Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
https://www.aliexpress.com/item/Breast-Pumps-With-Milk-Bottle-Cold-Heat-Pad-Double-Electric-Powerful-Nipple-Suction-USB-Breast-Pump/32775419890.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.11744c4d3WbJf0
ten, type 3 - teraz jednak zwatpilam, bo jednak nie jest to dwufazowka -
Mikaja tak, wlasnie ten Swing siedzi w online-koszyku Mysle, ze mi sie przyda bo bede chciala odciagac mleko i sobie gdzies wyjsc No chyba, ze mleka w ogole nie bede miec to wtedy hmmm
Polis ja wczoraj liczylam ile juz kasy wydalismy to masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 09:50
-
Casjopea wrote:KarolaJJJ ja też trzymam kciuki Dla mnie zaswiecilo zielone światło to może i Tobie się uda
-
Ja sie ciesze, ze jednak sporo mam po starszaku, to zawsze to oszczednosc duza. I tez duzo rzeczy teraz mamy uzywanych.
Znowu sie dzis slabo czuje - tym razem jednak zoladek. Moj kierownik przyszedl i powiedzial ze sie dziwi ze tu jestem i nie spodziewal sie mnie. Ogolnie jak chce moge isc, ale posiedze jeszcze chwile moze i zobacze, jak sie sytuacja rozwinie. -
mikaja wrote:xgirl male szanse, ze nie bedziesz miala pokarmu
Cooooo Karola w 3 tys, Jezu -
Ja wozek 1700,2w1 ,ze wszystkim,dlatego zrezygnowałam z cybexa gdzie wszystko na częsci sie kupuje.
Ubranka,przewijak,apteka dla mnie i dziecka ok 700 zł
Jakies dupce z ali ok 100
Chusta 100
Otulacze,flanelki,tetra i rogal na Motherhood ok 200
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 10:12
-
Ja wydalam 200zl na gacie, ktorych i tak nie nosze bo nie przytylam hahah To jest dopiero marnotrawstwo.. Ale na moje usprawiedliwienie - chcialam kupic juz wczesniej troche wieksze zeby teraz sobie zaoszczedzic lazenia po sklepach. Cos nie wyszlo.
-
A to ja swoich rzeczy ciazowych nie doliczylam, ale tez kupilam jedne gacie za 8funtow ktore nosze juz 4 miesiace i tylko piore non stop Byly czarne, sa zdecydowanie szare Mialam zamowic drugie, ale chyba nie ma juz sensu, bo za 2 tygodnie koncze prace, a wtedy na stale wskakuje w leginsy ciazowe i do tego koszulki + dlugie kardigany, zeby tylek zaslonic, bo jednak nie lubie w leginach swiecic dupskiem