Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Antek też już śpi 😴
33Sylwia mam z ojcem podobnie z tym że jest teraz w Irlandii i miał wrócić do kraju a dzisiaj coś mu odwaliło i pojechał z właścicielem mieszkania po nową lodówkę tylko 30km dalej.. I mówił że nie przyleci.. Nie wiem, dziwnie się zachowuje.
Casjo mój stary jest taki sam, najlepiej by siedział w domu na dupsku. 🙈 -
Lullaby wrote:Drobinka91 😂😂😂 mam nadzieję, że to nie pierwsze słowa, bo jak potem się tym pochwalić przed innymi? 😅 Wyobrażasz sobie jakąś ciocia pyta "a jakie pierwsze słowa powiedział Oluś" a Ty "na Chuj" 😂😂😂
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Phyllis dzięki za cynk o mopie parowym poczytam 👍 współczuję trudnego dnia. Fajnie, że masz takie podejście do nowej rzeczywistości😊
Kinga27_30 przytulam mocno. Wyśpij się o ile Ci Juleczka pozwoli i odreaguj jutro na spacerze.
33Sylwia w sumie nie wiem czy dzieci mają koszmary😲 ale może to układ nerwowy odreagowuje tak nowe bodźce i umiejętności?
Adria odkazaj się tam konkretnie😷 ja nie mam tej możliwości 😉Phyllis lubi tę wiadomość
-
Drobinka musisz to wpisać do albumu 'pierwsze słowa dziecka' 😂
A wiecie jakie było pierwsze słowo Mikołaja? BUŁA. Akceptowane na Buu ła.
No i jeszcze jak był mniejszy to na głód płakał 'leeee'. Stary pekał z dumy, że nasze wowczas 2 miesięczne dziecko to poliglota, bo mleko po francusku (lait) czyta się właśnie 'le' 😁😁😁anngelikamartaa, Phyllis lubią tę wiadomość
-
Lullaby wrote:Drobinka91 😂😂😂 mam nadzieję, że to nie pierwsze słowa, bo jak potem się tym pochwalić przed innymi? 😅 Wyobrażasz sobie jakąś ciocia pyta "a jakie pierwsze słowa powiedział Oluś" a Ty "na Chuj" 😂😂😂
Dlatego udawałam, że nie słyszę, jak ktoś pytał o pierwsze słowo Moniki 😂😂Monjaktalala, Lullaby, kinga27.30, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Adria wrote:Jestem zmuszona pic balantaysa z cola 😷
Ble
Na chuj. Splulam ekran😂 Moja gada adida adida adida, chyba adidasy juz chce🤭🤔😂
Tez zaraz ide gnic. Jutro 12 stopni, pojutrze 15 a w sr 18😱😱😱Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2020, 21:38
Monjaktalala, Phyllis, Drobinka91, Claudissa, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
No, doszło i do nas, a konkretnie do moich rodziców, więc serduszko pęka. Tata jest właśnie w pracy z gościem, do którego zadzwoniła corka (lekarka na Ligocie w Kato) że jej ordynator i jeszcze jeden lekarz ma korona. Oby nic z tych wieści nie było:(
-
Drobinka 😂😂😂 Olek to mistrzu! 😁
Trochę Wam zazdroszczę mężów/ partnerów w domu 🙉
Niech dzieci dadzą Wam się wyspać!
Casjo, aha! To ten huk po południu to od Ciebie był! Dobrze wiedzieć 😛Casjopea lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Drobinka91 wrote:Adriaaa.....😷😅
Mówię dziś do Olka- " powiedz ma-ma", a on spojrzał na mnie i odpowiedział "na chuj" 😳🤣🤣 autentycznie, tak wyraźnie i akurat w takim momencie, że ze starym nie mogliśmy ze śmiechu wyrobić.
🤣🤣
No to powiem Ci, że Laury pierwszym słowem była "du-pa"I też powiedziała to wyraźnie - śmiesznie wyszło.
Drobinka91, Lullaby, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Monjaktalala wrote:No, doszło i do nas, a konkretnie do moich rodziców, więc serduszko pęka. Tata jest właśnie w pracy z gościem, do którego zadzwoniła corka (lekarka na Ligocie w Kato) że jej ordynator i jeszcze jeden lekarz ma korona. Oby nic z tych wieści nie było:(
Ojej, trzymam kciuki, aby było dobrze.
-
Monia trzymam kciuki by to nie było to! 🤗🤞🤞🤞 Dawaj znać! Leon też pierwsze słowo miał "le" 😂więc sami poligloci nas będą otaczać 😂
Teraz często mówi "haj", "mami" i piszczy 😁
Drobinka Kocham Olka! ♥️😂Drobinka91, xgirl, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Jeśli któraś jeszcze nie wie, a chce być na bieżąco z 👑 to na Ig i fb jest strona KiKŚ (prowadzi ją Łukasz Bok) wszystko tam jest dokładne i bardzo szybko przekazuje informacje, nie raz szybciej niż mówią w tv
Phyllis, KasiaLukasia lubią tę wiadomość