Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje cycki już wróciły do stanu sprzed ciąży i nawet są mniejsze niż były
Ale mam strasznie rozciagnieta skórę i sutki , dopiero teraz to widać jak wszystko wróciło do normy 😖😩strasznie to wygląda bleh😏
-
Ale z tych dobrych rzeczy to Antek nauczył się obracać z pleckow na brzuszek, doczekalam się 😍😍
kinga27.30, 33Sylwia, Lady_Dior, Casjopea, Alisia, LidziA89, Drobinka91, Lullaby, Aska1994, Sylka135, JaSzczurek, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Lidzia, super fryzura. Widać, że dobrze się w niej czujesz 😉
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
anngelikamartaa wrote:Moje cycki już wróciły do stanu sprzed ciąży i nawet są mniejsze niż były
Ale mam strasznie rozciagnieta skórę i sutki , dopiero teraz to widać jak wszystko wróciło do normy 😖😩strasznie to wygląda bleh😏 -
Sylka135 jutro stary ma wolne i zmuszę go, żeby se materac kupił😈
Anngelikamarta ależ z Ciebie modelka😊 No i gratuluję pierwszych, pełnych obrotów Antka 😀 Cieszą nie😀❓
Mikka86 woow jak Ksawery fajnie wcina stópki 😁 Fajnie to wygląda 😀
LidziA bardzo Ci do twarzy w tej fryzurze-pasuje Ci taka długość 😊 Czasem też chciałbym mieć krótkie włosy ale mi to chyba raczej nie pasowały by 😐
33Sylwia dobrze, że Cię to nie dołuje haha. Ja zawsze miałam małe ale co mi zostanie po takim czasie odciągania to ja nie wiem 🤦🏼♀️anngelikamartaa lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny 😘 dobrze się czuje w krótkich włosach mąż zadowolony więc fajnie.
Casjo tak jak pisała angelikamarta tylko skopiuj ten link co jest pod napisem BBcode. -
Casjo nie no aż takie końskie zwisy to to nie są hahah 😂😂
Jaki słodziak mały 😍😍zdecydowanie go tu za mało 🤪❤️
LadyDior cieszą strasznie ❤️choć mam wrażenie że tylko mnie tak wszystko cieszy
A stary to tylko takie 'no fajnie fajnie' 😆
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2019, 20:28
-
Ha! Udało się 😁
I tak oto mój pizdzibączek kończy dzisiaj 5 miesięcy 😊 Bycie mamą to moja najwspanialsza przygoda życia, jestem wdzięczna, że jest mi dane jej doświadczać. I chociaż zabilabym czasem te moje gadziny to już absolutnie nie wyobrażam sobie bez nich życia ❤️anngelikamartaa, 33Sylwia, Drobinka91, Lady_Dior, LidziA89, Emma_, mikka86, Lullaby, kinga27.30, Sylka135, JaSzczurek, Alisia, KasiaLukasia, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Mój mąż stwierdził dziś "nie wiem co tak długo go usypiasz przecież teraz go uśpić to żaden problem" więc go usypia już 40 min i są na fazie kaszlu, zaraz będzie faza uśmiechów 😂😂😂a ja pod tymi drzwiami umrę ze śmiechu 😂😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2019, 20:33
Emma_, anngelikamartaa, mikka86, kinga27.30, Sylka135, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Casjopea
Fajne te twoje gnomy
Ja mam kolezanke co ma macice dwuroznom czy jakos tak ma 2 dzieci i jedno poronienie .jej macica kazda ciaze traktowala jak cialo obce i miala rozne jazdy .z powodu podwojnej macicy miala cesarki.
Lidzia super fryzurka
U nas po szczepieniu ok zachowuje sie nprmalnie
Co do cyckow to moje wygladaja ok
-
nick nieaktualnyLidzia mega Ci pasuje ta fryzura.
Co do cyckow to jak mam.puste to wiszą dwa flaki jakbym miala 80 lat. Masakra. Zaczne trenowac intensywnie to moze znowu mi calkiem znikną cycki i bedzie po problemie
Ja mam 3 śledziony,a raczej jedną normalną i dwa śledziątka 😅 co wygrałam?
Stachowi dzisiaj strzeliło pół roku. Szkoda,ze i tak umrzemy ma świerzba.