Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kinga, to całkowicie zrozumiałe, że się boisz, ale zabieg mówiłaś, że nie jest trudny, do tego Julka nie będzie przytomna a popatrz ile już przetrwałyście i to w pełni świadomości Julki. Trzy tygodnie wiszenia za Wami, niewiarygodne i godne podziwu! Jeszcze trochę i jedziecie do domu a tam już będzie z górki. Wiadomo, życie z gipsem na pewno nie jest łatwe, ale w porównaniu do szpitala to będzie dobry czas.
Angelikamarta, wszystkiego naj!
Aśka, biedny pominięty Tom. On też swoje waży!Może nie 10, ale ponad 9 na bank.
anngelikamartaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDuże te nasze forumowe chłopaki😆 dla porównania Alicja w sobotę kończy 2lata a waży 11,5 od prawie roku trzyma się jej waga😉
Casjo i Lady na szczęście w miarę znosi ta wstrętna anginę. Dała mi popalić w środę. Czułam, że coś ja bierze. Taka jazdę mi urządziła w sklepie, że byłam w szoku. Miałam ręce obładowane zakupami a ta zaczęła mi uciekać i biegać po Kauflandzie. W końcu ja dogoniłam to się położyła na podłodze i zaczęła się drzeć, śmiać i za nic nie chciała wstać 🤷
-
Angelikamarta Ty jesteś wyjątkowa, ale ciężko posadzac o dojrzałość resztę populacji 20-latków.. Przestałas być imprezowo atrakcyjna to odpadasz.
Ale tak jak mówiłam - jesteś jednostką wyjątkową i dzięki temu masz Antka i NAS,czyli całą rzeszę jednostek wyjątkowych, tylko w większości już lekko nadgryzionych zębem czasu 😇Sylka135, anngelikamartaa lubią tę wiadomość
-
Casjopea wrote:Angelikamarta Ty jesteś wyjątkowa, ale ciężko posadzac o dojrzałość resztę populacji 20-latków.. Przestałas być imprezowo atrakcyjna to odpadasz.
Ale tak jak mówiłam - jesteś jednostką wyjątkową i dzięki temu masz Antka i NAS,czyli całą rzeszę jednostek wyjątkowych, tylko w większości już lekko nadgryzionych zębem czasu 😇 -
No na pewno to sprawdzę, ale jakoś nie wierzę w ten cień. Przy częstotliwości seksów i braku owulacji/okresu, no i kp, to szansa 0,0000001%
Ostatni seks był w sylwestra.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2020, 02:22
-
33Sylwia wrote:Cuda się zdarzają 😁 sprawdzaj sprawdzaj😁dzięki Leona obrota może będę pierwsza @ciocia rodzeństwa Toma 😂😂😂😂
-
Jaszczurek, Julka była takim cieniem w 25dc 🧡
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Jaszczurek kurde to różowa krecha przecież 😀 Jejku kciuka mocno☺️