Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Aska wooohooo ales pojechala. Tez musialam sie upewnic czy to Ty😬 Mi tam nowe dziewczyny nie przeszkadzaja same w sobie ale taki najazd rzeczywiscie jest meczacy😶 Skad wiadomo, ze Gwiazda zaprosila wszystkich?
-
xgirl wrote:Hahaha lubie ten tekst😂😂😂
A tak wogole to musze syna wyportkowac z łózka do łózeczka 🙈 noi lozeczko przerabiam ma dostawke jak wiecie mam takie mniejsze 50/100 . -
xgirl wrote:Aska wooohooo ales pojechala. Tez musialam sie upewnic czy to Ty😬 Mi tam nowe dziewczyny nie przeszkadzaja same w sobie ale taki najazd rzeczywiscie jest meczacy😶 Skad wiadomo, ze Gwiazda zaprosila wszystkich?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2020, 11:40
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Adria wrote:No co kawe mozna zimna skończyć
A tak wogole to musze syna wyportkowac z łózka do łózeczka 🙈 noi lozeczko przerabiam ma dostawke jak wiecie mam takie mniejsze 50/100 .
Kurczę to jest dobra myśl. Mam to łóżeczko Hanki jeszcze hmmm.. jak to robisz?? -
Mniejsze czesci sa z nogami nie barierka jedna zostaje .zamiast drugiej barierki na dole dwiw listewki przykrecam jedna na srodku by wzmocni konstrukcje i deske w miejscu tej jednej czesci by polozyc materac
-
Nie napisałam wszystkich, ale że niektóre. I pisałam to do Gwiazdy. Bo to nie pierwszy raz, jak coś w tym stylu robi. Tak samo niedawno tekst, że nowe dziewczyny mogą same pociągnąć nasz wątek. Gówno prawda. Nasz wątek jest zajebisty dlatego, że tworzymy go właśnie my.
xgirl, KasiaLukasia, anngelikamartaa, Lady_Dior, Casjopea lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
mikka86 wrote:Dużo z nowych dziewczyn specjalnie pozakładalo tu konta i nie mają w historii żadnych wpisów na innych wątkach więc nie są skądś tam
-
Po pierwsze
Watek lipcówki tworzymy my kobietki w ciazy z lipca .
Po drugie zadko ktora z nas wcina sie w inne watki a nawet jesli ktoras z nas byla zadna nie wpafla na genialny pomysl zapraszania z innych watków.
Gdyby to byla jedna czy dwie dIewczyny ok ale 15 to juz przesada .
Szanujmy siebie i nasz watek -
Przepraszam.Pojawił się mój wpis na sierpniówkach.Zostało tam raptem trzy osoby.Pomyślałam,że jeszcze dwie nie zrobią różnicy.To był błąd.Za moim zaproszeniem pojawiła się tylko jedna osoba.Poczułam się tutaj jak intruz i już nie będę zakłócać waszego spokoju.
-
xgirl wrote:Gwiazda jak dla mnie to ok. To tylko internety.
Drobinka91, KasiaLukasia, anngelikamartaa, Czarna_kawa, Casjopea, Sylka135 lubią tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]