Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Emma_ wrote:Też tak macie, że wieczorem już modlicie się, żeby dziecko zasnęło, a potem siedzicie, oglądacie zdjęcia i... tęsknicie? 🤔🤦🏻♀️
Hahaha niemal codziennie.
Aśka ale akcja. No niby nic, przecież to dawne dzieje, ale chybabym jednak opieprzyla trochę chłopa, ze taki biedny osamotniony, że akurat z moim byłym musi się umawiać. Po co? Jak ma za dużo wolnego czasu, to możesz mu pomóc pozbyć się tego problemu
Czarna uwielbiam Twoje posty. Chyba zacznę je sobie zapisywać. Mają taką pozytywną energię!
Angelika wielkie zazdro, ze wstajesz rano tak radośnie. Ja dziś od 5:21 dusilam Ale cyckiem
i blokowalam ją nogą, zeby zyskac dodatkowe minuty snu. Moze to przez moje przeziębienie, ale spalabym cały dzień.Czarna_kawa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry mój syn znalazl sposób jak sprawić by matka otwarła oczy natychmiast z uśmiechem nawet jeśli to godzina 5.52 😂 wstał na kolanka oparł się rączkami o moją twarz i z otwarta buzia dawał całusy! A teraz siedzi obok i bawi się autkiem i sznureczkiem i co jakiś czas przychodzi i przytula się.♥️♥️♥️♥️♥️
Dziś szczepienie 😐 tyle fajnie że mąż ma wolne.
Mikka no pewnie ze pamiętam ale ona chyba się pożegnała albo ja coś mylę.
Eluska jak nas czytasz odezwij się co u Was!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2020, 07:13
anngelikamartaa, Emma_, Lullaby lubią tę wiadomość
-
Aśka, Emma dobrze pisze! A tak w ogóle to ta Twoja pierwsza miłość była że tak powiem "spełniona"? Czy tylko kochałaś go skrycie? No i Twój Stary jest mega wyluzowany 🤣 mój to od razu by świrował indora w takiej sytuacji 🤦♀️
Emma, chciałam wrócić do Waszego rozszerzania diety... wiesz kiedy Julka zaczęła lepiej jeść? Jak zmieniłam jej łyżeczkę na zwykłą małą metalową (kiedyś dawali do kawy MKCafe takie bardzo malutkie - ja teraz tej używam, ale ze zwykłej też jej bardzo dobrze idzie, wyszukałam najbardziej płaską ). Początkowo też używałam tych Babydream.Aska1994 lubi tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Jeśli chodzi o tulenie to ja już nic nie rozumiem i biorę co mi dzieci dają. Iza była zdecydowanie mniej tulasna niż Mikołaj, ale obydwoje lubili na mnie spać itd. Za to teraz Mikołaj kompletnie nie ma czasu na przytulanie, jak go biorę na ręce to nawet jak jest zmęczony to odpycha się ode mnie rękoma i nogami, chociaż jeszcze niedawno słodko wtulał we mnie główkę.. Za to Iza już od jakiegoś czasu co chwila się przytula i szuka kontaktu, a też była faza na niedotykalstwo 🤷♀️
-
U nas noc z dupy. Od 3 Julka budziła się co pół godziny max co godzinę... KAWYYY...
2014.06. - start
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
Ale sie dzisiaj nawale....
Czyt jednym piwem bo mam z kim dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2020, 07:22
Czarna_kawa lubi tę wiadomość
-
33Sylwia wrote:Niosę! ☕☕☕☕
33Sylwia lubi tę wiadomość
2014.06. - start
33Sylwia wrote:KasiaLukasia lepiej coś? Jak Ala się czuje?
Czarna Ty masz super podejście do dziewczynek i takie podobne też ma Casjo 😁
No kurde mam niestety wrażenie, że dzisiaj nawet gorzej. Plus jeszcze jestem zmierzla, jak to zwykle bywa jak ktoś chory i muszę się hamować, żeby się ze wszystkimi nie kłócić. A chlopa żeby się wyżyć brak w pobliżu
Dzisiaj popoludniu ma przyjechać z Krakowa moja siostra, wzięła sobie specjalnie jutro wolne w pracy.
-
kinga27.30 wrote:Aśka, Emma dobrze pisze! A tak w ogóle to ta Twoja pierwsza miłość była że tak powiem "spełniona"? Czy tylko kochałaś go skrycie? No i Twój Stary jest mega wyluzowany 🤣 mój to od razu by świrował indora w takiej sytuacji 🤦♀️
Hem, ani nie spełniona ani nie skryta. Spotykaliśmy się, ważne rozmowy o życiu, namiętnie było. Ot, nagle zniknął.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
KasiaLukasia wrote:No kurde mam niestety wrażenie, że dzisiaj nawet gorzej. Plus jeszcze jestem zmierzla, jak to zwykle bywa jak ktoś chory i muszę się hamować, żeby się ze wszystkimi nie kłócić. A chlopa żeby się wyżyć brak w pobliżu
Dzisiaj popoludniu ma przyjechać z Krakowa moja siostra, wzięła sobie specjalnie jutro wolne w pracy.