Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mikka86 wrote:Zadam głupie pytanie . A marchewkę to się podaje na surowo czy ugotowaną? 🙄
Ja gotuję, żeby była miękkamikka86 lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Sylwia 😂😂 jak widzisz, Ksawery też na płasko 😁Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
mikka86 wrote:Zadam głupie pytanie . A marchewkę to się podaje na surowo czy ugotowaną? 🙄
Ja się nie mogę zebrać dopiero zjadłam śniadania i pije kawę 😁 -
nick nieaktualnyMikka ugotowaną.
Amgelikamarta moze ten z tubki jest 2x slodszy i przez to.Porównaj ilosc cukru w składzie.
Kup mu zwykla bobovite albo hipp,i dodaj pogniecionego banana albo malinki. Na bank zje lepiej niz te sztuczneWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2019, 10:18
anngelikamartaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobra z tą wigilijką to się jeszcze zastanowię. Nie mówiłam wam tego ale jakieś 2 lata temu mąż odwalił na wigilijce w pracy po pijaku akcje, że prawie się wtedy rozwiedliśmy. Ja byłam też na tej wigilii, a Miki był z moimi rodzicami. Miał tedy 7 miesięcy. Nadal pracuje z tymi samymi ludźmi, w większości są spoko. Boję się tylko, że to będzie wyglądało tak, że ja będę się zajmować 2 dzieci, a on się napije z kumplami i jeszcze będę musiała go odwozić. No i nie wiem czy jest tam jakieś miejsce do karmienia i przebierania Tymka. No i jeszcze Tymek ma szczepienie 4 dni przed imprezą i to tez musiałabym przesuwać. Sprawa jest do przemyślenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2019, 10:30
-
mikka86 wrote:Bardzo mnie to ciekawi ,jak wy to robicie 🤔
Po prostu, siadasz na piłkę, wyciągasz cycka, przystawiasz dziecko i skaczesz 😜mikka86 lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Lullaby, ja bym spróbowała pójść na kompromis, że pojedziecie z nim, ale może wypić maks 1-2 piwa, czy 2-3 kieliszki wódki, czy coś i że jedno dziecko jest na jego głowie.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥