Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaa piękne mamy dzieci 😍😍😍
Kamsza jak nasze córy wyzdrowieją, to na bank wpadnę 😘😊 a Larissa piękna księżniczka 😘 Czyżby kolejne dziecko okna 😁❓ Moja nie ma za fajnych widoków 😑
Emma aaaa widać, że Emilce całkiem dobrze u dziadków hihi😁😁😁 Pełza tam?
Mikka86 czyżby przystojniak Ksawery wstał z drzemki 😁😁❓
Łukasz nie baw się telefonem, bo zostaniesz sekretarzem 😂😂😂😂
KasiaLukasia i Ala taka grzeczna na przewijaku❓ Zosi przewijak się zaczął kojarzyć z odciąganiem glutów, więc mamy masakrę.Piękna Klusia 😍
No to moja z teraz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 23:32
KasiaLukasia, Drobinka91, xgirl, 33Sylwia, Kamsza, JaSzczurek, Sylka135, Lullaby, Casjopea, kinga27.30, Czarna_kawa, Aska1994, Emma_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć
to i ja się ujawnię, skoro czytam Was codziennie, może mnie przyjmiecie 😝 mam synka z maja, miałam tu w ciąży konto, ale majówki przestały się udzielać 😕 bardzo tu u Was wesoło i ciekawie 😊😁
KasiaLukasia, xgirl, Kamsza, 33Sylwia, LidziA89, Sylka135, Lullaby, mikka86, Casjopea, kinga27.30, Czarna_kawa, Aska1994, Emma_ lubią tę wiadomość
-
Dzięki w imieniu Olka 😁
Lullaby wiesz, on już dawno niby je kawałki, ale dziś to jadł jak dorosły, wkładał całego banana do buzi (zazwyczaj tylko brzeg), odgryzał kawał (mąż myślał że się będzie dławił) gryzł ładnie i znowu wkładał sobie całego, potem aż jadł skórkę 🙈
Lady I jak Zosi smakował omlet? 🙂 niech memla, na jedzenie przyjdzie czas ! Olek też tak je, dziś to był jakoś wyjątek. 😉
A tu zdjęcie z dziś z ukrycia. Nawet 🦷🦷 się załapały 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 07:06
KasiaLukasia, Lady_Dior, Kamsza, 33Sylwia, Sylka135, Lullaby, Casjopea, kinga27.30, Czarna_kawa, Aska1994, Emma_ lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Claudissa wrote:Cześć
to i ja się ujawnię, skoro czytam Was codziennie, może mnie przyjmiecie 😝 mam synka z maja, miałam tu w ciąży konto, ale majówki przestały się udzielać 😕 bardzo tu u Was wesoło i ciekawie 😊😁
No dzień dobry, cóż to dzisiaj się dzieje, tyle nowych "twarzy" się pojawia 😁
Oczywiście, że przyjmiemy, im nas więcej tym lepiej 😁
W takim razie rekrutacja :
Masz na imię Klaudia?
Jak ma synek na imię?
Kp, kpi czy mm?
Sn czy cc?
😂
Napisz coś o sobie i o synku. 🙂Claudissa lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
xgirl wrote:Sylka kochany❤️ Probuje juz raczkowac?
Gdzie wiecej fotek??!
Gwiazda, Emma szacun🌹 Ile chcecie jescze kpi?
Aż dziecko skończy rok.To jeszcze 5 miesięcy.W głowie już mi chodzi myśl by dłużej.Zobaczymy.Jak miałam 3 tygodnie temu okres to produkcja mocno spadła i musiałam się mocno napracować by odzyskać ilości.Więc ile natura pozwoli. -
Claudissa wrote:Suuuper, już kilka razy miałam się odezwać, no ale..:p
Tak, Klaudia
Mam Igora, karmię piersią. No i było to cc
Długo się staraliście?
I skąd jesteś?
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Claudissa wrote:Hmm, w tym roku skończę 22 lata 😁 mój syn dopiero uczy się siadać, raczkować, ma 6 ząbków 😊
Jak przechodzicie ząbkowanie?
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
nick nieaktualny
-
Boze jakie kochane bubusie❤️❤️ Dzieki. Florke pozniej wrzuce bo dalej na miescie jestem i nie chce mi sie szukac fotek😂
O boze Jak was fajnie widziec, dzieki za mile powitanie😍
Emma jescze Pamietasz moje zdrowe odzywianie😂😂 Dalej sie trzymam, to juz 5miesiac. W sumie sie przyzwyczailam i to juz normalka jest. Zero slodyczy, fast foodow, napojow kolorowych, nawet chleba nie jem. Ale wiecie co? Wcale nie czuje, ze sie jakos mega lepiej czuje😂😂 Ale i tak nie chce wracac do wczesniejszego odzywiania.
Emma zabkowanie znodi OK Ale to dopiero 1 zab, podobno pozniej moze byc kiepsko.
Ajak U was dziewczyny zabkowanie?
Hej claudissa napisz Nam cos wstydliwego o sobie, dopiero wtedy mozesz zostac😂😂😂Claudissa, Emma_ lubią tę wiadomość
-
Drobinka91 wrote:Ooo to mamy kolejną młodą mamę 😁
Jak przechodzicie ząbkowanie?
Ja jestem w sumie z Jaworzna, wiem że jedna z was teżale w zeszłym roku przeprowadziłam się troszkę dalej, ale też Śląsk
-
Jestem.
Dzięki za miłe słowa, mały teraz śpi od godziny ale co chwilę kaszle😣no niezłego stracha mi napędził tymi dusznościami..
Kupiliśmy w nocnej aptece inhalator, i się inhalujemy a raczej próbujemy bo Antoś się tego boi no i ta maska jest za duża mimo tego że dziecięca. Mial gorączkę, po lekach trochę mu się zbiła, potem jak wstanie to jeszcze mu zmierze.
Miałam się po odnosić do Was ale jak zwykle pozapominalam co..
Piękne te nasze dzieciaczki. ❤️
X witamy spowrotem 😁
No i wszystkie nowe twarze 😁❤️
Claudissa o to nie jestem już jedyną wątkową córeczką 😂 skąd jesteś?Claudissa lubi tę wiadomość
-
anngelikamartaa wrote:Jestem.
Dzięki za miłe słowa, mały teraz śpi od godziny ale co chwilę kaszle😣no niezłego stracha mi napędził tymi dusznościami..
Kupiliśmy w nocnej aptece inhalator, i się inhalujemy a raczej próbujemy bo Antoś się tego boi no i ta maska jest za duża mimo tego że dziecięca. Mial gorączkę, po lekach trochę mu się zbiła, potem jak wstanie to jeszcze mu zmierze.
Miałam się po odnosić do Was ale jak zwykle pozapominalam co..
Piękne te nasze dzieciaczki. ❤️
X witamy spowrotem 😁
No i wszystkie nowe twarze 😁❤️
Claudissa o to nie jestem już jedyną wątkową córeczką 😂 skąd jesteś?