Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurwa wszystkie nasze wyjazdy odwolane przez koronawirusa. Moj maz nie chce nigdzie jechac wiecej, moj ojciec tez a mielismy sie cala rodzina WE wrocku spotkac za dwa tyg
A Jak z tym u was? I co wasu znajomi na to? Co sie U was o tym mowi?
-
AgaSY wrote:Maluchy nie powinny chodzić w używanych butach 🙂. Sama mimo tego, że mam sporo butów po Leonie, nawet nie zniszczonych, Miłoszowi kupię nowe.
-
JaSzczurek wrote:Przecież napisałam, że nawet dla drugiego dziecka nie można wykorzystać.
JaSzczurek lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny
-
Co do różnego rodzaju produktów dla dzieci w tym obuwia i odzieży ale też kosmetyków, żywności, środków higienicznych to to jest bardzo dobry biznes i praktycznie wszystko dla dzieci jest kilka razy droższe niż dla dorosłych, bo rodzic jest w stanie zapłacić bardzo dużo aby nabyć to co jest dla dziecka " najlepsze",tylko właśnie czy rzeczywiście to jest zawsze takie najlepsze to już mam wątpliwościurl=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
No dokładnie, tak samo jak z np ciuchami ciążowymi. Kosztują swoje, a ile je ponosisz. Dla dziecka to już w ogóle, korzystają jak mogą. Jednak są pewne rzeczy, w które warto zainwestować
ale to już każdy podejmuje decyzję, robi to co uważa za najlepsze
-
nick nieaktualny