Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mój też się złości jak cokolwiek ląduje w jego buzi, ostatnio gryzł moją mamę 😉 śmieje się zawsze z tych jego dzikich wrzasków i otwartej buzi gotowej do ataku, ale moje sutki od jakiegoś czasu nie podzielają mojego śmiechu 🤦♀️ tak mi je szarpie, ciągnie, szczypie, gryzie i wykręca że głowa mała. Nie chce wiedzieć co będzie jak wyjdzie mu ten ząb co niby idzie.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualnyDrobinka to miłe że Twój mąż o Ciebie dba. Po takiej ilości stresu masaż będzie ukojeniem. Ja idę 9 też pierwszy raz bo jakoś nie mogłam się przemuc do tego żeby ktoś obcy mnie dotykał 😂
Niebieska gwiazda witaj wśród matek z chorymi dziećmi ☹️ mam nadzieję, że szybko te nasze małe psotniki wrócą do zdrowia ✊ Ala odsypia nockę... Jakoś nie mam sumienia jej budzić jak wiem, że źle się czuje -
Witam się i ja. Wczoraj byliśmy u znajomych (tych, którzy mają 3 dzieci w wieku naszych). I dobrze mi to zrobiło, fajnie tak wyjść z domu do towarzystwa, wyrwać się gdzieś indziej niż do rodziców. Dzieci też się bawiły wybornie! Kto wie, może Cypis przy okazji będzie miał przyjaciela na całe życie? 😉
Dzisiaj już ich odprowadziłam do przedszkola,wieczorem jazda do lekarza niestety, jutro ich Tomek zawozi i przywozi, bo mają Mikołaja o sesję zdjęciową, więc chcę Moni sukienkę ubrać, a zmarzłaby idąc na autobus.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Zdrowia dla wszystkich chorych! Teraz niestety taki okres, non stop przeziębienia i inne dziadostwa 😔Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Boże moje dziecko skończyło 5 miesięcy 🤦♀️ kiedy to minęło?
Alisia, mikka86, KasiaLukasia, Sylka135, Czarna_kawa, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Heloł
Emma u nas też ryki i wrzaski jak cos nie miesci się w calosci w buzi. Alucha trafia juz do paszczy bez problemow, ale chcialaby zjeść grzyba w całości a nie tylko wypustke.Chociaz z grzybem to chyba i tak najmniej się złości, gorzej z innymi zabawkami.
U nas noc ok. Ale juz ktorys raz widzę, ze mala budzi się w nocy na godzinę/półtorej. Zwykle wtedy nie placze, sama sie sobą zajmuje, mruczy, skrobie, opowiada jakies historie, na koniec zaczyna poplakiwac, wtedy karmie i zasypia dalej. Wcześniej nie budzila sie na tak dlugo w nocy. Nie wiem skad ta zmiana.
-
W grudniu teście dostają wścieklizny 😂
LidziA89, Czarna_kawa, kinga27.30 lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
😂 w naszym wykonaniu to będzie wyglądało tak se 😂 nie skupiam się na odpowiednim doborze kolorów, dodatków czy schludnym uczesaniu, samo to że będzie w sukience i kucyku (o ile wytrwa) to będzie szał 😂😂😂😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Aska1994 wrote:😂 w naszym wykonaniu to będzie wyglądało tak se 😂 nie skupiam się na odpowiednim doborze kolorów, dodatków czy schludnym uczesaniu, samo to że będzie w sukience i kucyku (o ile wytrwa) to będzie szał 😂😂😂😂
No i spoksik. To będzie "naturalna piękność"
-
Alisia wrote:U mnie było dzisiaj to samo 🤔🤔🤔 Skok czy ząbki hmmmmmmmmm
Nie wiem chyba już wszytsko na raz ale zębów u nas na razie nie widać. W dzien też cyrk non stop płacz i rączki godzinę ja usypiałam oczy jej się zamykały a walczyła strasznie. -
Hejka, my też wolimy nawet o nocy nie mówić, co godzina ppobudka na 15 min potem sen 45 i znowu tak w kółko. Nie wiem co jest grane... Cyc nam nie pomaga już. Leon chce cyca raz na 4 h i różnie czasami na 3 min czasami na 7. Stresuje mnie to choć tłumacze sobie ze najwidoczniej taka ma potrzebę i tyle. Choć wiecie jak to my matki odrazu szukamy drugiego dna. Mój mąż mówi mi że skoro jest spokojny, uśmiecha się, piszczy, gaworzy i normalnie sika to jest wszystko ok.
Wczoraj byliśmy u naszych znajomych ich synek jest z października i waży prawie 6kg i ma 65cm wygląda prawie jak Leon 😁
Do mnie w piątek przyjedzie teściowa to na bank mnie wkurzy 😂😂😂 -
Faktycznie teściowych szał 😂
U nas też bez szału. Mikołaj spał ładnie, ale koło 4 obudził go kaszel i tak kaszlal sobie z pół godziny, po czym zasnął znowu. Od tamtej pory ma ciągle 37.4-37.5, ale czuje się dobrze, je normalnie itd. Mam nadzieję, że gorzej nie będzie.
Iza natomiast od zasniecia gdzieś do północy budziła się non stop, a właściwie wcale nie zasypiala. Ale potem spała już normalnie. Wstała bez gorączki w extra humorze, oko nie ropieje, kataru prawie nie ma. Ciekawe co przyniesie dzień
Mi też psychicznie nieco lepiej, aczkolwiek i tak zamknięcie w chacie działa i będzie działało na mnie zawsze źle 🙄 -
Casjo, u Was też oczy zaropiałe? Monika z Jackiem się budzą od 2 dni z zaripiałymi, wieczorem pediatra i pewnie krople przepisze.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Aska1994 wrote:Casjo, u Was też oczy zaropiałe? Monika z Jackiem się budzą od 2 dni z zaripiałymi, wieczorem pediatra i pewnie krople przepisze.
-
Też podejrzewam, że Floxal da. Już nam dość znany. Nawet mamy jeszcze w apteczce, ale muszę dopiero zerknąć, ile to jest ważne po otwarciu. No i zobaczę, co powie lekarz.
Casjopea lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥