X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamy w ciazy z Bristolu
Odpowiedz

Mamy w ciazy z Bristolu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kinia86 Debiutantka

Wysłany: 23 maja 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc czy sa tu jakies kobietki w ciazyvz Bristolu?

• madziaa Debiutantka

Wysłany: 24 maja 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, mieszkam od dwóch tygodni w Bristolu jestem w 15 tygodniu, potrzebuję lekarza najlepiej Polaka lub położną, bardzo proszę o pomoc :)

• Kinia86 Debiutantka

Wysłany: 24 maja 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm to tak jak ja chcialam zasiegnac opini o pl ginekologu w bristolu na bedmister. Ja jestem w 12 tyg.

• madziaa Debiutantka

Wysłany: 24 maja 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie tego samego szukam, a nigdzie w internecie nie ma nic na ten temat.

• madziaa Debiutantka

Wysłany: 24 maja 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a potrzebuję stałego lekarza czy położnej do prowadzenia ciąży... ;)

• Kinia86 Debiutantka

Wysłany: 26 maja 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze musimy odssiezac watek to ktos sie znajdzie

• madziaa Debiutantka

Wysłany: 27 maja 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przeszukałam cały intener i nic nie mogę znalezc z wyjątkiem postów z 2008 roku czy starszych...

• Kinia86 Debiutantka

Wysłany: 29 maja 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia czy umowilas sie juz do ang poloznej?

• madziaa Debiutantka

Wysłany: 30 maja 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam w przychodni raaz bo bardzmo mnie brzuch bolał skierowali mnie do szpitala i tam pani ginekolog o dziwo zrobiła mi USG, okazało się ze jest wszystko dobrze i kazała mi umowic sie z polozna zeby prowadzić ciążę, ale naraziw tego nie zrobiłam przeporwadzam się z Downend do innej miejscowosci niedaleko wiec tam bede chodzić tylko musze się umówić. Bardzo by mi zależażało żeby to była polka ale pewnie się nie uda :( a Ty?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ