X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamy w ciazy z Bristolu
Odpowiedz

Mamy w ciazy z Bristolu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kinia86 Debiutantka

Wysłany: 23 maja 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc czy sa tu jakies kobietki w ciazyvz Bristolu?

• madziaa Debiutantka

Wysłany: 24 maja 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, mieszkam od dwóch tygodni w Bristolu jestem w 15 tygodniu, potrzebuję lekarza najlepiej Polaka lub położną, bardzo proszę o pomoc :)

• Kinia86 Debiutantka

Wysłany: 24 maja 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm to tak jak ja chcialam zasiegnac opini o pl ginekologu w bristolu na bedmister. Ja jestem w 12 tyg.

• madziaa Debiutantka

Wysłany: 24 maja 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie tego samego szukam, a nigdzie w internecie nie ma nic na ten temat.

• madziaa Debiutantka

Wysłany: 24 maja 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a potrzebuję stałego lekarza czy położnej do prowadzenia ciąży... ;)

• Kinia86 Debiutantka

Wysłany: 26 maja 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze musimy odssiezac watek to ktos sie znajdzie

• madziaa Debiutantka

Wysłany: 27 maja 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przeszukałam cały intener i nic nie mogę znalezc z wyjątkiem postów z 2008 roku czy starszych...

• Kinia86 Debiutantka

Wysłany: 29 maja 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia czy umowilas sie juz do ang poloznej?

• madziaa Debiutantka

Wysłany: 30 maja 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam w przychodni raaz bo bardzmo mnie brzuch bolał skierowali mnie do szpitala i tam pani ginekolog o dziwo zrobiła mi USG, okazało się ze jest wszystko dobrze i kazała mi umowic sie z polozna zeby prowadzić ciążę, ale naraziw tego nie zrobiłam przeporwadzam się z Downend do innej miejscowosci niedaleko wiec tam bede chodzić tylko musze się umówić. Bardzo by mi zależażało żeby to była polka ale pewnie się nie uda :( a Ty?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ