Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karola, Stachu jest przeagentem😎😎😎
Asia1994, mojej pani doktor te dwa ząbki wyczaiła tą latarka na początku grudnia i powiedziała, że wyjdą do końca roku,była blisko, ale to odkąd zauważylysmy to ponad miesiąc wychodziły 🙊a u was podpuchniete dziąsła? Ja wczoraj zauważyłam, że jak Ada otwierala buzię to oprócz normalnego koloru dziąsła, były opuchniete, ale lekko i w miejscu tych jedynek na całej szerokości takie wrażenie jakby tam kolor był zmieniony taki bardziej białawy, jakby naciągneło się tam wszystko, nie wiem czy dobrze tłumacze 🤣no i dzisiaj zębulek i wokół niego ten jaśniejszy kolor się utrzymuje.
Emma, jak Emilka? Ada już miała parę przebudzajek z płaczem i wjechał Dentinox i przeciwbólowy lek, nie będę dzieciny męczyć, bo widać, że boli.
Mikka, Ty jesteś dzielna mama👍 i potwierdzam,takie mamy 2w1 to skarb, ja jestem dzieckiem wychowywanym tylko przez mamę, bo ojciec się zawinął i chwała mu za to, bo nie wytrzymalabym z tym charakterem🤣 więcej we mnie empatii było niż u niejednego dziecka z pełną rodziną, nikogo nie obrażając oczywiście, ale miałam dużo niefajnych rówieśników niestety w czasach podstawówki. Zawsze miałam wielki szacunek dla mamy, pomagałam jej i będę pomagać jak tylko potrafię❤️Ksawciu odwdzięczy Ci się kiedyś tą samą miłością jak dorosnie 😘mikka86 lubi tę wiadomość
-
A ja mogę powiedzieć, że moje dziecko przechodzi ząbkowanie bezobjawowo albo małoobjawowo, dziąsła wyglądają normalnie, zachowanie też takie jak zazwyczaj, noce przesypia ,w życiu bym nie pomyślała że w Nowy Rok moim oczom ukaże się lewy dolny ostry kiełek. Jedyne co to,że wszystko pcha do buzi i się ślini jak Buldog ,dentinox użyłam tylko raz jak już na prawdę nachalnie wpychał łapska ,że aż miał odruch wymiotny.
kinga27.30 lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Wróciłam do domu. I brak mi słów.
Chociaż nie, ciśnie mi się na usta cała wiązanka. Przekleństw!!!!!!!!!!Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
My sie kładziemy spać. Spakowałem torbę i wczas rano ruszamy 😁 najpierw Bochnia a potem okolice Tarnowa 😁 mam nadzieję że Leon zniesie podróż i "nowe" ciotki z uśmiechem na twarzy 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2020, 23:08
mikka86, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
Aska1994 co się podziało?
U mnie UP datę teściowy. Dzwoniła teściowa zapytać czy to prawda, że jestem po stronie teścia i chce pomóc im naprawić relacje? Nie nie prawda. Do chłopa nic nie dotarło 🤦🤦🤦 także umywam rączki niech mi dupy nie zawracają. I was już też nie męczę tematem, bo ręce opadają. Sorry musiałam to z siebie wyrzucić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2020, 23:11
-
Lullaby wrote:Aska1994 co się podziało?
U mnie UP datę teściowy. Dzwoniła teściowa zapytać czy to prawda, że jestem po stronie teścia i chce pomóc im naprawić relacje? Nie nie prawda. Do chłopa nic nie dotarło 🤦🤦🤦 także umywam rączki niech mi dupy nie zawracają. -
Wiedziałam, że nie zdążył mebli wnieść. Ok. Rozumiem. Ale to co tu jest, to nie jest bałagan. To jest kurwa jeden wielki burdel!!! A miał kiedy to posprzątać, umyć lodówkę skoro ją rozmroził, pranie poskładać do szafek zamiast pierdolnąć na łóżka. Zamiast grać na kompie z siostrzeńcem, którego babka przywiozła! Ja specjalnie wyjechałam z JEGO dziećmi, spałam na tej pieprzonej podłodze tyle czasu, a to co tu jest, to nawet znośne nie jest (a pamiętajcie, że ja serio, bez ironii, jestem tolerancyjna).Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
33Sylwia wrote:I właśnie dlatego od takich spraw trzeba trzymać się z daleka, bo zaraz gdzieś zrobią z Ciebie ta złą!
-
Zrobię jutro rano zdjęcia, pokażę Wam, kuchnie i cały burdel. Dobrze, że chociaż gruntu i farby zostało,będzie co jeść, bo zakupów nie zrobił.
Naprawdę,po 12 dniach roboty spodziewałam się zastać dom w lepszym stanie.
Butelek po piwie nie ma tylko dlatego, że on nie pije. Ale wszystko inne - jak najbardziej!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2020, 23:20
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Jeszcze jakby nie miał czasu to bym jakoś przebolała. Ale jak on grał na kompie zamiast to jakoś ogarnąć??Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Mam wałówkę od rodziców, ale na razie ciiii, niech się głowi 😛
Lullaby, kinga27.30 lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥