X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Manicure hybrydowy
Odpowiedz

Manicure hybrydowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Anetpis Koleżanka

Wysłany: 8 marca 2024, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak pierwszy zestaw to skup się by nie zalewać skórek, mogę Ci poradzić ze lepiej trochę dalej od skórki (już mieć minimalny odrost) niż zalać skórkę od której możesz dostać uczulenia, pamiętaj by dobrze zmatowić płytkę paznokcia, no i miłej zabawy ;)

https://e-urodowo.pl/jak-prawidlowo-pomalowac-paznokcie-poradnik-krok-po-kroku

Dorzucam od siebie również spory poradnik malowania pazurków.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2024, 09:13

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ