Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mleko mam na szczęście i mimo, że te moje medele są na wyczerpaniu, to fajnie odciągają pokarm-zupełnie inaczej niż lansinoh-aż mi się pierwsze miesiące przypomniały, kiedy byłam mega zadowolona z medeli.Widzę, że ten biały zaworek ma mikro uszkodzenie ale naprawdę mikro hmmm. Oby to była przyczyna.Dowiem się o 10.
Mała będzie mieć chyba katar 😓 Za lekko ją ubrałam, bo se myślę po co grubo jak tylko z domu do auta i z auta od razu do galerii-no i teraz mam 😓
Emma nie mam pojęcia jakbym miała filmik wstawić, bo nigdy tego nie robiłam 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2020, 08:44
-
Dzień dobry 😀 my już dawno po śniadaniu, zaraz jeszcze wypiję herbatę i uciekamy na rodzinny spacer ❤️
Jackowski tak nawija od wczoraj, że głowa mała 😂 🙉 w ogóle wiecie, że jak dziecko pierwsze słowo powie "mama", to następna będzie córka, a jak "tata", to syn? 😁
Dobrze, że u nas pierwsze było "baba", czyli koniec 😂😂😂KasiaLukasia, Lady_Dior, kinga27.30 lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
W ogóle od 2 tygodni próbuję oddać komuś wózek za darmo. Próbuję. Wiecie, wystawiłam ogłoszenie na OLX ze zdjęciem, chętni są, już 6 osób mówiło, że przyjedzie i nawet nie dawali znać, że jednak rezygnują 😠 oczywiście perełki pt: " a może mi pani przywieźć?", "Może Pani wysłać na swój koszt?" również się zdarzały 🤦♂️Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
U nas też było baba, potem mama😁
Aśka miałam dokładnie to samo tylko że z ciuszkami po Antku, większość z h&m dwa pełne wory (z których poodkładałam niektóre) i nawet było pytanie czy im przyniosę do domu 😂ludzie są nienormalni.
W końcu się wkurwilam i odkładam te ciuszki na strych, kiedys się przydadzą, są jak nowe.
A no i do tego miałam dać Rożek, ochraniacz do łóżeczka i dwie paczki pampersówWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2020, 09:43
-
O rany Aśka... Miałam nadzieję, że takie teksty to głównie w memach
Ludzie wstydu nie mają.
Nie wiem dziewczyny kto dzwonił do drzwi. Nikogo nie złapaliśmy na gorącym uczynku. W historii brak zakończenia 😉
Mam używaną medele mini, kupioną na olx i byłam/jestem z niej bardzo zadowolona. Ale nie jestem kpi, to w ogóle nie ma co gadać. Do takiego sporadycznego ściągania od wielkiego dzwonu bardzo mi się sprawdza, ściąga szybko i dużo. I nie zepsuła się do dziś, choć kupiłam używaną. Ale to całkiem co innego niż wasz profesjonalny sprzęt i inne też ma przeznaczenie, więc nie ma co porównywać.
I pytanie na dziś, czym myjecie dzieciom uszy? Macie jakieś spraye do uszu? Czy tylko małżowinę zwilżonym patyczkiem?
-
KasiaLukasia my używamy patyczków ale czaję się żeby kupić spray. Widziałam w Rossmannie są.
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Emma zgadzam się z Karola, super szafka! Uwielbiam meble w takim kolorze. Nie mam żadnego 🤷😂 I super zdjęcie Emilki, uśmiałam się.
Ala najpierw powiedziała mama (meee), więc chyba następna będzie dziewczynka albo owca.Aska1994, Lady_Dior, Emma_ lubią tę wiadomość
-
Ja niczego za darmo nie zamierzam oddawać,mi też nic nikt nie dał. Wszystko sprzedaje, choćby za parę groszy ,w to miejsce znowu mu za to coś kupuję. Kiedyś wystawiłam szafkę pod telewizor 1.5 roczną bo była za duża za butelkę wina to przywieźli mi najtańsze za 8.99 z biedronkiurl=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
KasiaLukasia wrote:
I pytanie na dziś, czym myjecie dzieciom uszy? Macie jakieś spraye do uszu? Czy tylko małżowinę zwilżonym patyczkiem?
W kąpieli całą małżowinę, a potem wycieram patyczkiem dla dzieci, tam w środku też.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Ja oddaję, bo sama sporo dostałam za darmo. Ten wózek też. Ale ileż można...Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
nick nieaktualnyJa jak wystawailam za darmo wozek głęboko-spacerowy to go zawieźlismy tej kobiecie byle sie go pozbyc. Ale to nasza decyzja była. Takie prośby o dostarczenie jest takie Karynowe strasznie.
Dziewczyne ze Śląska i okolic. Ja mogę już zacząć koledowanie wiec ponawiam pytanie. Ktora chce sie spotkac -
Kasia, owca 😂😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Karola, Kraków zaprasza 😎 nawet z noclegiem 😁Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Aśka, masakra z tymi ludźmi. 😕 skad tacy sie biorą..
Emma, super zdjęcie, też się uśmiechnęłam do telefonu 😁 zostałaś przyłapana. No i szafa też fajna, podłoga też mi się podoba.🤭
Mikka, też polecam patrzeć na przepisy, jest dużo prostych no i robisz tak minimalne porcje, że to wszystko zajmuje chwilę. 🙂 faktycznie tam na alaantkoweblw.pl jest ich sporo.
Lady, oby laktaror się naprawił. 🤞
Jakby co, to polecam z Lovi (Prolactis) jeśli nie chcesz drogiego, jest naprawdę dobry według mnie.Emma_ lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Jakbyście chciały trochę mojego gaduły 😁 https://youtu.be/VDQBlvQHoVw
kinga27.30, Lady_Dior, Drobinka91, KasiaLukasia, 33Sylwia lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥