X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcoweczki 2017
Odpowiedz

Marcoweczki 2017

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mayka Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam macowe mamusie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 12:13

edyś, Falon lubią tę wiadomość

Olaf 08.07.2011
    Leon 31.08.2015
    Tola 02.02.2017
    ...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019
  • GRANAT Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam, a że są już takie? Póki co kobiety chodzą w ciąży 9 m-cy. To jakiś wyścig w stylu kto pierwszy ten lepszy, czy już wiesz, że za miesiąc zajdziesz w ciążę?

d'nusia lubi tę wiadomość

Tym razem udało się!!!
    niemowle.gif
    Gabriel ur.16.11.16 56 cm. 4240 g. ;D
  • Falon Autorytet

Wysłany: 31 maja 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha no właśnie dziwne! Faktycznie skoro ja miałam test pozytywny 28lipca a my mamy jeszcze maj to jakieś czary-mary się tu tworzą :)

Renka88, RudyTygrysek, d'nusia lubią tę wiadomość

201604051765.png
  • aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam ostatni okres przed porodem 28 maja i termin na 4-go marca...Tak długo czekałam na ten wątek, a tu takie coś :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 00:23

d'nusia lubi tę wiadomość

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ