Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
xgirl wrote:Czesc laski, mam troche czasu, pomyslalam o was i wpadlam😂 Nie wiem co napisac🤔😂 Dziwnie tak sie wpieprzac w temat😬
X girl nareszcie ale mi humor poprawilas -
AngelikaMarta dużo zdrówka 😘
X pokaż Florke 😁 moja też w wiekrzosci je papki ale będę to powoli zmieniać.
Anka obudziła się wczoraj ok 23 i kręciła się do 1 ale spała później do 6:30 dostała cyca i po 8 wstałyśmy z łóżka.
Mamy jakiś tydzień wielkich powrotów mikaja i xgirl no i ile nowych dziewczyn się ujawniło 😉 -
Wrzuce pozniej, zaraz bede spadac. Jestem u kolezanki i idziemy na basen. Raz na jakis czas robie sobie taki weekend u niej zeby odpoczac.
Wy tez powrzucajcie moze fotki, ooooo❤️ To sobie ciocia x pooglada bo dawno nie widzialam waszych maluchow❤️ -
mikka86 wrote:Właśnie x na początek fota Florki a później może będziemy gadać.. a właściwie to z 5 zaległych fot
Tesknilam za wami ciolki😂
Czesc czesc❤️
Boze i znowu mnie internet pochlonie🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂 -
Moje dziecko właśnie wsunęło samo całego banana. 😳 może to dla niektórych z Was normalne, ale Olek raczej je jak ptaszek i dla nas to pewnego rodzaju sukces 🥳
po czym się zesrał. 👍Niebieska Gwiazda, 33Sylwia, Sylka135, AgaSY, Emma_, Lullaby, xgirl, Kamsza, anngelikamartaa, kinga27.30, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Drobinka91 wrote:Moje dziecko właśnie wsunęło samo całego banana. 😳 może to dla niektórych z Was normalne, ale Olek raczej je jak ptaszek i dla nas to pewnego rodzaju sukces 🥳
po czym się zesrał. 👍 -
Dermatolog to Andrzej Szmurło. Ma sporo opinii na znanym lekarzu, wiele lat doświadczenia, rozsądne podejście. Mówił jeszcze, że zobaczymy co dalej będzie się działo z tą skórą. Przynajmniej wykluczył alergię pokarmową na ten moment. Zresztą mała nie ma żadnych objawów z układu pokarmowego, a gdyby słuchać się pediatry to prawie nic już bym nie mogła jeść 🤦
-
nick nieaktualny