Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
33Sylwia wrote:Lady a co ma mnie dolowac 😂piękne i jędrne już były 😂😂😂🙉
Casjo ale Mikołaj uroczy 😍
KarolaJJ gratuluję Stachowi 6m. ☺️ Jeny jak ten czas leci😲Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2019, 20:47
-
Moje cycki po 14 miesiącach karmienia Izy całkowicie wróciły do normy, czyli praktycznie do zaniku 😂 Mam foto jak karmilam już tylko z jednego, różnica była ogromna. Wam to bym pokazała, ale kij wie kto tu jeszcze wchodzi, więc musicie to sobie wyobrazić, tak jak ja musiałam sobie wyobrazić zarzucanie cycka do dostawki przez KasieLukasie oraz karmienie z jednej strony dwoma cyckami przez 33Sylwie 🙈
Ciekawe która pierwsza da radę karmić na stojąco 😂😂Lady_Dior, 33Sylwia, kinga27.30, Sylka135, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Ja już karmiłam na stojąco! I na chodząco! 😛
kinga27.30, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Casjo, wreszcie widzę Twoje zdjęcia! Brawo! Dzieci piekne!
Lidzia, super Ci w tej fryzurze! Ja jestem skazana na długie włosy 🤐Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
A co do włosów to muszę z radością powiedzieć, że odkąd jem Biotebal i wcieram seboradin jest duża poprawa, tzn nadal jeszcze wypadają ale rośnie też dużo nowych, mam takiego jeżyka nad linią czoła 😃
LidziA89 lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
mikka86 wrote:A co do włosów to muszę z radością powiedzieć, że odkąd jem Biotebal i wcieram seboradin jest duża poprawa, tzn nadal jeszcze wypadają ale rośnie też dużo nowych, mam takiego jeżyka nad linią czoła 😃
-
Casjopea wrote:W sensie dziecko leży na ziemi, a Ty stoisz? Oj to szacun 🙈😂
😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
mikka86 wrote:Różowa pielucha ❓❓🤔 Ksawery zasypia identycznie i też na tą stronę ma zazwyczaj głowę 🙂
Akurat on zasypia różnie, ale pieluche lubi przy sobie mieć -
Rodzicielstwo jest trochę jednokierunkowe. Rodzice zaspokajają dużo więcej potrzeb dziecka niż ono ich. I tak powinno być. Tylko potem ten rodzic potrzebuje gdzieś naładować swoje akumulatory. Poczuć się zauważony, wysłuchany, akceptowany. Do tego wszyscy potrzebujemy innych ludzi. (…) trzeba sobie stworzyć społeczność, która będzie wspierać nasze rodzicielstwo
I my tu chyba robimy coś takiego 😁kinga27.30, Sylka135, anngelikamartaa, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
mikka86, Lady_Dior, Sylka135, anngelikamartaa, Czarna_kawa, KasiaLukasia lubią tę wiadomość