Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Claudissa witamy w naszym gronie
Angelikamarta nie będzie się czuła taka samotna 😁 z Jaworzna są 2 dziewczyny 😊
Xgirl ja też pamiętam Twoje zdrowe odżywianie 😉 i w końcu kupiliście że Starym ten stół do jadalni?😝
KarolaJJ i Aska1994 jak tam dzionek? Lepiej już coś?anngelikamartaa lubi tę wiadomość
-
Sylka135 wrote:Lullaby obydwoje z mężem jako dzieci byliśmy blondaskami tylko nasza Alicja urodziła się z ciemnymi włosami i kolor się jej trzyma😉
Claudissa zdjęcie Igora prosimy 😉 -
Xgirl ja odciągam 7x na dobę - średnio co 3,5godz
-
KarolaJJ wrote:Angelikamarta ale na co w koncu choruje Antek ?
-
Emma_ wrote:Lady, odezwij się. Myślę o tobie cały czas. ❤️
Drobinka91 Zosi omlet smakował ale, czy ona coś zjadła to nie wiem 😁 coś tam wyssała na pewno 😊 No i poszło jeszcze ok. 70ml musiku owocowego. Teraz gotuję jej marchew, kalafior, brokuł - czyli standard. Kurde muszę pomyśleć o tym mięsie matko, bo mi się dziecko anemii nabawi 🙄
Jejku tyle innych dziewczyn nas czyta❓ Kurde chyba muszę 😶🤐 trochę spasować z pisaniem wszystkiego, bo mi tu zaraz jaks sąsiadka wyskoczy 😜😂
Witajcie nowe dziewczyny 😊 Rozgoście się w naszych nieskromnych progach 😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 15:52
-
33Sylwia wrote:A i Angelikamarta nikt nie zajmie Twojego miejsca córeczki o to się nie martw nasza Ty kochana 😘😂
33Sylwia lubi tę wiadomość
-
U nas dzisiaj pogoda z dupy pada leje .
A tak wogole zmieniajac temat ze jest to temat o sraniu ..hehe
Jak wygladaja kupy waszych dzieci bo moj łukasz czasem ma nprmalne bobki a czasem sraczke znaczy nie biegunke ze np 7 razy tylko np dwie zadkoe ale noe zadka jak u casjo tylko taka wiecie a pozniej bardziej zwiazla nie wiem od czego to zalezy ...🤷 -
Moje dziecko spało 2.5h w dzień, a obudził się o 11.30. Koniec świata idzie - to dziecko nie przespało więcej, niż 40 min bez pobudki w dzień od drugiego miesiąca życia. A jaki dobry humor ma.
-
xgirl wrote:Dziewczyny Ale juz nie odciagacie co 3h cala dobe?
Owszem ja co 3h.Jeszcze tydzień temu między 13 a 21 odciągałam się co dwie.Teraz testuje i wychodzi,że jak co trzy to mam dobiwo więcej mleka.
Od trzech miesięcy mam o 11 i 23 sesje pp.Ostatnio Adaś mniej mleka je i mam 10l mleka w zamrażarce.I miejsca brak i kombinuje. -
Claudissa śliczny maluch 😍 widzę że intensywnie nas czytałaś i kupiłaś mate z polecenia Karoli 😁 swoją drogą muszę kupić jeszcze jedna bo jeszcze ze dwa puzle by mi się przydały.
JaSzczurek tylko się cieszyć że mu się fajnie spało. Ania od dwóch dni ma tylko jedna drzemke ok 1h i nie chce więcej spać za to już marudzi mam nadzieję że to tylko taka weekendowa zmiana bo oszaleję.