X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamy w ciazy z Bristolu
Odpowiedz

Mamy w ciazy z Bristolu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kinia86 Debiutantka

Wysłany: 23 maja 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc czy sa tu jakies kobietki w ciazyvz Bristolu?

• madziaa Debiutantka

Wysłany: 24 maja 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, mieszkam od dwóch tygodni w Bristolu jestem w 15 tygodniu, potrzebuję lekarza najlepiej Polaka lub położną, bardzo proszę o pomoc :)

• Kinia86 Debiutantka

Wysłany: 24 maja 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm to tak jak ja chcialam zasiegnac opini o pl ginekologu w bristolu na bedmister. Ja jestem w 12 tyg.

• madziaa Debiutantka

Wysłany: 24 maja 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie tego samego szukam, a nigdzie w internecie nie ma nic na ten temat.

• madziaa Debiutantka

Wysłany: 24 maja 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a potrzebuję stałego lekarza czy położnej do prowadzenia ciąży... ;)

• Kinia86 Debiutantka

Wysłany: 26 maja 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze musimy odssiezac watek to ktos sie znajdzie

• madziaa Debiutantka

Wysłany: 27 maja 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przeszukałam cały intener i nic nie mogę znalezc z wyjątkiem postów z 2008 roku czy starszych...

• Kinia86 Debiutantka

Wysłany: 29 maja 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia czy umowilas sie juz do ang poloznej?

• madziaa Debiutantka

Wysłany: 30 maja 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam w przychodni raaz bo bardzmo mnie brzuch bolał skierowali mnie do szpitala i tam pani ginekolog o dziwo zrobiła mi USG, okazało się ze jest wszystko dobrze i kazała mi umowic sie z polozna zeby prowadzić ciążę, ale naraziw tego nie zrobiłam przeporwadzam się z Downend do innej miejscowosci niedaleko wiec tam bede chodzić tylko musze się umówić. Bardzo by mi zależażało żeby to była polka ale pewnie się nie uda :( a Ty?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ