Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaLukasia moja Julka podskakuje "na dżdżownicę" 😂🤦♀️ serio. Jak ja trzymam w powietrzu to tak skubana rusza biordami w przód i tył że wygląda jak wijąca się w powietrzu dżdżownica 🤷♀️😅
Angelikamarta, a te inhalacje coś pomagają? Moze po inhalacji lekko oklepać? Niebwiem, moze doswiadczone mamy lepiej się wypowiedzą?
Hej X!
Hej Klaudia! (Nie zdążyłam na zdjęcie Igora 😫)
Moja pannica z piątku 🥰
[]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 00:01
Lady_Dior, Casjopea, KasiaLukasia, Kamsza, Lullaby, Drobinka91, JaSzczurek, Sylka135, Czarna_kawa, AgaSY, Emma_ lubią tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Karola, u mnie też zabawa klameekami była przednia, dopóki nie zakleszczyła paluszka 🤦♀️
2014.06. - start
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
Julcia nasza bohaterka 😍
kinga27.30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Adria wrote:Uzywam ale okulary do niego potrzebne nie sa bo swiatlo nie jest szkodliwe
Muszę zakupić.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Zauważyłam u małej dziurkę w dziasle na dole czyżby dwójeczka szła 🤔🤔🤔
Julka przepiękna dziewczyneczka z cudownym uśmiechem 🥰😍
Stachu sobie zawsze coś znajdzie do zabawy jak nie stojąc grzebie w książkach to na siedząco operuje w klamerkach 😘🤩
A z przykrych spraw teściowa właśnie ZNOWU zawitała do Holandii 🤦♀️🤦♀️zastrzelcie mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 20:42
kinga27.30 lubi tę wiadomość
-
W punkt. Urwis z niej taki że hej! Tutaj słodziutki uśmieszek, a za moment HYC za włosy! I OJ... złośnica rośnie taka, że biada jej przyszłym faworytom 😂 jak tylko czegoś nie może dosięgnąć od razu rozkłada swoje rączki, spina się, wybałusza (!) oczy, czerwieni i krzyczy! Wtedy matka polka leci i usłużnie podaje niedosięgalny przedmiot 🤦♀️ dajcie mi już lipiec 🥴 nie ma bata, wtedy w koncu moja podloga zazna froterki😂
A tak serio, kocham ją nad życie 🥰🧡 ale będę z nią miała przejebane (oczywiście mam w zamyśle bunt nastoletni) 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 21:04
33Sylwia lubi tę wiadomość
2014.06. - start
Kinga u mojej sądzę że też może być ciężko bo jiz ma niezle humorki 🙄
Sylwia no teściowa taka babka ze Karola kiedyś chciała pomoc mi ją na stosie spalić 😁😁🤣😂 dzięki Bogu niezatrzymuje się u nas ale dzieli nas 1,2km 😱😱😱 mam nadzieję że znowu niebedzie siedziała 3 miesięcy 😨🥴☹️🙄🤦♀️🤦♀️bo wtedy i do mnie zawita na dłuższe posiedzenie -
Jeju współczuję każdej z Was nieprzyjemności z teściami bo ja nie wiem co to znaczy 🤷🏼♀️ Człowiek ma tyle trosk i jakby miała mi jakąś wredna baba jeszcze tyłek truć, to chyba bym w psychiatryku wylądowała🤦🏼♀️
Kurde trochę Wam zazdroszczę, bo a tu ktoś raczkuje a tu ząbki a tu pełza... Kurde co z tym moim dzieckiem nie tak 😣 -
Kinga27.30 piękna Juleczka 😍😍😍do schrupania 😍
Co do tych inhalacji to nie wiem czy coś dają czy nie bo nie mamy możliwości żeby chociaż przylozyc mu tą maseczke pod nos.. Trzymamy ją trochę dalej, fakt faktem coś tam wdycha
Od 19 do teraz mieliśmy kolejny armagedonw trzy osoby nie mogliśmy sobie z nim poradzić, uspokoić go. Pierwszy raz widziałam w nim taki ból i ryk bo płaczem tego nazwać nie można.. Wyginanie się do tyłu z bólu i cały czas odruch wymiotny przez płacz.
pchał przy tym rączki do buzi i gryzł mnie z całej siły w ramię więc myślę że to te dwójki się przebijają.. Ręce mi opadły, płakać mi się chce
Zasnął z tego wyczerpania ale budzi się z płaczem co chwilęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 21:19
-
Lady poczekaj poczekaj jeszcze zrozumiesz co to znaczy ząbki 🙄🙄Jak ja sobie przypomnę to aż mam ciarki ile taki maluch musi znieść.
Na każde dziecko przyjdzie pora zobaczysz że na Zosie też 😘😘
Moja właśnie zamiast spać to turla się w lozeczku z brzucha na plecy i odwrotnie i wykrzykuje dadadada na przemian z tatatata 🙂 a mój pojechał przywitać się z mamusia 😂😂🤣🤣🤣🤦♀️ bo ostatni raz widział ja w styczniu 🤦♀️🤦♀️Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:Kurde trochę Wam zazdroszczę, bo a tu ktoś raczkuje a tu ząbki a tu pełza... Kurde co z tym moim dzieckiem nie tak 😣
xgirl, Lady_Dior, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
DROBINKA
Lumee philipsa masz bo ja sie pytalam na mesagerze jak reklamowali lummee jak wyszla czy to swiatlo jest szkodliwe.
Mowili ze nie tylko ze nie wolno uzywac w czasie ciązy ze nie zaleca sie