Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Meetme ale stres! Współczuję i cieszę się że to fałszywy alarm. Teraz musi być tylko dobrze mnie też jakby mniej mdli i odrzuca od jedzenia, już tylko wieczorem chyba muszę się zmuszać do jedzenia.
Odnośnie objawów to ja cały dzień w pierwszej ciąży przepłakałam bo mnie cycki przestały nagle boleć na szczęście wszystko było ok. Teraz czasami mam trudności z oddychaniem, jakąś zadyszkę ale hemoglobina tydzień temu była w porządku.
Mnie cycki bolały przy nacisku od boku od zewnątrz z czego jeden bardziej. No i ten jeden dodatkowo na górze w miejscu blizny.Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
nick nieaktualnymeetme wrote:Cześć, witam się ze szpitala jestem tu od wtorku. W skrócie w sobotę trafiłam do szpitala z krwawieniem ale kazali leżeć mi w domu, a we wtorek już zabrała mnie karetka z krwotokiem. W szpitalu powiedzieli mi, ze poroniłam bo na Usg nic lekarka nie widziała poza krwiakiem i miałam mieć łyżeczkowanie w środę. A srode na kontrolnym Usg był dzidziuś z serduszkiem!! Już byłam pogodzona z tym, ze straciłam ciąże a tu mi mówią ze jednak w niej jestem. To była masakra. Straszne emocje, no ale już doszłam do siebie. Teraz już tylko plamię, w poniedziałek mam mieć Usg i zobaczę czy mnie wypuszczą. Chociaż przyplątała mi się jakaś infekcja wiec jeszcze zobaczymy...
-
nick nieaktualny
-
Katy wrote:Meetme, strasznie wspolczuje przezyc, ale najważniejsze, ze z dzidzia wszystko ok 😘
Mi sie wydaje, ze bol piersi jest glownie na poczatku wlasnie, a pozniej znika, ale nie znam sie :p W kazdym razie u mnie jak bol piersi przeszedł to nie zwiastowalo niczego zlego
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
06.05- początek przygotowań do IVF
19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
1 ❄️ -
Auricomka wrote:Dobrze że to się tak skończyło! Dziewczyna ja jestem trochę zaniepokojona wyglądem brodawek sutkowych w sumie samego tego koniuszka. Czy uwas uległy zmianom?
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
06.05- początek przygotowań do IVF
19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
1 ❄️ -
Katy wrote:Mnie w tej ciazy bola tylko sutki przy karmieniu, ogolnie piersi nie :p
Woda z cytryną działa na chwile, moze z grejpfrutem sprobuje jeszcze xd
Tez niedlugo zaczynam drugi trymestr, za szybko to leci:/
Zapomniałam, na mdłości jeszcze woda gazowana mi pomaga
Katy lubi tę wiadomość
-
Mi na poranne nie pomaga nic innego jak zwymiotowanie niestety, ale te późniejsze jakos udaje sie ogarnac czasem :p.
Jeju, ale miałam ciezka noc, synek coś spac nie mogl i budzil sie ciagle Zdrzemne sie dopiero kolo 11 jak on pojdzie spac, a poki co będę chodzic jak zombie.. -
nick nieaktualnyKaty to sie nasze dzieci zmowily bo moja tez dzisiaj marudzila i sie rzucala po lozku, a zwykle spi jak aniolek. Jeszcze sie cala przesikala i musialam przebierac wszystko 😀
Ja w wygladem swoich cyckow to jestem zalamana od pierwszego kp. Juz podjelam decyzje ze teraz po czwartym ostatnim dziecku ide na operacje biustuDorjana lubi tę wiadomość
-
A zgaga??? Też nie wiem co to???
Może dlatego że moje dzieci mają Abe włoski po mamusi
????
Podobno kobieta mająca zgage rodzi dzieci z pięknymi wlochatymi czuprynkami??
Sprawdziło się u was???
U mojej siostry tak.[/QUOTE]
Kolejny zabobon Miałam ogromną zgage, nawet jak leżalam już na łóżku porodowym to żałowałam że nie wzięłam ze sobą renee. Moja córka długo nie miała włosów -
nick nieaktualny
-
U mnie obie ciaze zgaga i dzieciaki z wlosami. Teraz mi troszkę lepiej juz z mdlosciami, w sumie tylko czasem zakluje jajnik. Nie wiem czy to dobrze czy zle. Jestem na wakacjach i rozmyślan czy tu nie zaatakowac jakiegos gin z usg. Przez te ostatnie usg nie wiem co mam myśleć...
Tylko zmęczona jestem ciagle, i wieczorami większy brzuch i takie ble w buzi... i swedzi pochwa... kupiłam vagical globulki i lactovaginal wspomagajacy grzybice... mam tez hexatiab globulki ale boję sie uzyc
-
Dorjana wrote:Ja też po czwartym dzidziusiu sobie chyba zrobię jakieś poprawki
😜😍😍😍😍
Ale póki co jeszcze trzeciego nie mam więc długa droga.... Która może nie zostac zrealizowana
Ja to podziwiam każda przyszła mamusie która przytula sedes. Ani razu to mi się nie zdarzyło, w żadnej ciąży więc ciężko mi wogole sobie nawet wyobrazić jakie to musi być uciążliwe.
A zgaga??? Też nie wiem co to???
Może dlatego że moje dzieci mają Abe włoski po mamusi
????
Podobno kobieta mająca zgage rodzi dzieci z pięknymi wlochatymi czuprynkami??
Sprawdziło się u was???
U mojej siostry tak.
U mnie się nie sprawdziło, całe 9 miesięcy miałam potworną Agatę, Ola urodziła się z włosami ale czuprynki nie ma. Teraz jako 4 latka też nie ma gęstych
[*] 27.09.2014 (8tc)