SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Manicure hybrydowy
Odpowiedz

Manicure hybrydowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Anetpis Koleżanka

Wysłany: 8 marca 2024, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak pierwszy zestaw to skup się by nie zalewać skórek, mogę Ci poradzić ze lepiej trochę dalej od skórki (już mieć minimalny odrost) niż zalać skórkę od której możesz dostać uczulenia, pamiętaj by dobrze zmatowić płytkę paznokcia, no i miłej zabawy ;)

https://e-urodowo.pl/jak-prawidlowo-pomalowac-paznokcie-poradnik-krok-po-kroku

Dorzucam od siebie również spory poradnik malowania pazurków.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2024, 09:13

• sawak Koleżanka

Wysłany: 16 października 2025, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma przeciwwskazań do wykonywania manicure hybrydowego. O ile oczywiście używamy bezpiecznych lakierów oraz jeśli mamy pewność co do sterylizacji. Unikałabym korzystania z usług osób robiących manicure po domach na czarno za niskie pieniądze, bo nie miałabym pewności, czy narzędzia są sterylizowane. Wolalabym nie ryzykować.
    Manicure robiłam sobie sama przez całą ciążę. Staram się robić sobie paznokcie dokładnie, nie spieszę się. Jak nie mam czasu, po prostu nakłądam bazę kryjącą. I na to jedynie top. Wybieram poza tym dobrze kryjące kolory, z którymi nie ma tyle problemów z malowaniem. Tak aby pomalować jedną warste i mieć spokój :)

Jesli mogę polecić dobrą bazę to będzie to na pewno baza Eclair https://eclair-nail.com/pl/276-baza-hybrydowa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2025, 13:22

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ