Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › Marcoweczki 2017
Odpowiedz

Marcoweczki 2017

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mayka Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam macowe mamusie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 12:13

edyś, Falon lubią tę wiadomość

Olaf 08.07.2011
    Leon 31.08.2015
    Tola 02.02.2017
    ...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019
  • GRANAT Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam, a że są już takie? Póki co kobiety chodzą w ciąży 9 m-cy. To jakiś wyścig w stylu kto pierwszy ten lepszy, czy już wiesz, że za miesiąc zajdziesz w ciążę?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Tym razem udało się!!!
    niemowle.gif
    Gabriel ur.16.11.16 56 cm. 4240 g. ;D
  • Falon Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha no właśnie dziwne! Faktycznie skoro ja miałam test pozytywny 28lipca a my mamy jeszcze maj to jakieś czary-mary się tu tworzą :)

Renka88, RudyTygrysek, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

201604051765.png
  • aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam ostatni okres przed porodem 28 maja i termin na 4-go marca...Tak długo czekałam na ten wątek, a tu takie coś :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 00:23

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ