Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
anngelikamartaa wrote:A ludzie i tak kupują jak głupi..url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Zaraz będzie taka padają, że nie wiem czy będą dostępni lekarze, ale może przesadzam.Nawet nie koronawirusa się boję, ale różne cholerstwa są w powietrzu. Chłop o 8 rano chciał zrobić zakupy w Lidlu to wejść się nie dało, ludzie się plączą po rynkach i sklepach, zwłaszcza ci starsi. Będą zarażać różnym gównem jak nic.A jutro jeszcze kościółek...Brunek 23.06.2019
-
Wczoraj zucili to mieso z kurczaka za 10 zl za 1.5 kilo. Kto sie zucil na mieso
Starzy ludzie ...
Ogladalam filmik 🤦 porazka.
Corka wczoraj pokazywala filmik na tik toku jak laska byla u rodzicow i odkryla ze w garazu maja tyle zarcia ze masakra🤦zaopatrzenie jak w małym sklepiku -
Adria wrote:Wczoraj zucili to mieso z kurczaka za 10 zl za 1.5 kilo. Kto sie zucil na mieso
Starzy ludzie ...
Ogladalam filmik 🤦 porazka.
Corka wczoraj pokazywala filmik na tik toku jak laska byla u rodzicow i odkryla ze w garazu maja tyle zarcia ze masakra🤦zaopatrzenie jak w małym sklepikuurl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Do tego jutro jest zebranie z rodzicami w kosciele w sprawiw pierwszej komuni .sa wybrane jakies przewodniczace rodzicow dzisiaj info
Pojebane baby ze prze huj.
Noi stary musi isc bo ja nie pojde bo by mnie musial zawiesc do tego bym musiala wziasc cala ferajne .
Jak to zobqczylam mialam atak paniki🤦 -
Ja też od poniedziałku zamykam swój sklep. Nic się nie dzieje, ludzie wydają masowo kasę na żarcie i papier do dupy więc już nie mają na ubrania , to bez sensu tam siedzieć i płacić pracownicy.A opłaty za lokal i inne i tak trzeba płacić. Lipa straszna nawet gadać mi się nie chce 😓url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Selir871 wrote:Dziewczyny, wychodzicie normalnie z dzieciakami na spacery? Ja już 5 dzień siedzę z młodym, boję się, że coś złapie a szpitale w Szczecinie mogą być niewydolne i nie będzieiał kto pomóc.Taką mam schizę
Szkoda trochę, że macie inne forum, ale rozumiem, że chcecie trochę prywatności.
Ja wychodzę, staram sie codziennie byc na spacerze. Ale my na wsi mieszkamy 😁
Jeny, ale Julka mi jojczy, no 3/4 spaceru przepłakała dzisiaj... 😣 az stawałam co chwiłe sprawdzać czy stópek nie ma zgiętych 😔 i chyba mi juz dzisiaj cierpliwosc puszcza... 🤦♀️ cos czuje ze okres mi sie zbliza 😑
W ogole jakos tak do dupy... ona juz by chciala byc wszedzie, placze bo nie moze ja juz chwilami nie ogarniam życia 🤷♀️ wczoraj zlapalam sie na tym, ze chcialabym wrocic do pracy na pol etatu. Wiem, e jest to niemozliwe, ale troche wyjsc do ludzi SAMEJ...
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
W lipcu 😑
2014.06. - start
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
Adria, popłynęli tam 🤦♀️
2014.06. - start
Hej dziewczyny, nie chce odnosić się do Waszych dyskusji dot. forum vs insta, za cienkim bolkiem stażem tutaj jestem. Napiszę tylko, że szkoda, że Was nie ma.
My chodzimy na spacery, w pola, lasy, ale nawet jak mijamy jakiś ludzi to nie wpadamy w panikę, bo to nie aż tak bliski kontakt.
Mikka, z tym sklepem to faktycznie lipton. Duże straty dla przedsiębiorców. Mój stary też zarabia na siebie (i na nas), nikt mu nie zapłaci za najbliższe kilka tyg. Pod tym względem budzetowka czy korpo wygrywają.
Kinga, mi do pracy nie śpieszno, ale dobrze trochę pobyć samej. Wiem, że to może głupie z mojej strony żeby w obliczu pandemi myśleć o takich rzeczach, ale wypad na basen czy do Rossmanna to były moje odskocznie psychiczne w ciągu tygodnia. Na chwilkę, na godzinkę. Taka wewnetrzna Moniczka egoistka się odzywa
Adria, a to obowiązkowe? aż mi się ciśnienie podnosi jak widzę takie rewelacje. Masakra!
U nas się zaczęło. Muszę ogarnąć te zabezpieczenia, które polecala Karola
-
Mój też 😂wstaje i otwiera komody non stop a ja tylko pilnuje żeby nie przytrzasnął sobie palców. Też muszę ogarnąć te całe zabezpieczenia ale to jak się uspokoi sytuacja z 👑
-
Jacek na szczęście jeszcze nie zagląda do szafek. Ale zrzuca na siebie krzesła 🙉Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
U nas jeszcze nie ma zaglądania do szafek, chociaż szuflada już go interesuje
Też nie będę się w takim razie odnosić do sytuacji. Szkoda, że akurat teraz w takim kryzysie i niepokoju jeszcze się rozpadło forum 😔
Kasia rozumiem Twoją frustrację, ja już dzisiaj zaliczyłam kłótnie ze starym i nakrzyczalam na mamę, jestem poddenerwowana tym wszystkim 🙁 jeszcze mój mały marudny już drugi dzień i ciągle jęczy, strzelę sobie w łeb niedługo