Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Monjaktalala jakbym czytała o moim Antku
też mi w dzień nic nie śpi za to nocki ładnie przesypia zazwyczaj bez pobudki
Dzisiaj miał taki dzień, zapewne przez to że jest chory i na tym antybiotyku, że spał dwa razy - 1,5h i 2h
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2020, 18:28
-
Justyna.z wrote:Justyna.z córką Gabriela 7 miesięcy
Piękne imię córeczkiMój starszy syn na drugie ma męski odpowiednik tego imienia - Gabriel
Aska1994, Justyna.z lubią tę wiadomość
-
Emma_ wrote:Phyllis, ciekawe, czy miałyśmy zajęcia z tymi samymi wykładowcami. 😁
To wymienię tych, których jeszcze pamiętam: Adamczyk, Trybuś, Legeżyńska, Mikołajczak (mój promotor), Sienkiewicz, Okulicz-Kozaryn (on i ona). To tak na szybko. -
KasiaLukasia wrote:Kaj Casjo? Chciałabym widzieć jej twarz jak się kapnie co tu się odpierdoliło dzisiaj.
-
Aż się boję jechać do mamy. Jak się zaloguję to już nikogo nie poznam. Trochę jak w takim śnie, że wchodzisz do swojej klasy i nie znasz żadnego dziecka. ALbo idziesz pogadać do kuchni ze starym, a tam jakiś obcy chłop robi sobie kanapkę
Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość
-
KasiaLukasia wrote:Aż się boję jechać do mamy. Jak się zaloguję to już nikogo nie poznam. Trochę jak w takim śnie, że wchodzisz do swojej klasy i nie znasz żadnego dziecka. ALbo idziesz pogadać do kuchni ze starym, a tam jakiś obcy chłop robi sobie kanapkę
-
Monjaktalala wrote:Tak jak pisałam, nie mogę dodać zdjęcia Mikiego, bo stary mnie ubezwłasnowolni, rozwiedzie i wyśle gdzieś do przytułku, ale jestem tak zdeterminowana żeby z Wami pójść, że wklejam anonimowe zdjęcie mojego dziecka i kawałek swojej stopy z grzechotką na potwierdzenie, że nie jestem Zenkiem w podkoszulku!
Powiem Ci, że uśmiałam się z patentu: stopa z grzechotką 🥰 i rewelacyjna mata 👍 co to za wynalazek?
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb!