Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
limcia wrote:Dziewczyny mam prośbę. Możecie mi wkleić linki do materacy i kompletów pościeli, które kupowałyście?
http://allegro.pl/baby-raj-14el-posciel-haft-lozeczko-z-kokosem-i5001461952.html
Madzik nie martw się ty jestes w 35 tyg a ja w 32 i tez mi się szyjka skrocila. Mala strasznie mnie napiera w dol i bardzo to czuje. Najważniejsze ze masz zdrową dzidzie.
Ines bardzo ładny wózek
Anastacia gratuluje udanej wizyty ja znow wyszłam na miasto i znow zrobilam malutkiej Male zakupy. Juz nigdzie nie wychodzę bo przeginam. W Piotrze i Pawle jest promocja na pampersy rozm 1 2 3 . 1 po 20 zl reszta mega paczka po 50 zl a w carfurze rozm od 3 big box 79 zlMadzik82, ines31 lubią tę wiadomość
-
Madzik szkoda ze mala się nie obróciła ale widocznie tak miało byc bez synka pewnie będzie ci ciężko ale na pewno odwiedzi cię z mężem a później juz będziesz miała dwa dzieciaczki w domu odpoczywaj ile mozesz;-)
Ja biorę eutyrox 100 a w środy i soboty 125 i mam absolutnie nie odstawiać tylko zmniejszyć dawkę do 50 tak samo z tabletkami na ciśnienie!
Ja obrączki też juz jakiś czas nie nosze
Loszcz powodzenia na wizycie;-)
Limcia ja materac kupiłam razem z łóżeczkiem gryka pianka kokos a pościel mam taka jak wstawiła Anet
Ja shreka robiłam na pysiu zielonym lubie takie ciasta latem jak jest gorącąWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 14:37
Madzik82, gosiaczek31, loszcz lubią tę wiadomość
[/url]
-
Sarah - lewa ręka też puchnie, ale na niej mam mniej umięśnione (węższe) palce
Ale nie stresuje się jak nie mogę zdjąć, bo ciotka pracuje w pogotowiu i oni mają tam taką metodę na ściąganie pierścionków jak poniżej:
http://zszywka.pl/p/gdy-nie-mozna-zdjac-obraczki-7718486.html -
ines31 wrote:http://kobiecegadzety.pl/21657,do-wszystkich-facetow-zadajacych-pytanie-co-robilas-przez-caly-dzien-
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, ciesze sie z udanych wizyt i dobrych wiadomosci. Dziewczyny jsk mozecie to lexcie i odpoczywajcie, loszcz trzymam kciuki za wizyte obynwszystko bylo dobrze. A ja synkowi zanioslam porcje mleczka i pani doktor powiedziala mi ze wyniki krwi malego sa dobre;) kamien spadl mi z serca. Teraz czekamy na wizyte kardiologa u malego, ma byc wieczorem. Ma posprawdzac malego pod kontem tego denerwowania- dlaczego mu tak skacze cisnienie i tetno. Modle sie by bylo wszystko dobrze.
Sarah88, gosiaczek31, MamaAdasia, Krokodylica, loszcz, Ewelaa, Juusti69, kasss, Emartea, Scarlett2014, gabi30 lubią tę wiadomość
-
U nas dziś wielkie pranie tapicerki od wózka. Nadarzyła nam się fajna okazja na używany, w super cenie i firmowy. I powiem Wam, że zanim kupicie coś to naprawdę się przyglądnijcie czy da się zdjąć tapicerkę do prania i czy wszystkie strategiczne jej części... bo ja się dziś wkurzyłam i odprułam budkę gondoli od pałąka, bo okazuje się, że nie ma jak jej zdjąć inaczej i nie rozumiem totalnie czemu nie można było zrobić w tym miejscu ,,napek" po upraniu mam zamiar przyszyć właśnie takie plastikowe i mieć święty spokój.
loszcz, Scarlett2014 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję dziewczyny wizyt. Wasze Maluszki w brzuszku są juz dużo większego od mojej
Dzisiaj byliśmy podejrzeć Znowu Niunie i podpytac jak wyniki badań. Otóż Lenka wszystko mam normie. Usg brzuszka i główki wyszło dobrze. Jedyne co to musze się postarać o większe ilości pokarmu bo Malutka chce jeść a nie ma co. No i najważniejsze dla mnie.. Jutro pierwsze kangurowani. Juz mam łezki w oku na samą myśl, że dotkne taka kruszynke ale nie mogę się doczekać.Sarah88, czekaja, SunSun, gosiaczek31, MamaAdasia, madziutek 23, konwalianka, Madzik82, ines31, MisiaMonisia, Krokodylica, loszcz, Ewelaa, Emca, kasss, Emartea, Scarlett2014, gabi30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaczamila wrote:Hej dziewczyny, ciesze sie z udanych wizyt i dobrych wiadomosci. Dziewczyny jsk mozecie to lexcie i odpoczywajcie, loszcz trzymam kciuki za wizyte obynwszystko bylo dobrze. A ja synkowi zanioslam porcje mleczka i pani doktor powiedziala mi ze wyniki krwi malego sa dobre;) kamien spadl mi z serca. Teraz czekamy na wizyte kardiologa u malego, ma byc wieczorem. Ma posprawdzac malego pod kontem tego denerwowania- dlaczego mu tak skacze cisnienie i tetno. Modle sie by bylo wszystko dobrze.
KACZAMILA TRZYMAM KCIUKI ZA OSKARKA NAPEWNO BĘDZIE ZDROWIUTKIloszcz, kaczamila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiunia86 wrote:Gratuluję dziewczyny wizyt. Wasze Maluszki w brzuszku są juz dużo większego od mojej
Dzisiaj byliśmy podejrzeć Znowu Niunie i podpytac jak wyniki badań. Otóż Lenka wszystko mam normie. Usg brzuszka i główki wyszło dobrze. Jedyne co to musze się postarać o większe ilości pokarmu bo Malutka chce jeść a nie ma co. No i najważniejsze dla mnie.. Jutro pierwsze kangurowani. Juz mam łezki w oku na samą myśl, że dotkne taka kruszynke ale nie mogę się doczekać.
NIUNIA SUPER ŻE Z MAŁA WSZYSTKO W pORZĄDKU I ŻE JEST ZDROWIUTKANiunia86, loszcz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiunia super wieści:-)ale będą emocje jutro u Was:-) mleczko przyjdzie cierpliwosci, ściągaj ile możesz.
Kaczamila trzymam kciuki za wizytę kardiologia u oskarka, musi być dobrze, malutki jest zestresowany pewnie nowa sytuacja,tak nieoczekiwanie przyszedł na świat musi się przystosować, mamusi mu brakuje bo w brzuszku byl ciągle z toba a teraz rozłąka. Wczesniaki ponoć potrzebuja bardzo kontaktu z mamusia i wtedy są spokojniejsze, wiec może po przytulankach z toba się unormuje. Usłyszy bicie serca...
Ważne ze infekcja ustępuje. Może tez antybiotyk tak działa na niego?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 15:44
Niunia86, MisiaMonisia, loszcz, kaczamila, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
Witam,
Trzymam kciuki za nasze wcześniaki niech jedzą i rosną zdrowo
Niunia, w Bielańskim miałam usg u dr Kretowicza w poprzedniej ciązy, super lekarz, personel i szpital, fajny
Madzik, ważne że mała zdrowa, a cc przynajmniej bez żadnych urazów się obędzie
Kasha, Anastacia, gratuluje wizyt
Anastacia, mój 33t0d miał 2534 więc podobną wagę
Loszcz, trzymam kciuki za wizytę
Ja też czuję troche jak maly napiera głowką,ale jeszcze nie cały czas, bardziej na pęcherz.
Sylwia, gratuluję nowego miesiąca.
Konwalianka, ja CRP nie miałam, więc nie pomogę, jak Tymek, bardzo kaszle?
Ja dziś trochę posprzatałam kuchnię,ale co chwila mnie mały wołał do swoich zabawek, zeby mu pomoc itd..Niunia86, Madzik82, Anastacia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez kupowalam 2 lata temu używany wozek i było wszystko poprane. Wyglądał jak nowka. Dalej wygląda super. Ale juz sciagnelam wysciolke gondoli i wypralam. U mnie w Tako można wszystko praktycznie ściągnąć bo jest albo na rzep albo zamki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 15:42
MamaAdasia lubi tę wiadomość