Marcowe mamy 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaaaa to są tortury, przyszło drugie śniadanie, wszyscy dostali paczka! A ja cukrzycowa yyyy suchary i jogurt naturalny, chyba się przekęce 🤤🤤🤤 haha
Kate, ktg min 20 min poprawnego zapisu.
Katy, jak już masz tą zgagę to czy zjesz paczka czy nie, nie ma różnicy. Wniosek - zjeść! 😉
PCOS, MTHFR, PAI-1, hiperprolaktynemia.
M - fragmentacja DNA
🔸2018 - 3 x IUI cb
🔸01.2019 - 1 IVF FAMSI długi protokół, hiperka. 25.02 pick-up 4 kumulusy, 2 oocyty -> 1❄️ (4BC). 03.04 FET. 10dpt beta 0,1.
🔸04.2019 - 2 IVF FAMSI długi protokół. 24.05 pick-up 10 kumulusów, 7 oocytów -> 6 ❄️ 😍
27.06 FET 3AB i 3BB. 5dpt beta 28. 7dpt beta 77. 11dpt beta 258. 14dpt beta 945. 21dpt beta 14561, są dwa pęcherzyki. 28dpt mamy ❤️❤️. 17t4d będzie parka!
24.02.2020 Nasze skarby są już z nami! 🥰
"Kiedy coś uparcie gaśnie, zaufaj iskierce nadziei" -
nick nieaktualny
-
Majowa_nadzieja wrote:Co ja dzis mialam za noc...
Prawie całą nie spałam... miałam skurcze takie jak na okres, twardniał mi przy tym brzuch i trochę bolały plecy tak co około 8 minut... już myślałam że coś się rozkręcić.. niestety o 4 rano jak ręką odjął. Może lekarz jak mnie badał coś tam naruszył. Jak się tak będę męczyć jeszcze z 2 tyg albo dalej to się chyba zastrzele.... dziś na pocieszenie zjem tonę pączków.
Majowa w ramach relaksu proponuję wycieczkę do Bread House - tam mają obłędne pączki
ja już 5 zjadłam, a dopiero 11 😂 -
Nic mi nawet nie mowcie o pączkach🤤 tu są tylko te podłe 'donaty' a mam taką ochotę. Ja też pół nocy nie spałam. Dziecko moje tak się wierciło że masakra, też zgage miałam a teraz on sobie odsypia! Ta zgaga naprawdę potrafi dokuczyć... Ja po wizycie. Wszystko w porządku 😉 Ja się cieszę bo waga moja w miejscu
-
Syllwia gratulacje
M - fragmentacja DNA
🔸2018 - 3 x IUI cb
🔸01.2019 - 1 IVF FAMSI długi protokół, hiperka. 25.02 pick-up 4 kumulusy, 2 oocyty -> 1❄️ (4BC). 03.04 FET. 10dpt beta 0,1.
🔸04.2019 - 2 IVF FAMSI długi protokół. 24.05 pick-up 10 kumulusów, 7 oocytów -> 6 ❄️ 😍
27.06 FET 3AB i 3BB. 5dpt beta 28. 7dpt beta 77. 11dpt beta 258. 14dpt beta 945. 21dpt beta 14561, są dwa pęcherzyki. 28dpt mamy ❤️❤️. 17t4d będzie parka!
U mnie ktg trwalo godzinę bo mala przez pierwsze pol to spala 😂
Co do paczkow to ja robię domowe, wyjdzie ok 20 mysle takze nie zjadlam jeszcze ani jednego dzis zostaną mi białka wiec upieke bezy i jeszcze moze oponki zrobię bo nie wiem czy nie malo tych paczkow na apetyt ciężarnej hahaElo, Agulkowa, Natalia05, Katy lubią tę wiadomość
-
Sylwia gratulacje.
Talku i uschio też dziś donoszone. Co u was. Talku to w ogóle ostatnio coś ucichła...
Kate2friend u mnie różnie ktg trwa najczęściej do pół godziny choć i zdążały się przypadki 10 minut😂
Iriiska zabierz z wózka pączka.... Tylko tak wiesz jak przyczajony tygrys 😂😂😂
Natalia ale suwaczek świetny. Już niedługo🤗 mi córka rano codziennie odlicza... Tuli brzuch i gada jeszcze x dni😂
Dziś poszła podjadania ELSA do szkoły świętować karnawał....
A w nocy próbuje spać wyżej żeby mi ta zgagą przeszła ale zaraz kręgosłup boli i Stasiek wariuje...
Ach jeszcze dwa tygodnie...iriiska, Ushio lubią tę wiadomość
-
Ja tez jeszcze 0 paczka ;p wydaje mi sie ze albo brzuch mi stanal w miejscu albo nie wiem. Nawet mama stwierdziła ze jest maly. Gdzie zawsze trabi mi ze mi brzuch w boczki poszedl :p
Ja chyba nie bede miala sily smazyc paczkow. Ledwo co moge z podlogi wstac jak z synem sie bawie :p
-
Elo wrote:Majowa w ramach relaksu proponuję wycieczkę do Bread House - tam mają obłędne pączki
ja już 5 zjadłam, a dopiero 11 😂
To chyba nA starówce ? z tego co kojarze
Ja już opchnęlam zaraz po śniadaniu całe opakowanie faworków:D pączka jeszcze nie tknęłam...nawet na obiad nie mam ochoty.. Ale dzisiaj marudzę.
Ja na ktg mam jeździć też od przyszłego tyg, 2 x w tyg i też się głowie jak to ogarnąć bo samochodem już nie jeżdżę, autobusem mAm dwie przesiadki... jedynie kogoś muszę poprosić... dam na paliwo i będzie mnie wozić... Ale nie lubię z drugiej strony komuś robić problemu i czasu marnować bo ktgjednak trochę trwa...
16.08. Drugi Synuś, pępowina trójnaczyniowa
20.07.22 Prenatalne, pępowina dwunaczyniowa, synek ??
15.06.22 Mamy 💜 i 10 mm Żabeczkę 😻
05.03.2020 39tc , cc rodzi się Szymcio💙 ma 2 lata i 5 m-cy
29.07.19 Serduszko 💖 8tc+1, 17 mm człowieka -
Sylwia gratuluję donoszonej ciąży i życzę rychłego rozwiązania!
Ja na razie zjadłam 1 pączka, ale dobry był taki prawdziwy pyszny pączuś z cukierni, chociaż takie domowe pewnie jeszcze lepsze
Majowa a czemu już nie jeździsz autem? Niewygodnie Ci jest?
Dziewczyny, a jak to jest ze zwolnieniem lekarskim, bo ja np mam do jutra i tak się zastanawiam do kiedy mi wystawi następne. No i co jak będę miała zwolnienie i w międzyczasie urodzę to jak to się ma do macierzyńskiego? -
sweetmalenka wrote:Ja tez jeszcze 0 paczka ;p wydaje mi sie ze albo brzuch mi stanal w miejscu albo nie wiem. Nawet mama stwierdziła ze jest maly. Gdzie zawsze trabi mi ze mi brzuch w boczki poszedl :p
Ja chyba nie bede miala sily smazyc paczkow. Ledwo co moge z podlogi wstac jak z synem sie bawie :p -
Inka, ja urodziłam w środku zwolnienia L4. Najzwyczajniej w świecie dostarczyłam do kadr wszystkie dokumenty do macierzyńskiego itp. i oni sobie sami tam wszystko skorygowali. Po prostu wtedy do daty urodzin jest L4, a potem zmienia się w macierzyński.
Inka150 lubi tę wiadomość
-
Agulkowa na tym etapie będzie ciężko z przyczajonym tygrysem, obstawiam bardziej hipopotama
Ale pączka dorwałam w końcu w szpitalnym kiosku, cukier po 105 sesese 😁
I miałam przed chwilą ostatnie USG z pomiarami, lekarzowi wyszlo 3700 i 3680 😱😱 niemożliwe, sam powiedział, że przy bliźniakach nie ma co tym wymiarom wierzyć. Ale itak trochę się przerazilam 😱Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2020, 14:21
Mia ❤️, Gratka, kate2friend, bummy, Agulkowa, Syllwia91, GWHT, Ushio lubią tę wiadomość
M - fragmentacja DNA
🔸2018 - 3 x IUI cb
Wow Iriiska co za waga, chyba rzeczywiście coś źle lekarzowi wyszło.
Ametysth mi położna mówiła, że było tak do końca roku, tzn rodzącą mogła odmówić porodu SN po wcześniejszej cesarce albo podsisywala zgodę na próbę porodu sn ale od początku roku tego nie ma. Mi powiedziała, że tamta cesarka nie jest wskazaniem to następnej ale jeśli by coś się działo, nie było postępu to odrazu robią cięcie i nie czekają długo, że może pójdzie dalej. Ja się zastanawiam jak to jest z podawaniem oksycotyny i wywoływaniem porodu po wcześniejszej cesarce bo słyszałam, że nie mogą że względu na ryzyko rozejścia się tej blizny
amethyst lubi tę wiadomość
Aniołek 17.10.2017- 8t5d