Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
xgirl wrote:Mi nowe dziewczyny nie przeszkadzaja.
Fakt, to my namawialysmy do ujawniania sie😬😂
A tekst o smieciach rzeczywiscie nietego Adria🤐 -
LidziA89 wrote:Jak podajecie dzieciom naleśniki? W całości czy rozdrabniacie? Chce jej jutro usmarzyc.
Usmażyłam kilka mniejszych, wielkości może połowy mojej dłoni, posmarowałam i złożyłam na pół.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
mikka86 wrote:Mam ochotę na naleśniki z nutellą
To zjadaj 😁 jeszcze banan do tego i mmmm 🤤Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
My naleśniki jemy ostatnio codziennie, z cukrem, dżemem, ale właśnie Nutella i banany są na 1 miejscu 🥇🤤🤤🤤
Małemu podajemy w całości, ładnie sobie odrywa i je. 🙂 ewentualnie smaruję mu musem z banana albo daje w międzyczasie w kawałkach do podgryzania.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Tak, ja smaruję naleśnika nutellą, daje plastry banana i składam.
mikka86 lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Claudissa wrote:Ja kocham naleśniki z serem mmmm 💕
Dobre są! A rozrabiasz ten ser z czymś?Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Większość dziewczyn nie wypowiada się póki co, czy mam się udzielać czy nie. Nie wiem, czy to milczenie zinterpretować jako zgodę czy dyskretne odpychanie
Pozwolę sobie popisać trochę na grzeczne tematy i zobaczę, jak się sytuacja rozwinie, czy ktoś ma ochotę tu ze mną popisać czy lepiej sobie odpuścić
Nie jestem typem rzepa, bez obaw
Mała dostała naleśnika w całości, bez dodatków. No ale jak wiecie z za dużą ilością olejuA my jemy chętnie w wersji dietetycznej (z marmoladą) lub "grzesznej" (z bitą śmietaną)
-
mikka86 wrote:Ale banan do nutelli do środka ?
Dziś znowu zjem 😂
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
LadyDior, zdrówka! U Małej był teraz paskudny katar ze spływającą flegmą. Obglucila sobie i mi cały sweter aż się prawie skleiłyśmy
Odkasływać umie ale to odkasływanie dość paskudnie brzmiało
Podniosłam materac, podkładałam chusteczkę nawilżoną olejkiem eukaliptusowym. Nic fajnego te choróbska
Emma, KarolaJJ, pocieszyłyście, że nie tylko ja mam taki talent skaleczyć się miekkmi włoskiem -
Claudissa wrote:Ale żeście mi narobiły smaka na naleśniki, no nie mogę 🙄😂url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]