Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój jak się rano obudzi to zapomnij o jakimkolwiek leżeniu, odrazu trzeba wstawać , najpierw jest z 15 minut chodzenia po chałupie a później przewijanie,przebieranie i do bujaka a ja w tym czasie idę do łazienki się ogarnąć potem zrobić sobie kawę i na balkon 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2020, 17:20
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Drobinka, nadchoooooodzę!!!! Szykuuuj taaaaleeeeerz!!!! 😁 (PS: byleby się ta ryba na mnie nie patrzyła 😛)Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Ja się właściwie nie maluję. Nie używam podkładu, ani zapachów. Jak wrócę do pracy, to wrócę i do malowania się. Teraz maluję się delikatnie tylko jak idziemy do teściów. Chodzę w dresach. No generalnie nie wyglądam za grosz atrakcyjnie, ale jakoś mi to nie przeszkadza. Kiedyś to się zmieni. Chyba.
Chciałam się też odnieść do tego co pisałyście
Karola, rozumiem, że się irytujesz na porównania z metodami córki teściowej. Ja też nie lubię, jak ktoś wie coś lepiej i ma lepsze, nowsze/starsze metody. Zawsze mam ochotę odpowiedzieć, że czas doradczyni na stosowanie swoich idealnych metod już był i wtedy sobie mogła stosować co tylko chciała a teraz to... Ale przecież nie chcemy psuć atmosfery, prawda?
Co do chrapania, to mój mało chrapie. Pamiętam jak byłam w ciąży i chrapałam tak, że nie mogł spać i raz poszedł spać do innego pokoju. Obraziłam się śmiertelnie
Angelika to smutne, że tak Wam się układa. A jak myślisz? Wróci to co kiedyś było? U każdej z nas dziecko na pewno zmieniło związek. Jest inaczej, w pewnych kwestiach lepiej, inne sprawy mają się gorzej. Ale mnie się raczej podoba ta zmiana. Byliśmy chyba na nią gotowi.
Lady wiem, że Twój ma trochę za uszami, ale zawsze mnie wzrusza jak piszesz, że jest takim super tatą. To naprawdę świetna rzecz. Walczcie o to, żeby ten magiczny kontakt tata-córka nigdy się nie zmienił. To naprawdę bardzo wartościowe.
Sylwia bardzo Ci dziękuję za miłe słowa
A no i spotkanie. My się postaramy dojechać i jak będzie na Mazurach, i do Krakowa i do Poznania. Nie we wszystkie miejsca rzecz jasna, ale jak już ustalimy jakieś jedno to się postaram. Już nawet zapytałam Michała. Powiedział, że zwariowałam już totalnie i że co on będzie robił na zjeździe bab w ciąży, ale cóż on tam ma do gadania. Przecież jest tylko chłopem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2020, 17:28
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Ja mam maybelline lash sensational,super jest.
Maly odkrył piszczenie,łeb mi pęka🤣Aska1994, JaSzczurek lubią tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
nick nieaktualny
-
AgaSY Antek zaczął mi się obracać na brzuszek dopiero jak miał jakoś 5,5/6 miesięcy a z brzuszka na plecy dopiero teraz ogarnął więc też trochę późno (przynajmniej jak na nasze watkowe maluchy)
Nie ma co się martwić, każde dziecko jest inne i w swoim tempie się rozwija
A to jest takie bum i z dnia na dzień zacznie się obracać 😘 układaj go jak najczęściej na podłodze i niech sobie na spokojnie ćwiczy
Karola ja bym wzięła szarąWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2020, 18:09
-
KasiaLukasia no trochę przykre a czy wróci to nie wiem, może kiedyś zmądrzeje
Też byłam pewna że jak pojawi się dziecko to się wszystko zmieni ale nie myślałam że do takiego stopnia że nawet buziaka mi nie da
Nic no, nie ma co się uzalac będzie co ma być 😁najwyżej dostanie na czerep😆 -
Co do pracy to ja też mam zamiar wrócić jak skończy się kosiniakowe no i z bólem serca będę musiała dać małego do żłobka
wszystko jest po coś.. Chcę żeby miał jak najszybciej swój kąt a pieniądze same się nie nazbieraja
-
Emma_ wrote:Drobinka, jak dieta? 🙂 Jak mały?
A dzięki, staram się trzymać.🙂 Nie czytam jak głupia składu wszystkiego co jem (może powinnam), pierwszy tydzień za mną, ale z ciałem Olka lepiej nie jest, ciągle ma te plamy. Dołączyłam od wczoraj też jajka.. jeszcze 2 tygodnie i zobaczymy czy będzie poprawa. A jak Twoja dieta? 🙂
Tak sobie ostatnio myślałam "o nas", że w ciąży dieta i tam się cieszyłyśmy na koniec i teraz znowu dieta 🙈
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖