Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim i miłego dnia
Ja o drugim dziecku póki co nie myślę. Nie jestem pewna czy w ogóle się na nie zdecydujemy a na pewno nie mam planu żeby zajść w ciążę jeszcze na macierzyńskim. Zobaczymy co przyniesie nam los. Na pewno jak już tu pisałam nie raz podziwiam dziewczyny które są w ciąży mając malutkie dziecko. Pół biedy jeśli ciąża przebiega prawidłowo ale jeśli są problemy to czasami jest naprawdę ciężko. Niestety widziałam to u mojej przyjaciółki. U niej skończyło się to tragicznie.
Czekaja daj znać jak bułeczkijutro planuje upiec jakieś
Ja teraz do spania mam ten wałek z Biedronki o którym pisze Marta. Kupiłam go na próbę a okazało się że nic innego nie potrzebuje. Czy kupię poduszkę do karmienia nie wiem. Słyszałam różne opinie. Od zachwytów po zupełne rozczarowanie. Koło poporodowe dostałam or siosty męża. Ponoć super. Jak dostałam to sprawdzę. Sama pewnie nie pomyślałabym żeby kupić.
O muszlach laktacyjnych nie słyszałam. Zakładam że jeśli będę karmić to będę często wymienić wkładki. -
Ewelaa wrote:http://allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-do-spania-karmienia-i4810845921.html- to jest ta poduszka ktora kupilam. Spie z nia kilka mcy i jest spoko, nic sie z nia nie dzieje
-
U moich córeczek bedzie niestety różnica 8 lat ale to nie dlatego ze tak zwlekałam tylko miałam problemy z ponownym zajściem w dodatku jedną ciążę straciłam. Trudno może jak będą starsze to może złapią lepszy kontakt zobaczymy jak to będzie
-
Hej Mamuśki
Ja poduszki do spania nie mam teraz już nie opłaca mi sie kupować tej dużej nad małą się zastanowię.
o tej muszli co pisze Justyśka nie słyszałam
miedzy mna a siostrą jest dwa lata różnicy i mama mowi ze pomagałam jej przy siostrze jak pisze gosiaczek przynieś pieluszke ubranko itp ale ja podobno w ogole byłam grzeczna jak mi kazali stać i zaczekać to ani drgnęłam do tej pory sie z tego śmieją
Ja planuje drugie dziecko ale kiedy tego nie wiem wiadomo że im mniejsza różnica tym lepiej ale różnie jest i moze to byc za kilka lat na tą chwile o tym nie myśle
mój mąż tak się nakręcił że też o drugim juz mówi ale myśle że po porodzie zmieni zdanie
Sunsun bardzo bolesne te skurcze? trzymaj sie tam jakos my tu kciuki trzymamy zeby Laura jak najdłużej wytrzymała w brzuszkuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 13:06
[/url]
-
Szkoda ale ja zamówię różowe misie z drabnka. Zamawiam ten nawet nie pod wzg siebie ale dlatego ze kumpela tez ma tego węża i faktycznie czy przy karmieniu czy położyć dzidziusia na brzuszku i oprzeć go rączkami o węża czy przy nauce siedzenia to spełnia swoja funkcje wiec jakis czas mi posłuży. Sam typowy rogal do karmienia nadaje się na poczatku a gdy dziecko jest większe to juz nie jest praktyczne
-
Czekaja ja zaraz po porodzie przysuegalam ze nigdy wiecej dzieci!!! Ale szybko zmienilam zdanie. Kiedy Mati mial rowno roczek zaszlam w druga ciaze. Ciesze sie, ze tak szybko sie udalo, tydzien po odstawieniu od piersi.
Bede miala 20 miesiecy roznicy miedzy dziecmi.
Trzeciego nie planujeMamaAdasia, czekaja lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Ewelaa wrote:Anet moze tak sie otworzy
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2ish3k1&s=8#.VMOMofitZDs
Ewelaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Pisze zeby poinformowsc ze od wczoraj Oskar jest juz z nami
urodzil sie o 11.25 mierzy 53 cm i wazy 2.4 niestety nie ma go przy mnie bo jest w inkubatorku. Ma robione badania i niestety wyszlo mu zapalenie i ma antybiotyk. Nie mam internetu w szpitalu. Wychodzic narazie sie dlugo nie zapowiada. Jak bede miala dostep to Was nadrobie i napisze co u nas. Pozdrawiam
madziutek 23, Ewelaa, noa8, Madzik82, gosiaczek31, czekaja, Niunia86, MamaAdasia, kasss, Justyska89, anet525, Emrica, Emartea, bella82, loszcz, limcia, Rybeńka, SunSun, Tess, Juusti69, ines31, jasmin, Tygrysek, Sarah88, sylwia85, Krysti, Dorka1979, Krokodylica, Rubi, Emca, jostek81 lubią tę wiadomość