wlazlam na wagę i ważę dokładnie tyle co przed ciąża 😁 co nie zmje ia faktu że muszę zgubić jeszcze 6-8 kg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2019, 12:56
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
33Sylwia wrote:He he he
By się głupio nie pytali tylko pomogli 😂Emma_ lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥