Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Super, jeszcze odpicowalam posta na pół strony i mi się skasował 😠
Za coś miałam się znowu obrazić, ale nie pamiętam już za co. Tyle Was tu się porobiło, że naprawdę ciężko ogarnąć.
Z resztą kij wie co Wy tam właściwie do mnie piszecie, jak nawet nie ogarniacie, że ja nic nie piszę tylko kolejne nowe osoby 😂😂
Podobnie jak mikka86 nie lubię zmian, ale tyle jest już tu osób, że żeby być na bieżąco z problemami wszystkich to chyba będzie trzeba oddać przynajmniej jedno dziecko do adopcji. Jakoś tak no nie wiem.. Dziwnie trochę. Także zaraz ogarnę forum vol. 2 😁 -
kinga27.30 wrote:W ogóle abstrahując od tematów, jakie macie zdanie odnośnie konorowirusa? Bo ja sie zaczynam bać tego gówna..
I wiecie co? Niesamowicie mnie wkurza, że lotniska normalnie funkcjonują i loty np z Włoch nie są wstrzymane itp. Wiem, że chodzi o kasę... no ale są wyższe dobra 😔
Mnie bardziej niepokoi ostatnia plaga RSV. Juz zamkneli porodowki w Legnicy i chyba w Rybniku.
-
oliwka33 wrote:mikka , urodziłam ja naturalnie została wyciśnięta z brzucha nie wiem jak to nazwać nie ta strona jak trzeba ze czolem w druga stronę wychodziła, czolo cale miala w siniakach nie miała odruchów podobno walczyli o jej zycie...mialam wtedy 33 l. i tez kiedyś bylam na forum ale chyba na paretingu. milała napiecie miesniowe. Afazje ma ze źle mówi, nie jest uposledzona tylko z mowa problemy sa i leniem jest strasznym. Chodzila na terapie do logopedy teraz do normalnej szkoly chodzi ale widze ze zle jest z nia
z czytaniem sa problemy i ten zly porod podejrzewam ze to zrobil. Drugi poród z Adasiem miałam super kroplówka i na drugi dzień synek tylko urodził się z zapaleniem płuc. Pamiętam jak Karoline czytalam i bylam w szpitalu moj synek jest urodzony dzien po nim . Fajne rady zawsze dawała. Ogolnie do snu i z rana zawsze was czytam . Mam dwa koty brytyjskie meza pracuje na zwr rudna i nie wiem co pisac. Oliwka pilnuje Adasia bo sie kąpie, aja sie tu spowiadam
pisze chalotycznie bo jedym okiem jestem w lazience oliwka pilnuje adasia w kapieli
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Emma_ wrote:Powiem tak... długa historia. 😁
może kiedyś opowieszprawdę mówiąc, zaczęłam na niego patrzeć pozytywnie dopiero, gdy skończyły się z nim zajęcia i wpływ na to miała też dobra ocena z egzaminu
33Sylwia wrote:Masakra jesteśmy cały dzień na forum o forum 😂 wszystkie dzieci przeżyły?
Ja to jestem mega zdziwiona, bo moja córka jest nieodkładalna, wymaga maksimum uwagi, a dziś okazało się, że świetnie sobie daje radę sama
-
Phyllis wrote:A w ogóle to dodam, że damską wersją Michelina jest chyba moja córka: 7 miesięcy, 10 kg, 80 cm
Moja tak samoZnaczy się body na 80, bo jaka jest dluga to niewiadomo. Widzialam jak ją mierzyli, ze dokładność byla +- 10cm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2020, 20:35
-
mikka86 wrote:Ja pierdole ,dobrze , że jestem u rodziców dzisiaj bo dzieciak byłby zaniedbany przez to forum,a tak to ma się kto nim zająć 😅