Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Olalasz wrote:Ja jutro jadę nad morze aż na tydzień 😀
A czy Ty się opalasz i kąpiesz?Olalasz lubi tę wiadomość
PCOS, MTHFR, PAI-1, hiperprolaktynemia.
M - fragmentacja DNA
🔸2018 - 3 x IUI cb
🔸01.2019 - 1 IVF FAMSI długi protokół, hiperka. 25.02 pick-up 4 kumulusy, 2 oocyty -> 1❄️ (4BC). 03.04 FET. 10dpt beta 0,1.
🔸04.2019 - 2 IVF FAMSI długi protokół. 24.05 pick-up 10 kumulusów, 7 oocytów -> 6 ❄️ 😍
27.06 FET 3AB i 3BB. 5dpt beta 28. 7dpt beta 77. 11dpt beta 258. 14dpt beta 945. 21dpt beta 14561, są dwa pęcherzyki. 28dpt mamy ❤️❤️. 17t4d będzie parka!
24.02.2020 Nasze skarby są już z nami! 🥰
"Kiedy coś uparcie gaśnie, zaufaj iskierce nadziei" -
syllwia91 wrote:Mialam. Mam to za sobą i tęsknię za tym . Bo bol z jednej strony jest dużo bardziej martwiący
To nie masz już żadnych objawów?
Ja to mam jeszcze gule w gardle bardzo często i ogólnie Starsznie szybko się męczę. Często też mam problem z oddychaniemWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2019, 17:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMia ❤️ wrote:To nie masz już żadnych objawów?
Ja to mam jeszcze gule w gardle bardzo często i ogólnie Starsznie szybko się męczę. Często też mam problem z oddychaniem -
nick nieaktualny
-
Natalia05 wrote:Problemy z oddychaniem to trzeba sprawdzic hemoglobine i poziom zelaza.
A jak was bolaly te piersi? Cale, po bokach, stale czy przejsciowo? Mnie tak dziwnie to szczypie to nieprzyjemne wcale marze zeby to przeszlo juz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2019, 18:02
-
Natalia05 wrote:Problemy z oddychaniem to trzeba sprawdzic hemoglobine i poziom zelaza.
A jak was bolaly te piersi? Cale, po bokach, stale czy przejsciowo? Mnie tak dziwnie to szczypie to nieprzyjemne wcale marze zeby to przeszlo juz. -
Cześć, witam się ze szpitala jestem tu od wtorku. W skrócie w sobotę trafiłam do szpitala z krwawieniem ale kazali leżeć mi w domu, a we wtorek już zabrała mnie karetka z krwotokiem. W szpitalu powiedzieli mi, ze poroniłam bo na Usg nic lekarka nie widziała poza krwiakiem i miałam mieć łyżeczkowanie w środę. A srode na kontrolnym Usg był dzidziuś z serduszkiem!! Już byłam pogodzona z tym, ze straciłam ciąże a tu mi mówią ze jednak w niej jestem. To była masakra. Straszne emocje, no ale już doszłam do siebie. Teraz już tylko plamię, w poniedziałek mam mieć Usg i zobaczę czy mnie wypuszczą. Chociaż przyplątała mi się jakaś infekcja wiec jeszcze zobaczymy...
-
Meetme - udusilabym ich golymi rekami! Jak mozna narazac kobiete w ciazy na taki stres, nie majac pewnosci!
-
Meetme, strasznie wspolczuje przezyc, ale najważniejsze, ze z dzidzia wszystko ok 😘
Mi sie wydaje, ze bol piersi jest glownie na poczatku wlasnie, a pozniej znika, ale nie znam sie :p W kazdym razie u mnie jak bol piersi przeszedł to nie zwiastowalo niczego zlego -
Meetme trzymamy kciuki za dobre zakończenie! :*
Dziewczyny nie panikujcie z tymi objawami... Miałyście wszystkie wizyty które były pomyślne więc bądźcie dobrej myśli Wmawianie sobie złych rzeczy niczemu dobremu nie służy. Zbliżamy się powoli do 2 trymestru i objawy będą powoli zanikać, to normalne. Za to za chwilę urosną nam wszystkim okazałe brzuchyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2019, 19:42
Makt lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nadrobiłam Was siedząc na lezaczku na koncercie. A wszyscy moi towarzysze pobiegli pod scenę wariować.
Ja jednak wolę unikać pięknego tłumu pod sceną bo boje się, że mnie ktoś w brzuch uderzy.
Któraś pytała na jakim jestem festiwalu. Cieszanów Rock Festiwal
Wiecie jakie noce są już zimne?! Temperatura potrafi spaść do 8-9 stopni. Normalnie zamarzam trochę, ale ubieram dwie warstwy, śpiwór, na głowę czapka i chucham do środka śpiwora dzisiaj ostatnia noc a jutro moje ciepłe łóżeczko
Meetme, współczuję bardzo tych trudnych przeżyć. Najważniejsze, że dzidziuś żyje. Całe szczęście, niech rośnie silny maluch.
Ja naszego idę podglądać w poniedziałek i za Waszymi radami poproszę żeby mi lekarz pokazał go trochę na żywo na USG nie mogę się już doczekać -
Katy wrote:I dojdzie zgaga i bezsennosc 😂 Nie no nikomu tego nie zycze, ale sa to czeste objawy na dalszym etapie xd
Ja wlasnie walczę z mdlosciami Nie jestem jakos bardzo głodna, ale musze cos zjesc na siłę bo bedzie jeszcze gorzej...
Mi na mdłości pomógł wyciskany sok z grejpfruta! Pije codziennie po szklance i dolegliwości ustąpiłyKaty lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny