Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Manicure hybrydowy
Odpowiedz

Manicure hybrydowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Anetpis Koleżanka

Wysłany: 8 marca 2024, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak pierwszy zestaw to skup się by nie zalewać skórek, mogę Ci poradzić ze lepiej trochę dalej od skórki (już mieć minimalny odrost) niż zalać skórkę od której możesz dostać uczulenia, pamiętaj by dobrze zmatowić płytkę paznokcia, no i miłej zabawy ;)

https://e-urodowo.pl/jak-prawidlowo-pomalowac-paznokcie-poradnik-krok-po-kroku

Dorzucam od siebie również spory poradnik malowania pazurków.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2024, 09:13

• sawak Koleżanka

Wysłany: 16 października 2025, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma przeciwwskazań do wykonywania manicure hybrydowego. O ile oczywiście używamy bezpiecznych lakierów oraz jeśli mamy pewność co do sterylizacji. Unikałabym korzystania z usług osób robiących manicure po domach na czarno za niskie pieniądze, bo nie miałabym pewności, czy narzędzia są sterylizowane. Wolalabym nie ryzykować.
    Manicure robiłam sobie sama przez całą ciążę. Staram się robić sobie paznokcie dokładnie, nie spieszę się. Jak nie mam czasu, po prostu nakłądam bazę kryjącą. I na to jedynie top. Wybieram poza tym dobrze kryjące kolory, z którymi nie ma tyle problemów z malowaniem. Tak aby pomalować jedną warste i mieć spokój :)

Jesli mogę polecić dobrą bazę to będzie to na pewno baza Eclair https://eclair-nail.com/pl/276-baza-hybrydowa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2025, 13:22

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ