Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Emma_ wrote:JaSzczurek, wysłałam ci zaproszenie do przyjaciółek, przyjmiesz? Nadal się bujamy z tym filmikiem...
akrobata zmeczony i się nadziera jak dwulatek w sklepie -
Ja tam też wolę uważać, szczególnie wlaśnie teraz jak jest jeszcze mały, nieporadny i niekumaty. Nie uchronię go od wszystkiego, ale uchronię od tego od czego mogę. 🙂 Wczoraj się najadłam strachu, nie powiem.. A potem jeszcze musiałam uspokajać męża, bo cały się trzęsł i przeżywał. 🤷♀️😁
anngelikamartaa lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Angelika, też mi się wydaję, że to mogą być mięśnie albo to co Karola mówi.
Ja na te moje bóle kupiłam sobie witaminę B12 i biorę magnez i już mnie nie boli. Może też spróbuj, nie zaszkodzi. 🙂
A co do Ines, to chyba wszystko dobrze. Mieszkają już dawno u siebie, mała grzeczna, problemy z brzuszkiem dawno za nimi. 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2019, 13:30
anngelikamartaa lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
nick nieaktualny
-
Wasze dzieci nie ściągają sobie skarpet? U Ksawerego to co mu założę to ściągnie. Jedyną opcją są już gole stopy albo rajty. W ogóle to ostatnio ubranie go albo zmiana pampersa to nie lada wyczyn. Tak się wierci,obraca na wszystkie strony, że chyba niedługo to wcale nie będzie to możliwe 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2019, 14:57
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
KarolaJJ wrote:Ja sie bije z myślami czy nie sprobowac dac Stachowi mleka z kaszka na noc. Moze by pospał do tej 2 chociaż....Nie wiem co zrobic.
A Stachu faktycznie tak często je? -
Mikka jeździmy, teraz miał tylko dłuższą przerwę, bo przełożyliśmy przez szczepienie, a potem święta i Sylwester. Jakoś chyba w pierwszym czy drugim tygodniu stycznia jedziemy. 🙂
A co do skarpetek...
Zawsze ściąga, najpierw jedną i potem drugą 😉
mikka86 lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
JaSzczurek wrote:nie wiem jak Stachu, ale Tom nie budzi się na jedzenie tylko żeby ponuplać cyca, tak naprawdę je z przełykaniem tylko raz w nocy, a na nuplanie budzi się co 20 min.
A Stachu faktycznie tak często je?
U nas podobnie. Alka budzi się na przytulanie do cycka i rzucie sutka. Żadne mm czy kaszka by tego nie wyeliminowalo, bo to całkiem inna potrzeba.
-
nick nieaktualny
-
Jacek ściąga skarpety, rajty też próbuje 😂 i też w nocy się budzi, żeby pociumkać, ale smoka niet, musi być cyc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2019, 15:23
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥