Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaLukasia wrote:A i kupilam sobie dzis bilet do mamy. Jedziemy z Ala pierwszy raz same pociagiem
W przedziale dla ludzi z dziecmi. W sensie dzis kupilam, a pojedziemy 26 grudnia.
-
mikka86 wrote:Kasia wow, podziwiam za odwagę.Ja chyba bym się jeszcze nie zdecydowała.. Ile będziecie czasu w pociągu?
-
Aska1994 teściowa na medal 🤦♂️
Mój stary posiedzial dzisiaj kilka godzin z dziećmi i to oczywiście pod moją obecność, nie że sam. Sam był tylko nieco ponad godzinę z Izą jak zabrałam małego na spacer. I ledwo żyje biedak 😂 No jakże mi go żal.
Ogólnie on się fajnie dziećmi zajmuje, ale nie umie nic, ale to nic od nich wyegzekwować. Nawet Iza mu temp nie pozwoli zmierzyć, gdzie jak ja jej mierze to się cieszy z tego faktu i unosi sobie grzywke żebym miała dostęp do czoła. Że już o podaniu jakiegokolwiek leku nie wspomnę. Wkurwia mnie to, nie powiem, ale co zrobić. Na ile mogłam, na tyle go wychowałam, więcej mi się chyba już nie chce 😜 -
JaSzczurek wrote:A jak jedziecie? Bierzesz wózek? W niektórych pociągach nie przechodzi przez drzwi, więc bądż przygotowana na rozkładanie. Najlepiej żadnych bagaży typu torba czy walizka. Lepiej plecak.
Nie biorę wózka, ale muszę wziac fotelik do samochoduMam dwa miejsca wykupione, wiec na jednym postawię tego grata a Ale w zaleznosci od jej nastroju na rece, albo bedzie spac w foteliku. Pocieszam się, ze jak bedzie plakac cala drogę to nikt nie bardzo może się krzywo patrzeć w takim przedziale
Jadę krotko, ze 3 godziny. Ale wiecie jak to jest z PKP, czasem te trzy godziny trwaja siedem... No i odciagne mleko do butli, zeby nie musiec wyciagac cycka spod zimowych swetrow. Najbardziej się boję rozbierania jej ze spiworka i ubierania potem z powrotem.
-
Casjopea
Ja jade we wtorek z dziewczynami na wycieczke a moj stary zostaje z łukaszem w domu .teraz dalam mu butle do karmienia bo kuzwa nawet tego nie robil.we wtorek chrzest bojowy bedzie mial bo mnie nie bedzie nie godzine nie dwie a wiecej.😉😄😄
Wiec zobaczy ile napierdalam ze synek oporzadzony pranie obiad ugotowany itpCasjopea, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Mikka86 moja młodsza siostra z mamą spała do 8rż 😉 Ja z Zośką chyba też długo pośpię 😂
Co się stało Twemu bratu🙁 jeśli można spytać...
Dziewczyny nie nie nie -takie wpadki to nie wpadki 😜 -
Lady_Dior wrote:Mikka86 moja młodsza siostra z mamą spała do 8rż 😉 Ja z Zośką chyba też długo pośpię 😂
Co się stało Twemu bratu🙁 jeśli można spytać...
Dziewczyny nie nie nie -takie wpadki to nie wpadki 😜url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
KasiaLukasia wrote:Nie biorę wózka, ale muszę wziac fotelik do samochodu
Mam dwa miejsca wykupione, wiec na jednym postawię tego grata a Ale w zaleznosci od jej nastroju na rece, albo bedzie spac w foteliku. Pocieszam się, ze jak bedzie plakac cala drogę to nikt nie bardzo może się krzywo patrzeć w takim przedziale
Jadę krotko, ze 3 godziny. Ale wiecie jak to jest z PKP, czasem te trzy godziny trwaja siedem... No i odciagne mleko do butli, zeby nie musiec wyciagac cycka spod zimowych swetrow. Najbardziej się boję rozbierania jej ze spiworka i ubierania potem z powrotem.
A śpiworek masz w foteliku? Nie masz możliwości po prostu rozpięcia? Ja połowę drogi trzymałam Toma w foteliku a jak się obudził to fotelik dałam na górę a Toma położyłam na kocyku na drugim fotelu, blokując nogą od spadnięcia, żeby kręgosłup odpoczął od fotelika. A jak marudził to zatykałam cycem
Ubrany był w samo body z długim i legginsy a w foteliku miał śpiwór.
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Oj przykro mi 😪 Fajnie,że miał taką pasję,którą kochał.Znam trochę ludzi,którzy nie mają żadnego hobby i żyją z dnia na dzień-co to za życie...
Pamiętam jak kiedyś dawno temu mój były chłopak zdawał prawko na auto i motor.Na auto za 1wszym razem a na motor 3x zdawał i się poddał.Było mi go żal ale w duchu mi ułożyło.Tak mówię do jego rodziców "ja tam się cieszę,że M nie zdał" a jego tata "Asia nie mów M tego nigdy ale my też się cieszymy" 😜 -
nick nieaktualnyEmma bardzo pomysłowe te zdjęcia 😍
Aśka co za małpa z Twojej teściowej 🙀
Kasialukasia fajny pomysł z tym pociągiem 😀
Mikka bardzo współczuję ☹️
Casjo bardzo rzadko komuś zazdroszczę, ale też bym chciała żeby moje dzieci o takiej porze chodziły spać 😉
-
Mikka bardzo mi przykro. Mój mąż też jest motocyklista, sama jeździłam z nim jako plecak. Zjezdzilismy nawet pół Chorwacji
. Jednak jak zaszłam w ciążę z Leonem to sprzedał motor. Ale kiedyś liczymy na to, że bedziemy jeszcze mieć czas polatac
. Lewa w górę dla Twojego brata 🖐️.
P. S. Ale jak moi synowie będą chcieli zrobić prawko na motor to padne na zawał 🤦♀️.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2019, 19:32
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Mikka, współczuję 😘😔
Ja też się bardzo boję o męża, jest w trakcie robienia prawa jazdy na motor.
To też jego pasja, marzenie, na które długo nie chciałam się zgodzić.
W ogóle kocha motoryzację.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Lady_Dior wrote:Mikka86 moja młodsza siostra z mamą spała do 8rż 😉 Ja z Zośką chyba też długo pośpię 😂
Yyy czy wspominałam już, że ja spałam z mamą do jakiegoś 15 roku życia?Od urodzenia mialam swoj wlasny pokoj... W każdym bądź razie spałam z nią aż do czasów bycia nastolatką. Dopiero jak zaczęłam popijac na imprezkach to przenioslam sie do siebie, żeby mnie nie wyczula. A razem z nami spala moja, mlodsza o 10 lat siostra. Hehehe. Stary od zawsze na kanapie w dużym pokoju.
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Mikka86 przykro mi 😣😣strasznie to smutne..
Też kiedyś lunatykowałam i długo spałam z mamą, opowiadali mi że raz przed świętami zaczęłam lunatykować i chciałam wejść na kominek (mieliśmy taki duży, sztuczny) a za tym kominkiem były bombki w kartonach więc zrobiłam sobie z nich schody 😆potem mnie położyli spać i po jakimś czasie znowu wstałam i podeszłam do pieca, oparłam się o niego i zlapalam za wiadro i spałam dalej na stojąco 😂
Na szczęście minęło mi to. Teraz tylko mój czasami tak ma w nocy że usiądzie na łóżku śpiąc albo wstanie, oprze się na łokciu i łbem opiera się o ścianę 😆😆
Teraz się śmieje ale za pierwszym razem prawie zawału dostałam jak się tak podniósł 🙈
mikka86 lubi tę wiadomość
-
JaSzczurek wrote:Proponuję komplet koszulka do karmienia i bluzka/swetr i jednak stawiać na cyca, bo butla tak skutecznie nie usypia/nie uspokaja
A śpiworek masz w foteliku? Nie masz możliwości po prostu rozpięcia? Ja połowę drogi trzymałam Toma w foteliku a jak się obudził to fotelik dałam na górę a Toma położyłam na kocyku na drugim fotelu, blokując nogą od spadnięcia, żeby kręgosłup odpoczął od fotelika. A jak marudził to zatykałam cycem
Ubrany był w samo body z długim i legginsy a w foteliku miał śpiwór.
Ooo świetny pomysl z tym spiworem. Niby oczywiste, a nie przyszlo mi do glowy. Dzieki.