Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Zazdroszczę Wam tego wzrostu
Bardzo lubię buty na obcasie ale nie noszę bo się czuję jak żyrafa 🤪i brzydko to wygląda takie mam wrażenie
Mam z dwie pary/trzy botkow z obcasem chyba 7cm i już mi się wydaje jakbym miała 2 metry 🤪
A rozmiar buta 36-38🤐 -
Angelikamarta sto lat i spełnienia marzeń ♥️
Kinga ♥️ całym sercem z Wami 😘 bardzo mocno choć wirtualnie Cię przytulam 😘 jesteście takie cudowne i najdzielniejsze ♥️
My też mieliśmy dziś ksiedza, szybko poszło. Wogole mieliśmy dzień wizyt rano koleżanki z pracy popołudniu ksiądz i zaraz po nim dobra znajoma. Leon do wszystkich z radością podchodził, zagadywal i chciał więcej i więcej uwagi.
Emma biedna ta Emilcia, noszenie noszeniem ale serce pęka jak robisz wszystko i nic nie pomaga. Sił i cierpliwości. To wszystko mija.anngelikamartaa, Emma_ lubią tę wiadomość
-
Jest mi przykro, że zapomniałyście o Miłoszu. 10 kg pykło.
Angelikamarta wszystkiego najlepszego dla Ciebie.
Kinga ja również jestem jutro z Wami myślami! To zrozumiałe, że się boisz, byłabyś dziwna gdyby było inaczej. Powodzenia!
Ja mam 163 cm i 53 kg. Spoko, ale obwód w pasie 81,5cm i od kilku tygodni nie chce ruszyć...anngelikamartaa lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
mikka86 wrote:To możesz go nosić dzień i noc 😝
Taaaaaaa. Noś sobie codziennie tak Ksawerego, niech śpi Ci na rękach i rób z nim wszystko jedna ręką 😁😁 bo też waży w okolicach 8 kg nie? 😝Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2020, 22:17
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualny
-
Córka od szwagra ma 14 miesięcy a waży 6,5-7 kg 🤐jest jak piórko, dosłownie
Nie czuć że się ją trzyma na rękach
Choć może dlatego że jestem przyzwyczajona do Tośka😂🙈
33Sylwia dziękuję ❤️😘
Super że dzień Ci fajnie minął, zawsze jak się człowiek z kimś spotka to trochę się 'wyluzuje'
U mnie znajomości i przyjaźnie się pokończyły, przyjaciółka znalazła sobie inną (patologie) a koleżanki nie chcą wychodzić ze mną bo mam dziecko i nie pije ani nic, cóż.. Niech spier. 😁 Także mam tylko Was aktualnie 🙈❤️
-
Drobinka91 wrote:Taaaaaaa. Noś sobie codziennie tak Ksawerego, niech śpi Ci na rękach i rób z nim wszystko jedna ręką 😁😁 bo też waży w okolicach 8 kg nie? 😝
Drobinka91 lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Ja 157 i 57kg 😉 3kg mi na brzuchu zostało... W ogóle to w ciąży przytyłam 12kg.niby nie jakoś dużo ale przy tym wzroście to wiecie...Powoli dochodzę do wagi sprzed ciąży i to się liczy 😉
Emma nie sądzę, żeby Emilka za mało ważyła - najważniejsze że pchnie się w górę 😀Emma_ lubi tę wiadomość
-
AgaSY dzięki ❤️
Miłosz dołączył do naszego grona Michelinków😁
Sylka135 gratulacje dla Wiktora 🎈🎈
Antek przed spaniem zaczął kombinować z obrotami z brzuszka na plecy, może jutro już ogarnie 🤩no i mocno podnosił kuper do góry 😆Sylka135 lubi tę wiadomość