Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To przez dużą zawartość witaminy C. Pewnie macie już przesyt i to dlatego.
A jak tam u Was po nocy? Dla mnie każdy nowy dzień jest osiągnięciem kiedy nic się nie dzieje. Ja czasem plamię ale tak na brązowo więc się nie martwię. I głowa pęka już od wczoraj wieczorem....do teraz...Nikodemka lubi tę wiadomość
16.08. Drugi Synuś, pępowina trójnaczyniowa
20.07.22 Prenatalne, pępowina dwunaczyniowa, synek ??
15.06.22 Mamy 💜 i 10 mm Żabeczkę 😻
05.03.2020 39tc , cc rodzi się Szymcio💙 ma 2 lata i 5 m-cy
29.07.19 Serduszko 💖 8tc+1, 17 mm człowieka -
Widzicie, a ja marzę żeby się wypróżnić. Może być nawet biegunka 🤔 już mam taki ból brzucha i złe samopoczucie przez te problemy z wypróżnieniem. Śliwki z morele, arbuzy, wszytsko jem po kolei i nic.
Chyba spróbuję tego specyfiku co Majowa polecała.
W żadną stronę niedobrze.
-
Dziewczyny, mam takie intymne pytanie 😀
Czy Wy współżyjecie? ❤️
Oczywiście bardziej pytam te które nie plamią. Bo jak są plamienia to w ogóle nie ma o czym mówić.
Namawiał mnie chłop namawiał i w sumie to miałam ochotę, ale cały czas boje się, że to może dziecku zaszkodzić, coś uszkodzić, podrażnić.
Jakoś nie do końca wiem gdzie ten bąbel tam się zadomowił, a dokąd sięgnie chłop 😂 ja wiem że nie da się dziecka w główkę popukać podczas stosunku ale jednak jest to ingerencja w macicę, szyjkę.Majowa_nadzieja lubi tę wiadomość
-
Cześć 🙂 długo się nie odzywałam, ale wpierw miałam pełną chatę gości, później dopadły mnie zabójcze mdłości i trudno było mi się na nowo wciągnąć ale czytałam na bieżąco 😋
Bardzo mi przykro z powodu strat i gratuluje udanych wizyt. Ja na swoją czekam. Zazdroszcze Wam usg, moje pierwsze będzie prenatalne 2 września. Wczoraj się umówiłam... 400 zl:0
Lekarze liczą skończone tygodnie. Jak poród odbył się w 38 tygodniu +5 dni to odbył się w 38 tygodniu.
Szkoda że już się dzielimy. Część tu będzie część tu... Ja póki co zostaje na forum. -
talku wrote:Dziewczyny, mam takie intymne pytanie 😀
Czy Wy współżyjecie? ❤️
Oczywiście bardziej pytam te które nie plamią. Bo jak są plamienia to w ogóle nie ma o czym mówić.
Namawiał mnie chłop namawiał i w sumie to miałam ochotę, ale cały czas boje się, że to może dziecku zaszkodzić, coś uszkodzić, podrażnić.kate2friend lubi tę wiadomość
Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
Kazio14 wrote:Ja w poprzednich ciążach bałam się bardzo a i ochoty nie było więc rzadko. Teraz ochota też nie duża a zmęczenie spore ale obaw nie ma. Inni współżyją i nic się nie dzieje więc póki lekarz nie zabroni to planuję. Zobaczymy co z tych planów wyjdzie
I dzieci zdrowe i nie miałaś żadnych powikłań przez współżycie?
Mi lekarz nie zabronił, ale też nie pytałam. A w mojej głowie wielka obawa. Bo jeśli jest jakiekolwiek zagrożenie związane ze współżyciem to oboje jesteśmy w stanie z niego zrezygnować -
nick nieaktualnyTalku raczej do macicy nie wlezie 😂 Tak serio, to nie ma siły zeby stosunek zrobił jakakolwiek krzywdę dziecku czy zagroził ciazy jesli nie ma przeciwskazan typu krwawienia itd U nas narazie abstynencja bo moje libido zerowe ale juz marudzi moj a wręcz błaga haha
Katy lubi tę wiadomość
-
Natalia05 wrote:Talku raczej do macicy nie wlezie 😂 Tak serio, to nie ma siły zeby stosunek zrobił jakakolwiek krzywdę dziecku czy zagroził ciazy jesli nie ma przeciwskazan typu krwawienia itd U nas narazie abstynencja bo moje libido zerowe ale juz marudzi moj a wręcz błaga haha
No to ufff
Mój też już błagał. Prawie brał mnie na litość zgodziłam się i nie żałuję 😛Natalia05, Olalasz lubią tę wiadomość
-
Talku ja wpsolzyje chociaż teraz ochotę to mam raz na miesiąc moja ginekolog powiedziała że to nawet korzystnie wpływa. Oczywiście jak ciąża niezagrożona . Dziewczyny jak się wam spi? Bo ja się ciągle budzę i pierdoły mi się snia
Kazio14 trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2019, 09:50
-
Auricomka wrote:Talku ja wpsolzyje chociaż teraz ochotę to mam raz na miesiąc moja ginekolog powiedziała że to nawet korzystnie wpływa. Oczywiście jak ciąża niezagrożona . Dziewczyny jak się wam spi? Bo ja się ciągle budzę i pierdoły mi się snia
Kazio14 trzymam kciuki!
Nieustanne mdłości dają mi w kość. Wypiłam herbatke i mam wrażenie, że zaraz bede lecieć do toalety 😣
23.03.2015-aniołek 9tc
22.03.2020-widzimy się na świecie 💕
Synek 💙💙💙 -
nick nieaktualny
-
Kurcze, a ja bym chciala moc wspolzyc... Mam mega ochote, a lekarz absolutnie nam zakazal przez te plamienia Juz zaczynaja mi sie snic jakies glupoty, nie wiem co to bedzie
W ogole z tymi snami w ciazy chyba jest cos na rzeczy. Ja od samego poczatku mam bardzo realistyczne sny, przesypiam cala noc bez wybudzania sie. Moze po prostu spi sie glebiej...
Kazio - trzymam kciuki :*
Ja dzis zaczynam 8 tydzien (liczac tak, jak liczy lekarz) i tez ciesze sie z kazdego dnia bez plamien. Mam nadzieje, ze serduszko bije. -
A co do mdłości to miala ktoras np tylko tydzien takiego mega mylenia i pozniej juz bylo lzej? Wlasnie u mnie 6tydxien do 7 bylo strasznie bez apetytu a teraz jest juz lepiej. Czy to nic złego ze te mdłości sa słabsze? Myslalam ze bedzie coraz gorzej jak pisałyscie ze miedzy 8-11 tyg sa największe
2021.05.05 crio blastki 4BB
5dpt bhcg 20,52; 7dpt bhcg 48,18; 9dpt bhcg 189,84; 13dpt bhcg 1726; 14dpt usg mamy pecherzyk ciazowy
21dpt bhcg 20544,47 mIU/ml prog 12,87
2021.05.29 (23dpt) usg mamy serduszko❤
2021.06.15 usg dzidzia ma 2cm❤
2021.07.08 usg dzidzia ma 6cm❤
2021.08.05 usg dziewczynka 150g❤
2021.09.03 usg ważę juz 330g❤
2021.10.03 usg ważę 700g❤
2021.12.22 usg ważę 2,8kg❤
2022.01.10 3780g 53cm Ewelinka porod cc
Mamy jeszcze 4❄❄❄❄
2021.04.06 transfer blastki 4AB, 9dpt bhcg 0
2020.03.19 Ania 52cm, 3680g