Mamusie luty 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Makowa_Panna wrote:Witam się w 7 tc
Lenka byłam wczoraj na wizycie 5t 6d był zarodek 3,2 mm i serduszko 130/min.
Baranosia też z chęcią dołączę do grupy na fb jeśli będzie tajna
Mamunia jestem za.
Kawiorek zobaczysz co będzie po weekendzie. Trzymam kciuki żebyś zobaczyła serduszko!
Sówka cześć Byłaś już na usg?
Sylllwus trzymam kciuki za wizytę.
Vivanillka a który u Ciebie tc?
Makowa_Panna,tak byłam wczoraj i dlatego napisałam tutaj bo było serduszek i wszysto okWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 08:23
-
Cześć chciałabym się przywitać. To moja 3 ciąża. Mam syna 4 lata. 2 lata temu poroniłam. Niedawno okazało się że mam niedrożne jajowody ale jakoś 2,5 mies pozniej nagle okazauje się że jest ciąża. Najpierw od 4tc wszystko ok beta rosła 44,5 potem 91,5. Teraz we wt 5t4d byłam w klinice na usg i był pęcherzyk ciążowy 5,4 mm bez zarodka. W śr miałam robić bete i 946,83 czyli mały wzrost. W pt poszłam do mojego ginka co miał mi ciąże prowadzić ale gorszy sprzęt. Miałam już 6tc pęcherzyk znalazł i wydawało mu się że widzi pole płodowe ale ciężko było uchwycić. Kazał przyjść za tydz na usg to bedzie juz 7t3d. Czy jest szansa że jednak się pojawi zarodek serce? Miała któraś podobnie? Brak mi sił na 2 poronienie. Narazie nie mam plamień biore 2x2 luteine i duphaston. HEparyne od pozytywnej bety bo mam mutacje PAI1. POMOCY
-