Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
hahaha Rudzik, to ja chyba nie zrozumiałam pytania 🙈
Moja blizna podobno jest super, za to mam rozstęp mięś i prostych brzucha na dwa palce. Wizyty mam co 2 tyg.
A u synka też fajnie, ostatecznie podobno ma asymetrie nie prawo ale lewostronną ale dzięki rehab już ladnie centruje glowe - oczywiscie jak na mozliwosci 2msc dzieckaRudzik1 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dziewczyny jestem jestem ale dziś mam lekki hardcore i napisać coś,to nie lada wyczyn.Zapalenie przeszło-czuję się lepiej.Nadal ściągam mleko-z gorsetem i medelą swing maxi to moment.Muszę się za siebie zabrać,bo brzuch mi został 4kg.Jem dużo ze stresu i wsio mi w brzuch idzie.Nie mam zbyt silnej woli ale muszę coś z tym zrobić.Powoli szykuję się do urlopu-wylatuję 28sierpnia.Ksiądz nie chce wydać zaświadczenia mojej przyjaciółce,która ma być chrzestną i to tylko dlatego,że mieszka w Nl.Kazał tu w parafii iść po zaświadczenie,że może być chrzestną.Tylko jakim cudem holenderski ksiadz ma wiedzieć,czy była bierzmowana itp.??? Takie coś się załatwia w parafii gdzie było się bierzmowanym przecież.Nie wiem jak to rozwiążemy 🤷♀️ Ahh dużo by pisać ale muszę się doić póki mała śpi Także do potem dziewczyny 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2019, 04:34
-
Magda ja chcialam tylko powiedziec, ze wg mojej lekarki te bole lydek nie maja nic wspolnego z ukladem krwionosnym (zrobila mi usg niemal od stop do glowy ). Ale oczywiscie u Ciebie moze byc inaczej, musisz isc sama to sprawdzic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2019, 21:13
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
xgirl wrote:Magda ja chcialam tylko powiedziec, ze wg mojej lekarki te bole lydek nie maja nic wspolnego z ukladem krwionosnym (zrobila mi usg niemal od stop do glowy ). Ale oczywiscie u Ciebie moze byc inaczej, musisz isc sama to sprawdzic.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dziewczyny jak tam Wasze dzieci i Wy oczywiście?? Ja tylko narzekam na wrażliwość brodawek sutkowych-bolą jak nie wiem 🙄
Dziś mieliśmy szczepienie 6w1 i pneumokoki.Mała trochę zaplakała a ja razem z nią ...Teraz ją obserwuję i nie powiem ale stresuję się-oby nic nie było mojej 4498gr.kruszynce -
Doriska87 ja się na szczepionkach nie znam w ogóle.Idę według schematu szczepień i była to szczepionka Synflorix.
-
Ja nie Lady, ale my daliśmy Prevenar13 (płatną) i wszystko było spoko. My daliśmy wtedy jak miał 6 tyg. 6w1, pneumo i rota razem i git. A dziś rano były meningokoki C (Nimerix). Wszystko jest okej. Powtórkę mamy 19.09, a meningo 24.10.
Jak to piszą na grupach szczepiennych #nicsieniestalo
Mnie tam szczepienia nie stresują, ale może ja po prostu dziwna jestem
A dziś 5930g :0
A ktoś mi powie kiedy dajecie/dałyście meningokoki b (Bexsero)?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2019, 21:32
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Nie jesteś dziwna Magda-mbc-po prostu twarda baba z Ciebie😉
Ja teraz tak czytam o tym Synflorixie i o matko-odetnijcie mi lepiej neta😳
-
Magda - mbc wrote:no ja uważam teraz, że to bardziej reumatologia. Ja mam zapalenie wielomięśniowe
Ciekawe czy to moze miec cos wspolnego z cc🤷🏻♀️
Albo gowno robilam cala ciaze a teraz zapieprz i cialo przeciazone hmm
Magda przeczytalam teraz o tym zapaleniu wielomiesniowym..ma-sa-kra😱 Ty to masz czy wydaje Ci sie, ze masz?
Sorry, jesli Cie mecze. Troche sie zdenerwowalam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2019, 22:31
-
Kupiłam motyla (faktycznie jest ekstra) i pana skarpetę i to on w sumie robi u nas furorę.
Ja mam netto blisko, więc na pewno sobie sprawdzę. Jurek też nie ma odparzeń ani uczuleń, ale ja lubie testować pieluchy
U Jurka po szczepionkach nie ma zmiany zachowania, liczyłam wczoraj, że może będzie spokojniejszy po meningo, bo mielismy usg przezciemieniowe, ale gdzie tam, to byla jego pora na zabawe i gadanie wiec nie przepuscil
Temperatury nie mial. No ale my robilismy C, przy B profilaktycznie daje sie paracetamol, bo one sa ciezsze. Jak sloncze C to dopiero wezmiemy B (tak mysle). Co prawda nie pamietam juz tych schematow szczepien meningo, ale chyba u mamyginekolog na blogu jest.
To daj znac, co powiedzial fizjo!💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda-mbc no do mnie masz 15km z Amsterdamu 😉 Wpadnij na kawę
Ja wiem,że tu też mam w pakiecie meningokoki i tylko od koleżanki słyszałam, że jest to dość kontrowersyjna szczepionka,że jest nowa itp.no i ona nie zgodziła się na meningokoki-tu szczepienie nie jest obowiązkowe.Ja oczywiście nic nie wiem-może poczytam o tych meningokokach...