Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Antek też śpi 😁 my mamy o tyle to szczęście że zawsze zasypia na noc 18:30-20 sam w łóżeczku, pogada sobie trochę i śpi
Albo przy karmieniu zaśnie i kładziemy go
Emma lipnie z tym autem ale zwykle właśnie przed świętami się wszystko psuje. Nam kiedyś dzień przed wigilia padła lodówka, telewizor i kuchenka😆 -
Aśka dokładnie i to sąsiad z klatki obok.
Casjo weź nie pitol tylko odbijaj Izuli łapki 😁
Adria może nie będzie tak źle 😁 ja dziś poszłam na zakupy, może godzinę mnie nie było. Wracam, poodkurzane dziecko na macie uśmiechnięte od ucha do ucha a mąż prasuje. Także myślę że częściej powinni zostawać z dziecmi 😂
Drobinka uważaj bo za 8 tys Emma gotowa przyjechać do Was 😂
Mikka masakra z tą baba! Odciaz ja kosztami najmu lokalu skoro sobie nielegalny cyrk robiła. Nienawidzę złodziejstwo i oszustów...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 21:15
-
Moje dziecię też już śpi. My odbijaliśmy tuszem na papierze, ale też średnio wyszły.
Gratki dla Leona z okazji pięciomiesięcznicy!
Mikka, no nieźle z tą babąNie wpadłabym na to. Dobrze, że się zorientowałyście. A można ją zgłosić na policję?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 21:19
33Sylwia lubi tę wiadomość
-
Mikka86 ja pierdzit toż to złodziejka normalnie 😠 Co za dno normalnie no.
Emma ja pindole współczuję-automat zawsze jak się zepsuje,to są to zazwyczaj duże koszta.Kurde no nie zazdroszczę sytuacji.
Ja mam od malej 4odbicia stopki pomalowane pomadką i spryskane następnie lakierem do włosówTo pomysł opiekunki połogowej
Przez pierwszy tydzień po porodzie była u mnie po 7-8 godz.i we wszystkim pomagała-przy okazji robiła pełno zdjęć,także mam dużo fotek z 1wszego tyg.zycia małej 😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 23:18
33Sylwia, KasiaLukasia, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
anngelikamartaa wrote:Antek też śpi 😁 my mamy o tyle to szczęście że zawsze zasypia na noc 18:30-20 sam w łóżeczku, pogada sobie trochę i śpi
Albo przy karmieniu zaśnie i kładziemy go
Emma lipnie z tym autem ale zwykle właśnie przed świętami się wszystko psuje. Nam kiedyś dzień przed wigilia padła lodówka, telewizor i kuchenka😆O 19 zaczynalo się moje drugie alternatywne zycie. A dzis, zasnela owszem o 19, zeby o 19:30 juz się obudzic. Teraz padla w wozku, ale boje się ją przenieść. Cycek mi odleci jak sie znowu obudzi. Czuje się dziś wyssana do szpiku kości.
-
Czy Wasze maluchy też chcą być caly czas "zaopiekowane" konkretnie przez Was? U nas tylko ja mogę usypiac Ale w lozku, najchetniej bawi sie ze mną, jak wychodze z pokoju zaczyna krzyczeć. Oj ciezkie, ciezkie czasy nastały. Jestem niezastąpiona. Z jednej strony to przemiłe, z drugiej czlowiek chce sie powiesic.
-
KasiaLukasia wrote:Czy Wasze maluchy też chcą być caly czas "zaopiekowane" konkretnie przez Was? U nas tylko ja mogę usypiac Ale w lozku, najchetniej bawi sie ze mną, jak wychodze z pokoju zaczyna krzyczeć. Oj ciezkie, ciezkie czasy nastały. Jestem niezastąpiona. Z jednej strony to przemiłe, z drugiej czlowiek chce sie powiesic.
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
33Sylwia wrote:Dzięki JaSzczurek to wczoraj ale coś mi się Suwaczek popsuł 😂😂😂 a co do sprawy mikka86 to niska szkodliwość czynu jeśli udowodni wogole cokolwiek. I pewnie szkoda nawet nerwów na to.url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Martwie sie też coraz bardziej tymi moimi siniakami na udach, zaraz przy pachwinach. Juz kiedyś Wam o tym pisalam. Dalej to mam. Wygladam jak po gwalcie. Nie mam pojecia skad cos takiego, nie znalazlam nic podobnego w internecie. Chyba nie unikne niestety wizyty u lekarza. Nie znoszę chodzenia po lekarzach, w ciazy tyle sie nalazilam, ze myslalam ze bede mieć spokoj
-
KasiaLukasia wrote:Martwie sie też coraz bardziej tymi moimi siniakami na udach, zaraz przy pachwinach. Juz kiedyś Wam o tym pisalam. Dalej to mam. Wygladam jak po gwalcie. Nie mam pojecia skad cos takiego, nie znalazlam nic podobnego w internecie. Chyba nie unikne niestety wizyty u lekarza. Nie znoszę chodzenia po lekarzach, w ciazy tyle sie nalazilam, ze myslalam ze bede mieć spokoj
-
33Sylwia wrote:Rob badanie na żelazo takie są objawy anemi!