X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamunie LIPIEC 2019
Odpowiedz

Mamunie LIPIEC 2019

Oceń ten wątek:
  • Aniamania Autorytet

Wysłany: 14 marca 2020, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na dodatek przestaliśmy jeść słodycze więc nawet stresu nie można zajeść 😅

age.png
    14.03.2023 💗
    28.06.2019 💙
  • mikka86 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2020, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adria wrote:
    Moj dzisiaj grajaca ksiazeczka przytszasno) se palucha u ręki
    Ale sie darł 🤦

Stary mi kurwa piwa nie kupił🤷jak zyc...🤷
    Adria łap 🤭🤭47d40d309ae0.jpg

url=https://www.suwaczek.pl/]54661da9df.png[/url]
  • Aniamania Autorytet

Wysłany: 14 marca 2020, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do pobycia samej to udało mi się w samotności pograbic liście pół godziny 🙈

Może nie wychodzę jakoś często z domu ale dołujący jest fakt, że nawet do tej Biedry ani rodziców nie można pojechać.
    My na spacery chodzimy codziennie ale nie muszę się specjalnie starać żeby unikać ludzi.

age.png
    14.03.2023 💗
    28.06.2019 💙
  • mikka86 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2020, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Forum się jeszcze nie rozpadło i mam nadzieję,że się nie rozpadnie. Komu zależy to zostanie. Tylko trzeba zrozumieć ,że każdy jest inny , każda ma swój pogląd na macierzyństwo, każdą może śmieszyć co innego, każda ma prawo pisać o czym chce,zarowno o kupce dziecka jak i o mentolach . Właśnie,gdzie moja koleżanka od fajek 🤔, mam nadzieję, że to tylko chwilowa nieobecność ..

• Adria Autorytet

Wysłany: 14 marca 2020, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mieszkamy 3.5 km od miasta jedynymi czlowiwkami na ktorych musze patrzec to sa moje gnomy maż i tesciowa 🤷🤦

qdkk3e5e17wj0gq3.png
    córka👱 Amelia 9 lat, 👱Zuzia 5 lat synek aniołek👼Kubuś 24 maj 2017 ,poronienie marzec 2018r
    Łukaszek 13 lipiec 2019r.
  • Casjopea Autorytet

Wysłany: 14 marca 2020, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ani nie czytam insta, ani nie wchodzę zbyt chętnie tutaj.. Taka trochę lipa. Brakuje mi tego wszystkiego i też mi jest bardzo przykro.
    Nie sądzę by KarolaJJJ potrzebowała adwokata, natomiast jeśli kogoś drażni jej bezpośredniość to po prostu ma w pompie to co ona pisze. Nic prostszego 🤷‍♀️

• Czarna_kawa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2020, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaLukasia i ja też tu jestem❤️mam urwanie kapelusza z moją małą szarańczą, ale staram się jak mogę nadrabiać i odzywac😘 nawet nie miałam czasu na to insta zajrzec, ledwo tu wyrabiam. Każda z nas docenia to forum na swój sposób, przyszedł mega kryzys, każdy jest nerwowy, ludzie różnie odreagowuja stres, jedni humorem, inni mają słowotok, jeszcze inni milczą. Uszanujmy to wszystko, mamy siebie❤️w dobie szalenstwa, które ogarnęło kraj takich bab jak wy to ze świecą szukać💡💡💡

Lullaby, moja kochana❤️Pięknie to napisalas❤️chodz się przytul, u mnie podwójne ząbkowanie i stary ma zamknięte hale na 2 tyg💀 już mi dziś ciśnienie podnosił, zapowiedział, że będzie w ogródku pracował jak tylko będzie pogoda, na jego szczęście, bo jak mi zacznie zrzędzić tak jak dziś to chłop bez łba będzie chodził za parę dni... Sam kadłubek☠️💀

Emma, jak Emi? U nas górna jedynka kluje się dalej, ale obok niej nadrabia druga, jeszcze nieprzebita👽 Ada jest momentami taka nerwowa, że ciężko ją utrzymać, do tego ząbkująca Mira i cyrk na kółkach gotowy🤡🤡🤡a w tle pierdolący stary o pomalowanej kredkami świecowymi ścianie🤡🙊jeszcze kurwa małpy brakuje, bo do tego cyrku to Melise mogę nauczyć chodzić na dwóch lapach w spódnicy, zresztą uwielbia ze mną tak tańczyć jak śpiewam 🤣(mówię o naszym psie, jakby ktoś odleciał i myślał, że Czarna o jakimś zielsku wypisuje🐕). Mam taki zapierdol myśli, że chciałbym wam o wszystkim opowiedzieć, a tu wieje pustką w momencie dotyku klawiatury tel💩

mikka86, Lullaby lubią tę wiadomość

201907041556.png
    201802112272.png
    02.2017 aniołek 7tyg[*]
    02.2018 córeczka<3
  • Lullaby Autorytet

Wysłany: 14 marca 2020, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Casjo to może tak po staremu zapytam - gdzie byłaś jak Cię nie było? Jak minął Twój dzień? Załatwiłaś hajsy dla budowlańców? Jak moja cudowna przyszła synowa i jej równie cudowny brat? 😁

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2020, 20:17

0FDyp1.png
    82bip1.png
  • 33Sylwia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2020, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja juz nie skonentuje tej sytuacji tutaj, bo i tak nic to nie wnosi 😁

KasiaLukasia ♥️ zapał se fajeczkę na to wszystko 😁

Moi byli na spacerze i jutro też zamierzam wyjść, no chyba że coś jebnie.

Monika Ty się prosisz o rozwód tym zdjęciem czyżbyś już miała dość siedzenia z mężem 24h na dobę 😁😂

Leon zaczął dziś stawać w wannie... Świetna zabawa! A w ataku histerii siedząc na podłodze odbił się piętami i cała siła uderzył o płytki, nic mu nie jest ale się wystraszyłam, chyba rośnie mi nerwus.
    Ogolnie siedzimy w domu i ta myśl że z nikim się nie możemy spotkać doprowadza mnie do szału ale mężu zadowolony 🤦‍♀️
    Teraz kolacja posłucham trochę tego co znowu się dzieje, mega martwię się o tatę. Jest bardzo schorowany i mega uparty! Typ : "tyle przeżyłem to co mi może takie coś" wczoraj wybierał się do szpitala w Sosnowcu do lekarza... Wykończy nas kiedyś 😐 kochany człowiek ale im starszy tym bardziej musi robić na przekór.

Dobra się rozpisałam, kończę już tylko jeszcze to 😂
    Możliwe by takie dzieci miały źle sny? "Leon wybudza się z krzykiem i trudno go ukoić, nawet cycem rzuca...

Monjaktalala lubi tę wiadomość

relgupjy0emg7fv2.png
  • kinga27.30 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2020, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem wykonczona dzisiejszym dniem... Julka właśnie zasnęła 😴 i ja tez z chęcią już bym odleciała...

ibm2tv73nhk4mn1x.png
    2014.06. - start
    2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
    JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
    ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
    14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk) :(
    11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy <3 Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
    19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb!
  • kinga27.30 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2020, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, Julka też budzi się z płaczem, takim histerycznym, a łzy jak grochy wielkjw lecą 😣

ibm2tv73nhk4mn1x.png
    2014.06. - start
    2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
    JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
    ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
    14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk) :(
    11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy <3 Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
    19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb!
  • Casjopea Autorytet

Wysłany: 14 marca 2020, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lullaby ❤️ Moja kochana.
    U nas wszystko w porządku. W pewien sposób cieszę się, że te żłobki nieczynne, bo znowu mam Izę ciągle przy sobie. Trochę głupio to brzmi, bo przecież nikt nie karze mi jej do żłobka dawać, ale wiesz co mam na myśli prawda?
    Mamy nowy, całkiem sprawnie działający schemat dnia i żyje nam się w miarę możliwie spokojnie na ile to możliwe z dwójką małych dzieci ;)

Co do kasy to nie, nie wybieram się już do banku póki to wszystko nie ucichnie. Nie mam z kim dzieci zostawić, a nie będę ich ze sobą ciągnąć.

Smutno mi tylko trochę, że ciągle sama jestem z dzieciakami. Ale znowu jak pomyślę o 2 tyg ciągle ze starym to włos mi się na tyłku jeży 😜🙈 Za to mój ciągle liczy na kwarantannę i kibel w domu. Z nas dwojga to zdecydowanie mi się bardziej dupsko rwie w świat, niż jemu. A aktualnie pali gałęzie i rozpętał takie piekło, że nic, ino czekać na straż. W dodatku budowlańcy musieli w nas stos wpieprzyc jakieś butelki po piankach czy czymś w tym stylu, bo przed chwilą nastąpił taki wybuch jakby kto słonia ustrzelił.

Ej niech to forum wróci. Smutniej się żyje bez niego.

• anngelikamartaa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2020, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tutaj ciągle jestem i tak łatwo się mnie nie pozbędziecie. 🤭

Lullaby, mikka86, Czarna_kawa lubią tę wiadomość

dqpr20mmc4opiown.png
    12.06.2019r.~05:45 SN 36+6 Antoś 👶🏼💗
    20 luty - 424g💗
    13 marzec - 760g ❣️
    3 kwiecień - 1060g💓
    2 maj - 1650g🍼
    27 maj - 2550g🙆‍♀️
  • Adria Autorytet

Wysłany: 14 marca 2020, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam temperature 37.2...,🤭

qdkk3e5e17wj0gq3.png
    córka👱 Amelia 9 lat, 👱Zuzia 5 lat synek aniołek👼Kubuś 24 maj 2017 ,poronienie marzec 2018r
  • Lullaby Autorytet

Wysłany: 14 marca 2020, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna kawa dzięki za słowa wsparcia 😘 No trudny czas nastał a na to wszystko my zamknięte z dziećmi w domu i ola Boga z swoimi starymi😱🤷😁 pamiętam jeszcze jak kiedyś chcialam za młodu z moim starym spędzać całe dnie, żyć bez jego obecności nie mogłam to teraz mam. Szkoda, że jakieś 10 lat za późno 😂 Obecnie tak jak Kinga27_30 marzę żeby mieć tą możliwość posiedzieć SAMEJ (taaa chyba w kiblu i to nie zawsze).

Casjo to Ci się Stary piroman trafił. Lepiej by zrobił jakby ogień w łóżku rozpalił a nie na placu😝 🤭
    Doskonale rozumiem Twoja radość z dłuższej obecności Izy w domu. Może zabrzmi to jak wariactwo ale może przez to wszystko będę miała dobry pretekst, żeby Miki jednak poszedł rok później do przedszkola. Trochę strzał w kolano, bo w koło wszyscy wiedzą lepiej, że z jednym dzieckiem będzie mi łatwiej itp. A co z moją tęsknota za Starszym słodziakiem? Trudno pogodzić takie sprzeczne emocje. Ja na polowania za jedzeniem i lekami jeżdżę sama. Chłopcy z starym a ja ogarniam nową rzeczywistość. Te moje chłopy to jednak beze mnie zagubione są. Też ustalam nowy plan dnia tak by pasował nam wszystkim. I proszę nie czuj się samotna. Może nie zastąpię wszystkich fajnych dziewczyn na forum ale zawsze Ci odpowiem i poradzę dobrym słowem i przytulasem 😘😘😘

Casjopea, Czarna_kawa lubią tę wiadomość

0FDyp1.png
    82bip1.png
  • Adria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem zmuszona pic balantaysa z cola 😷
    Ble

mikka86, Lullaby lubią tę wiadomość

qdkk3e5e17wj0gq3.png
  • Phyllis Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez chwilę było tu burzowo, ale po burzy wychodzi słońce... I niech już zostanie.

Kinga, łączę się w bólu. Ja też wykończona jestem dzisiejszym dniem - miałam cały czas marudzenie, płacz, stękanie z byle powodu. Może jutro będzie lepiej. Z tego powodu nie byłam na spacerze, ale jutro sobie odbiję podwójnym czasem na zewnątrz.

Siedzenie w domu ma swoje zalety. W końcu jesteśmy wszyscy razem, możemy pooglądać filmy razem, wspólnie zjeść posiłki, w spokoju porozmawiać. Mój mąż zrobił dziś pizzę ze starszakami... Fajne to. Wiadomo, sytuacja z wirusem jest nieciekawa, ale łatwiej mi się żyje, gdy w trudnej sytuacji odnajduję jakieś pozytywy.

mikka86, anngelikamartaa, Monjaktalala, Czarna_kawa lubią tę wiadomość

Wiktoria 2004, Adrian 2009, [*] 24.10.2014, Laura 2019

"Nie rezygnuj na 5 minut przed cudem" ❤️
    km5sdf9hv11x35hq.png
  • Drobinka91 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2020, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adriaaa.....😷😅

Mówię dziś do Olka- " powiedz ma-ma", a on spojrzał na mnie i odpowiedział "na chuj" 😳🤣🤣 autentycznie, tak wyraźnie i akurat w takim momencie, że ze starym nie mogliśmy ze śmiechu wyrobić.

Lullaby, mikka86, anngelikamartaa, xgirl, 33Sylwia, kinga27.30, Aniamania, Lady_Dior, Claudissa, Casjopea, Czarna_kawa lubią tę wiadomość

qb3ce6yd8925ak7r.png
    Aleksander 07.07.19r👶
    3000g 🔹️54cm🔹️
    klz9e6ydh37227gp.png
    1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖

• mikka86 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2020, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drobinka91 wrote:
    Adriaaa.....😷😅

Mówię dziś do Olka- " powiedz ma-ma", a on spojrzał na mnie i odpowiedział "na chuj" 😳🤣🤣 autentycznie, tak wyraźnie i akurat w takim momencie, że ze starym nie mogliśmy ze śmiechu wyrobić.
    😂😂😂

• Lullaby Autorytet

Wysłany: 14 marca 2020, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drobinka91 wrote:
    Adriaaa.....😷😅

Drobinka91 😂😂😂 mam nadzieję, że to nie pierwsze słowa, bo jak potem się tym pochwalić przed innymi? 😅 Wyobrażasz sobie jakąś ciocia pyta "a jakie pierwsze słowa powiedział Oluś" a Ty "na Chuj" 😂😂😂

33Sylwia lubi tę wiadomość

0FDyp1.png
    82bip1.png
‹‹ 3245 3246 3247 3248 3249 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ