Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Adria wrote:Jaszczurek bo starsi ludzie tacy sa wiem ze to uspraqiwdliwienie z dupy .moi rodzice maja 5 w nukow Amelke 10 lat Igora 6 Zuzia 5 i kajtka i mojego łukasza 6mies .Matka zajmuje sie czesto igorem jak byl maly za czesto ...bo mieszka w tym samym mieacie ...odbiór z przedazkola i tp. On jest juz tak apsorbujacy ze ma dzieci dosc i zwyczajnie ja nie mam po co przyjezdzacbo dziecmi bym i tak musiala sie zajac sama ...wiec tego .
Tez zainterwsowanie sie tylko na odleglosc .moja tesciowa miesKa z nami ma wyjebane na wnuki calkowicie wszedzie musielismy je targac nawet jak byly zygajace chore a my musielismy jechac do poznania podpisac weksel na traktorWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2020, 11:21
-
KarolaJJ wrote:Flacha sie nie liczy ,mieso się liczy !
JaSzczurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W ogóle synu mój wczoraj po raz pierwszy dostał coś do zjedzenia i wody z kubeczka do wypicia. Poradził sobie nieźle, ale aż nim wstrząsało mimo że dynia była słodka 😅 Za to wody wychlał pół kubka. Byłam zaskoczona, bo sam pijąc z kubeczka potrafił sobie dozować odpowiednią ilość wody, żeby się nie zadławić i nie zalać. Większy problem miał ze znalezieniem uszu kubeczka, więc lepiej mu podać do rączek, ale ogółem byłam zaskoczona, myślalam, że sobie wyleje tę wodę na twarz przechylając. Dziś jeszcze dostanie ziemniaka, ale z właściwym rozszerzaniem diety (w sensie dwa razy dziennie i pełniejsze posiłki) czekamy do następnego tygodnia, żeby tatę nie ominęło - i w sumie tylko dlatego czekamy, bo sam w sobie Tom jest bardziej, niż gotowy
https://youtu.be/B28dpet8Gpw
Niestety kawałki mu trochę źle przygotowałam, bo były za krótkie i za twarde, miał problem z chwyceniem, no i te
okropny za duży fotelik. Ale już wiem na przyszłośćWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2020, 11:30
-
33Sylwia sen boski 😆
Emma no myślę, że w Poznaniu
KarolaJJJ mi dwa razy takich akcji nie powtarzaj, bo się zbiorę i przyjadę z dzieciakami zaraz 😜
Mamy i my pierwszy ząbek 😊 Może uderzenie o ziemię go wybiło 🙈
Wcale nie był i nie jest marudny, ale po ilości mleka w moich cyckach wnoszę, że wisi całą noc. Mnie usypia jak on pije, więc zwykle zasypiam z nim na cycu i jak się budzę rano to też jest na cycu. A w ciągu dnia mam tyle mleka, że tego nie przejada.Emma_, Lullaby, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaszczurek pieknie je te kawałki. No ale to jest Tom,co się dziwić😁 Do tego tyle zebow wiec gryzienie opanuje szybko.
Nie wiedziałam ze sa rozne rozszerzania. Myslalam ze woda i jedzenie to juz jest rozszerzenie,a nie ze to nie to, tylko musi miec 2 posilki.
Casjo w punkt ! -
nick nieaktualny
-
Poszłam w końcu na budowę dzisiaj, bo wczoraj montowali okna dachowe i co widzę..? Kuźwa BIAŁE okna dachowe. Wszystkie inne mamy brązowe z miedzianymi klamkami. Dodam tylko, że okna dachowe zamawiał mąż i zapewniał mnie, że zamówił brązowe. Jak się domyślacie, zrobiłam mu przez telefon piekło z życia.
-
KarolaJJ wrote:Jaszczurek pieknie je te kawałki. No ale to jest Tom,co się dziwić😁 Do tego tyle zebow wiec gryzienie opanuje szybko.
Nie wiedziałam ze sa rozne rozszerzania. Myslalam ze woda i jedzenie to juz jest rozszerzenie,a nie ze to nie to, tylko musi miec 2 posilki.
Casjo w punkt !
Co do wyjazdu to ja mogę jechać do innego miasta, ale nie teraz, bo już w niedzielę wyjeżdżam.