X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjesc i ja bym zjadla jakies ciacho domowe ale robic nie ma komu:-)

• ines31 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://kobiecegadzety.pl/21657,do-wszystkich-facetow-zadajacych-pytanie-co-robilas-przez-caly-dzien-
    :)

Rybeńka, MisiaMonisia, Krokodylica lubią tę wiadomość

1kk0i09kiu82fc6o.png
  • anet525 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    limcia wrote:
    Dziewczyny mam prośbę. Możecie mi wkleić linki do materacy i kompletów pościeli, które kupowałyście?
    ja kupiłam taki:
    http://allegro.pl/baby-raj-14el-posciel-haft-lozeczko-z-kokosem-i5001461952.html

Madzik nie martw się ty jestes w 35 tyg a ja w 32 i tez mi się szyjka skrocila. Mala strasznie mnie napiera w dol i bardzo to czuje. Najważniejsze ze masz zdrową dzidzie.
    Ines bardzo ładny wózek
    Anastacia gratuluje udanej wizyty ja znow wyszłam na miasto i znow zrobilam malutkiej Male zakupy. Juz nigdzie nie wychodzę bo przeginam. W Piotrze i Pawle jest promocja na pampersy rozm 1 2 3 . 1 po 20 zl reszta mega paczka po 50 zl a w carfurze rozm od 3 big box 79 zl

Madzik82, ines31 lubią tę wiadomość

mój Aniołek Julia 22.05.2014 (14 tc) spij spokojnie moja iskierko
    24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik szkoda ze mala się nie obróciła ale widocznie tak miało byc bez synka pewnie będzie ci ciężko ale na pewno odwiedzi cię z mężem a później juz będziesz miała dwa dzieciaczki w domu odpoczywaj ile mozesz;-)
    Ja biorę eutyrox 100 a w środy i soboty 125 i mam absolutnie nie odstawiać tylko zmniejszyć dawkę do 50 tak samo z tabletkami na ciśnienie!
    Ja obrączki też juz jakiś czas nie nosze
    Loszcz powodzenia na wizycie;-)
    Limcia ja materac kupiłam razem z łóżeczkiem gryka pianka kokos a pościel mam taka jak wstawiła Anet
    Ja shreka robiłam na pysiu zielonym lubie takie ciasta latem jak jest gorącą;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 14:37

Madzik82, gosiaczek31, loszcz lubią tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • Tess Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarah - lewa ręka też puchnie, ale na niej mam mniej umięśnione (węższe) palce :)
    Ale nie stresuje się jak nie mogę zdjąć, bo ciotka pracuje w pogotowiu i oni mają tam taką metodę na ściąganie pierścionków jak poniżej:
    http://zszywka.pl/p/gdy-nie-mozna-zdjac-obraczki-7718486.html

ex2bp07wbjlnqxgq.png
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow, bardzo ciekawy patent

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • MisiaMonisia Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ines31 wrote:
    http://kobiecegadzety.pl/21657,do-wszystkich-facetow-zadajacych-pytanie-co-robilas-przez-caly-dzien-
    :)
    Muszę to pokazać mojemu mężowatemu :P

Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣

Nasze Aniołki:
    👼 - 21.02.2014r. (10tc),
    👼 - 7.06.2020r. (CB).

Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
    Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
    Moja Kochana Molly 🐕
    - 17.03.2021r. 🖤

💊 Euthyrox N100

Starania od : luty 2019 r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ciesze sie z udanych wizyt i dobrych wiadomosci. Dziewczyny jsk mozecie to lexcie i odpoczywajcie, loszcz trzymam kciuki za wizyte obynwszystko bylo dobrze. A ja synkowi zanioslam porcje mleczka i pani doktor powiedziala mi ze wyniki krwi malego sa dobre;) kamien spadl mi z serca. Teraz czekamy na wizyte kardiologa u malego, ma byc wieczorem. Ma posprawdzac malego pod kontem tego denerwowania- dlaczego mu tak skacze cisnienie i tetno. Modle sie by bylo wszystko dobrze.

Sarah88, gosiaczek31, MamaAdasia, Krokodylica, loszcz, Ewelaa, Juusti69, kasss, Emartea, Scarlett2014, gabi30 lubią tę wiadomość

• Tess Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dziś wielkie pranie tapicerki od wózka. Nadarzyła nam się fajna okazja na używany, w super cenie i firmowy. I powiem Wam, że zanim kupicie coś to naprawdę się przyglądnijcie czy da się zdjąć tapicerkę do prania i czy wszystkie strategiczne jej części... bo ja się dziś wkurzyłam i odprułam budkę gondoli od pałąka, bo okazuje się, że nie ma jak jej zdjąć inaczej i nie rozumiem totalnie czemu nie można było zrobić w tym miejscu ,,napek" po upraniu mam zamiar przyszyć właśnie takie plastikowe i mieć święty spokój.

loszcz, Scarlett2014 lubią tę wiadomość

ex2bp07wbjlnqxgq.png
  • Niunia86 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję dziewczyny wizyt. Wasze Maluszki w brzuszku są juz dużo większego od mojej :-)
    Dzisiaj byliśmy podejrzeć Znowu Niunie i podpytac jak wyniki badań. Otóż Lenka wszystko mam normie. Usg brzuszka i główki wyszło dobrze. Jedyne co to musze się postarać o większe ilości pokarmu bo Malutka chce jeść a nie ma co. No i najważniejsze dla mnie.. Jutro pierwsze kangurowani. Juz mam łezki w oku na samą myśl, że dotkne taka kruszynke ale nie mogę się doczekać.

Sarah88, czekaja, SunSun, gosiaczek31, MamaAdasia, madziutek 23, konwalianka, Madzik82, ines31, MisiaMonisia, Krokodylica, loszcz, Ewelaa, Emca, kasss, Emartea, Scarlett2014, gabi30 lubią tę wiadomość

iv09cbxm68yuj78z.png
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jak kupowalam uzywany przez neta to pani mi wszystko wyprala i wyczyscila ze az pachnialo! w naszym wozku wszystko jest ściągane

loszcz lubi tę wiadomość

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • Tess Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hah, a u nas gościu powiedział, że sprzedaje za niższą cenę, bo mu się nie chce tego prać i czyścić ;)

ex2bp07wbjlnqxgq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaczamila wrote:
    Hej dziewczyny, ciesze sie z udanych wizyt i dobrych wiadomosci. Dziewczyny jsk mozecie to lexcie i odpoczywajcie, loszcz trzymam kciuki za wizyte obynwszystko bylo dobrze. A ja synkowi zanioslam porcje mleczka i pani doktor powiedziala mi ze wyniki krwi malego sa dobre;) kamien spadl mi z serca. Teraz czekamy na wizyte kardiologa u malego, ma byc wieczorem. Ma posprawdzac malego pod kontem tego denerwowania- dlaczego mu tak skacze cisnienie i tetno. Modle sie by bylo wszystko dobrze.

KACZAMILA TRZYMAM KCIUKI ZA OSKARKA NAPEWNO BĘDZIE ZDROWIUTKI

loszcz, kaczamila lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunia86 wrote:
    Gratuluję dziewczyny wizyt. Wasze Maluszki w brzuszku są juz dużo większego od mojej :-)
    Dzisiaj byliśmy podejrzeć Znowu Niunie i podpytac jak wyniki badań. Otóż Lenka wszystko mam normie. Usg brzuszka i główki wyszło dobrze. Jedyne co to musze się postarać o większe ilości pokarmu bo Malutka chce jeść a nie ma co. No i najważniejsze dla mnie.. Jutro pierwsze kangurowani. Juz mam łezki w oku na samą myśl, że dotkne taka kruszynke ale nie mogę się doczekać.

NIUNIA SUPER ŻE Z MAŁA WSZYSTKO W pORZĄDKU I ŻE JEST ZDROWIUTKA

Niunia86, loszcz lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunia super wieści:-)ale będą emocje jutro u Was:-) mleczko przyjdzie cierpliwosci, ściągaj ile możesz.

Kaczamila trzymam kciuki za wizytę kardiologia u oskarka, musi być dobrze, malutki jest zestresowany pewnie nowa sytuacja,tak nieoczekiwanie przyszedł na świat musi się przystosować, mamusi mu brakuje bo w brzuszku byl ciągle z toba a teraz rozłąka. Wczesniaki ponoć potrzebuja bardzo kontaktu z mamusia i wtedy są spokojniejsze, wiec może po przytulankach z toba się unormuje. Usłyszy bicie serca...
    Ważne ze infekcja ustępuje. Może tez antybiotyk tak działa na niego?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 15:44

Niunia86, MisiaMonisia, loszcz, kaczamila, Rybeńka lubią tę wiadomość

• MamaAdasia Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

Trzymam kciuki za nasze wcześniaki niech jedzą i rosną zdrowo :)

Niunia, w Bielańskim miałam usg u dr Kretowicza w poprzedniej ciązy, super lekarz, personel i szpital, fajny :)

Madzik, ważne że mała zdrowa, a cc przynajmniej bez żadnych urazów się obędzie ;)

Kasha, Anastacia, gratuluje wizyt ;)
    Anastacia, mój 33t0d miał 2534 więc podobną wagę :)

Loszcz, trzymam kciuki za wizytę ;)

Ja też czuję troche jak maly napiera głowką,ale jeszcze nie cały czas, bardziej na pęcherz.

Sylwia, gratuluję nowego miesiąca.

Konwalianka, ja CRP nie miałam, więc nie pomogę, jak Tymek, bardzo kaszle?

Ja dziś trochę posprzatałam kuchnię,ale co chwila mnie mały wołał do swoich zabawek, zeby mu pomoc itd..

Niunia86, Madzik82, Anastacia33 lubią tę wiadomość

ijpbqtkf943tum5s.png
    2r8ranli9ms4cdi1.png
    Szymuś 28.02.2015 3970g,56cm
    Adaś 09.06.2012 3800g,56cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluję udanych wizyt dziewczynki :)

sarah mi też tak palce puchną i drętwieją że mie mogę ich zgiąć masakra jakaś

Gratuluję udanych wizyt :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 15:49

MamaAdasia lubi tę wiadomość

• MamaAdasia Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę Letrox 75 a w weekendy 50 , a TSH miałam ostatnio 2.8 endo mówił że na tym etapie ciazy jest ok, ogólnie poniżej 2,1 nie miałam od 10tc.

ijpbqtkf943tum5s.png
    2r8ranli9ms4cdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez kupowalam 2 lata temu używany wozek i było wszystko poprane. Wyglądał jak nowka. Dalej wygląda super. Ale juz sciagnelam wysciolke gondoli i wypralam. U mnie w Tako można wszystko praktycznie ściągnąć bo jest albo na rzep albo zamki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 15:42

MamaAdasia lubi tę wiadomość

• MamaAdasia Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczek, ja mój Tako też uprałam , jeszcze na jesieni.

Czy Wy też co chwila , średnio co 10 minut latacie na siku w dzień? W nocy nie wstaję,ale w dzień co chwila...

ijpbqtkf943tum5s.png
    2r8ranli9ms4cdi1.png
‹‹ 1130 1131 1132 1133 1134 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: