Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mikka86 wrote:Drobinka,jak tam Olek w ogóle? Nie piszesz nic ostatnio. Polepszyło się coś?
Dzięki że pytasz. 😘
A nie piszę, bo nie mam potrzeby narzekać 😁
Nie jest źle, jest lepiej, ale dlatego że robię z nim wszystko, gotuje, myje zęby, jem, bawię się, sikam itp. 🤷🏻♀️ jak odchodzę to jest płacz, jak siedzi ze starym (I jest spokój) zobaczy tylko mnie albo usłyszy to histeria nie z tej ziemi. Słodka jest ta jego mamoza, ale CZASEM a nie ciągle. 😁
W przyszłym tygodniu idziemy do osteopaty (pomagają wizyty), a dzień później mamy spotkanie z babką od integracji sensorycznej, bo dopiero się za to wzięłam jakiś miesiąc temu.
Wiesz, generalnie to złote dziecko, ale jak się koło niego skacze, ale odpukać od jakiś 3 dni, sam usiądzie i się pobawi no i w nocy ma dłuższe przerwy, nie budzi sie co chwila, zaczęłam mieć nawet sny. 😂
No i piłka prawie poszła w odstawkę. 🥰kinga27.30 lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Emma moja właśnie tak wystawia język i przygryzając go woła nananana😂😂😂😂
Leniova dziękuję 😊 co do tego skaleczenia-jest to możliwe ❓🙈 -
Lady_Dior wrote:Emma moja właśnie tak wystawia język i przygryzając go woła nananana😂😂😂😂
Leniova dziękuję 😊 co do tego skaleczenia-jest to możliwe ❓🙈Ale nie jest to jakieś duże zagrożenie, skoro od lat latają u nas chmary psich włosów a zadra zrobiła się wczoraj po raz pierwszy
-
Ja lubie naleaniki ze szpinakiem serem feta i suszonymi pomidorami .na slodko tez zjem ale tamte to bajka a na słodko twaróg i owoce
-
nick nieaktualnyJa zrobiłam najazd na szmatka bo wszystko dzisiaj za 1 zl. Nakupilam cala torbe ciuchów,w tym sobie dwa komplety piżam,komplet merino dla Stacha i takie gumowe spodnie na szelkach na deszcz,zeby sobie mógł po kałużach skakać. No i kilka innych ciuchów.
Do tego okazuje sie że na Stawowej babka sprzedaje truskawki,na takiej drewnianej tacce za 8 zl za 1 kg😱 Wzielam dwie takie paki. Więcej mi do wozka nie weszlo a rąk nie miałam już.
Co tam jeszcze?
Mleko kupilam, bebiko. Podam mu w nocy. Pierwszy raz dostanie w nocy.
Aaa i wymieniliśmy smoka za smoka w Smyku wieć Stachu miał radoche. -
Karola
Tego najazdu na szmatka zazdroszcze uwiwlbiam lecz ostatnio nie mam jak sie tam znalesc bo moj stary marudzi ze łachów od czorta w domu .🙈🤷 no ale przy trójce dzieci tak jest -
Mikka, właśnie teraz go usypiam, ale nie mam jak nagrać. Ale obiecuję, że Ci pokażę 😂
Co do Ksawerego, chyba po prostu teraz taki okres mamozy..🤷🏻♀️
W ogóle apropo's jedzenia- próbowałaś już parówki gotować z listkiem laurowym i zielem angielskim jak Ci kiedyś pisałam?😉
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualny
-
Drobinka91 wrote:Mikka, właśnie teraz go usypiam, ale nie mam jak nagrać. Ale obiecuję, że Ci pokażę 😂
Co do Ksawerego, chyba po prostu teraz taki okres mamozy..🤷🏻♀️
W ogóle apropo's jedzenia- próbowałaś już parówki gotować z listkiem laurowym i zielem angielskim jak Ci kiedyś pisałam?😉url=https://www.suwaczek.pl/][/url]