Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
ines. wrote:tak tak, nie dość że płeć to jeszcze tp by sobie chciały wybierać taaa na pewno
dzieci same sobie wybiorą
Ja jej tylko sugeruje datęa ona zrobi tak jak jej będzie pasować
-
PannaEvans wrote:Moja laryngolog zawsze jest przeciwna orofarowi max. Mowi ze zle wplywa na sciane przyeklu i zoladek, tak jak inne znieczulajace, ona zawsze poleca laryng up ale nie wiem jak w ciazy. Na pewno w ciazy wolno Ci tantum verde ale to tez znieczula.
Nie wiem jak u normalnych ludzi ja mam przepukline przelykowa, latwo wpadam w zapalenie zoladka i mam refluks wiec u mnie calkowicie tego typu bajery odpadaja.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Casjopea wrote:Serio serio?
Będzie dwóch Mikołajów?
Serio serioimię po śp.dziadku, tacie mojego męża. Artystyczna dusza z niego była. Był aktorem i muzykiem. Potrafił wszystko zagrać ze słuchu
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
Alrauna1987 wrote:Serio serio
imię po śp.dziadku, tacie mojego męża. Artystyczna dusza z niego była. Był aktorem i muzykiem. Potrafił wszystko zagrać ze słuchu
Tez mamy takiego pra-dziadka artystę, architekta, pilota ale był Bolesław wiec odpadało
Nie wiem co zrobimy z imieniem dla córki, mąż tak okropnie się na tą Ewę upiera....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2019, 09:53
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Emma_ wrote:Ines, a jak ma Twój synek na imię?
Filip, a na drugie Jerzy po dziadkachCórcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
nick nieaktualnyZaczynam się martwić
dzisiaj weszłam na wage a tam tylko 600 g na plusie w poprzedniej ciąży w tym samym czasie miałam już 3 kg więcej mimo ze nie miałam apetytu a teraz jem dużo i nawet w nocy czasami muszę dojesc bo jestem głodna. Czy któraś z Was też tak wolno tyje?
-
Sylka135 wrote:Zaczynam się martwić
dzisiaj weszłam na wage a tam tylko 600 g na plusie w poprzedniej ciąży w tym samym czasie miałam już 3 kg więcej mimo ze nie miałam apetytu a teraz jem dużo i nawet w nocy czasami muszę dojesc bo jestem głodna. Czy któraś z Was też tak wolno tyje?
W pierwszej ciąży tak wolno tyłamsuper sprawa, do porodu szlam z +10kg, ze szpitala wróciłam tylko z +3kg, a dwa miesiące po porodzie byłam na zero z waga.
Teraz jest o wiele gorzej mimo ze nie jem jakoś więcej niż wtedytakże tylko się cieszyć a nie martwić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2019, 09:51
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
-
Sylka135 wrote:Zaczynam się martwić
-
nick nieaktualny
-
Ja przytyłam 5kg , dziś się ważyłam . teraz u mnie 18+1 tc.
W 2 ciąży w 20 tc byłam 17kg na plusie. A w dniu porodu +30kg od wagi przed ciążą
A w pierwszej ciąży do 20tc nie przytyłam nic. za to jak zaczęłam tyć po 20tygodniu to w dniu porodu miałam +30kg na wadze...
Także nie martw się , jeszcze zdążysz mieć więcej kg na wadzeMom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
poliś wrote:Ines o nie
wszystko moja wina ... ok termin porodu 5 lipiec, córeczka - Monika, połówkowe 21 luty..
Sorry dziewczynkii nigdy za bardzo nie lubiłam tego imienia, a w podstawówce w klasie były 4 , później w liceum też chyba 3 ,no ale teraz już rzadko kto nadaje to imię , więc może Twoja córeczka będzie bardziej zadowolona
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Ja jakoś półtora tygodnia temu też już miałam +4 kg od tamtej pory się nie ważyłam, wiem , że co najmniej połowa tego to od jedzenia bo jem dużo, tak jak na początku nie jadłam prawie nic,tak teraz mogłabym ciągle siedzieć w lodówce i właśnie weekendy jak jestem w domu jest najgorzej bo w pracy to na szczęście nie mam takiej możliwości,no cóż po ciąży dieta.url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Dziewczyny tylko sie cieszyc, jak sie malo tyje, ja nie mam tu wagi i sprawdze 8 lutego ale mam nadzieje, ze jak najmniej chociaz widze ze mnie tluszczyk troche obrosl tu i tam i ubolewam bo wcale nie mam ochoty na niskokaloryczne jedzenie tylko cukierki, czedkoladki, jakies burgery, pizze itp i musze chyba przystopowac.PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
Poliś, imię bardzo ładne i bardzo rzadko spotykane teraz wśród dzieci. Moja córka ma Monika, wybór męża, do samego końca nie byłam przekonana, ale jak się Mała urodziła zaczęły mi się podobać zdrobnienia tego imienia
i musiałam mężowi przyznać rację, że ładne wybrał.
PannaEvans, mnie też teraz okropnie ciągnie do słodyczy i fastfooda. Jak nigdy nie jadłam w McDonalds, tak teraz mam ochotę na żarcie stamtąd, ale mąż olewa tę zachciankę kompletniepoliś lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
ines. wrote:ok na pewno brakuje mi terminu: AgaRydz, Drobinka91, Xgirl -(jeśli jeszcze się pojawi)
ines. lubi tę wiadomość
SYNUŚ
Niedoczynność tarczycy
Po stracie w 20 tyg. ( Luty 2019 )
-
A w ogóle z rana usłyszałam dobry żarcik. Że teściowa na wakacje chce wziąć do nas 12 i 8 latka. I może jeszcze 2,5 latka. Dawno się tak nie ubawiłam, bo ja początek ich wakacji ogarniam chatę na cito, potem Idę do szpitala na cc, nie wiem ile tam będę, a potem zamierzam poświęcić czas SWOJEJ rodzinie. (A jak ich przywozi, to ja muszę się nimi zajmować, gotować im itd, także została okrutnie wyśmiana, bo w te wakacje żadnych dodatkowych dzieci prócz moich nie będzie)
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
Aska1994 wrote:A w ogóle z rana usłyszałam dobry żarcik. Że teściowa na wakacje chce wziąć do nas 12 i 8 latka. I może jeszcze 2,5 latka. Dawno się tak nie ubawiłam, bo ja początek ich wakacji ogarniam chatę na cito, potem Idę do szpitala na cc, nie wiem ile tam będę, a potem zamierzam poświęcić czas SWOJEJ rodzinie. (A jak ich przywozi, to ja muszę się nimi zajmować, gotować im itd, także została okrutnie wyśmiana, bo w te wakacje żadnych dodatkowych dzieci prócz moich nie będzie)
Ja pierdole, ale masz atrakcje.
Ale w sumie jak to jest Wy mieszkacie u niej czy ona u Was? Bo jak Wy u niej to do swojego domu może sprowadzać kogo chce. Nie hejtuje Was, rozumiem Twoja reakcje bo każda kobieta by sie wkurwiła, zwłaszcza, że z noworodkiem będziesz mieć kupe roboty.PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy