!! MARZEC 2021 !!
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozumiem doskonale, zarejestrowałam się do bebiclubu i bebiprogramu, czekam na termoforek i karty do zdjęć, ciekawe czy przyślą 😅 w pierwszej ciąży też się gdzieś rejestrowałam i przysłali taką mini sensoryczną przytulankę, był to hit. Miłej niedzieli 😉
-
Agnieszka a mi termoforek ani karty nie przyszly.... ale coz..nie mozna miec wszystkiego :p24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
My znowu bardzo intensywnie. Po wstaniu zaskoczył nas snieg więc szybciutko pobiegliśmy robić bałwana. Potem wpadł syn sąsiadów i tez chłopcy bawili się śniegiem póki nie stopniał
potem standardowo spacer, kawka i ciacho na wynos po którym syn w brzuchu oszalał
No i w końcu pochwalałam wiosenno letnie kurtki i buty i wyciągnęłam zimowe
brawo ja za refleks
Choinkę od kiedy mieszkamy razem zawsze kupujemy żywą. Zaczynaliśmy od malutkiej w wynajmowanym pokoju a teraz mamy pod sufit
I mnie krzywa i inne badania we wtorek. A w piątek wizyta. Potem weekend mikołajkowy wiec pewnie tez szybo zleci!
Misia powodzenia jutro. -
Strawbeery a myślałam, że starszym tez cos wyślą. KJ ja byłam tez żywą zarezerwować i odbiór przed świętami, skąd jesteś, bo jestem ciekawa gdzie snieg spadł. Mój dzis sie ożywił ale po kebabie 🤣.
Kciuki aby wasza krzywa wyszla idealna.
Misiaa czekamy jutro na wieści -
Ja jestem z Małopolski. Wczoraj jak wracaliśmy z Krakowa do nas to już poruszyło ale rano i tak nie mogliśmy uwierzyć ze napadało aż tyle śniegu! Tylko ze temperatura koło 2/3 stopni to szybko topniało. W zeszłym roku musieliśmy jechać do Krynicy żeby znaleźć snieg
-
Hej,
Z Martynka jest lepiej. Dostała dziś obiad, aczkolwiek wyniki są dziwne. Wczoraj miała CRP 1 i 13tys.leukocytów, po podaniu antybiotyku leukocyty spadły do 11tys. a CRP 3...nadal przyglądają się czy to nie wyrostek utajony... Z drugiej strony może uda się przejść bez leków. W dodatku właśnie pokłucilam się że starym i ogólnie mam dość. Od sierpnia życie daje mi w kość..😔🤬😥 niech ten rok się skończy...Ada urodziła się 18.03.2020 przez CC
👶-2007 synuś
👶-2009 córcia
13.07 🧪- 23 mlU
17.07 🧪- 133 mlU
28.07🧪 - 8656 mlU
11.08 ❤
17.09 będzie piękna zdrowa córeczka!!❤❤ -
Beatii kurde te leukocyty strasznie wysokie... ale napewno raz raz w szpitalu sobie z tym poradzą :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2020, 20:17
Beatti, Makino lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Beatti najważniejsze, że córka lepiej się czuje, syn w styczniu przy 41 st gorączki przez 3 doby miał crp 0,1, morfologia i mocz super 🤦 dziewczyny my od 2015 mamy zawsze żywą choinkę, potem dajemy ją na działkę, którą mamy, ale do tej pory przyjęła się tylko jedna niestety... Śniegu u mnie nie było już w tamtym roku, a kupiłam synowi śniegowce i kombinezon, no przesadziłam. Choć w górach w tamtym roku na świeta znajomi mówili, że też szału nie było 🤔 może coś się ruszy, jeszcze 2014,2015 śnieg to była norma, nie mówiąc o latach sprzed 2010...
Beatti lubi tę wiadomość
-
Beati będzie dobrze, grunt, ze możesz wejść do Martynki. Jeszcze 32 dni i będzie koniec 😘😘😘😘
Dziewczyny nie pamiet,ktora ale pisała o olejku migdałowym do pielęgnacji ciała a jakiej firmy będz gdzie taki nabyć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2020, 21:07
Beatti lubi tę wiadomość
-
Jestem, jestem. Czytam, ale piszę trochę mniej. Aktualnie na krzywej cukrowej. Chce mi się trochę spać, ale ja ostatnio ogólnie kiepsko śpię. A co do samej mieszanki to mnie akurat nawet smakowała (cytrynowa), tylko jest pierońsko słodka.
Ostatnia wizyta w skrócie sprowadza sie do tego, że pessar dobrze trzyma i mała waży 683g.Beatti, Ania81 lubią tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Dzień dobry🙂
Dziś nareszcie świetne wieści. Wypuszczają moją córeczkę że szpitala. Nie wiadomo co było przyczyną, przez następne 3 dni ma brać antybiotyki. Nareszcie będę miała ja przy sobie 🥰
Dziś niestety przeziębienie się rozkrecilo, ale to nieważne. Ważne że moja córcia będzie przy mnie😁😁Ania81, luśka18, KJ2020 lubią tę wiadomość
Ada urodziła się 18.03.2020 przez CC
👶-2007 synuś
👶-2009 córcia
13.07 🧪- 23 mlU
17.07 🧪- 133 mlU
28.07🧪 - 8656 mlU
11.08 ❤
17.09 będzie piękna zdrowa córeczka!!❤❤ -
Świetne wiadomości!
Najważniejsze, ze córka w domu. Z reszta się uporacie
Vian dobrze, ze pessar trzyma.
Misia czekamy na wieści. Jesteście już w drodze?
Ja zamówiłam koszule do porodu i materiał na wózek, a torbę upatrzyłam sobie z Ła millou. Używane są w dobrych cenach i wcale nie zniszczone
Dziś przyszły mi tez pierwsze ciuszki, ale wiem ze będę polować na przeceny z hm itp po świętach Bożego narodzenia bo wtedy ceny są najlepsze.
Jeszcze najważniejszy fotelik, ale to pewnie na początku stycznia.
Ja dziś leniuchuje. Robię totalne minimum bo jestem mega zmęczona po weekendzie. Chłopaki założyli dach, została obróbka, ale to na ten weekend.
Zaraz wyciągnę krasnala do kalendarza adwentowego i mam zapał na duperele do robienia. Jakoś moje dziecko nieogarnięcie tematu świat. Dziś w biedronce było trochę książeczek świątecznych jakieś pomoce.
W biedronce korzystam z przywileju ciężarnej i podchodzę pod kasę i pytam czy mogę. Sklep full a ja miałam oryginalnie 7 rzeczy gorąco jak cholera i pytam czy mogę , ekspedientka patrzy, ale o co chocdzi mówię ze czy ciężarna z tym brzuchem mogę , ona tak tak nie widziałam. Mówię spokojnie nie ma. Pretensji tylko pytam, wzięła mnie od razu a takie starszy facet Nin 65+ na chama spojrzał na mój brzuch, mówię pokazać Panu bliżej czy ten 24 tydzień to dla Oana za mało?skwitowal mnie: proszę niech pani idzie bo się pani zmęczy. Już milam odpowiedzieć szkoda, ze pan mamy nie może zapytać jak to jest przyjemnie stać w zimowym ubraniu w sklepie, w którym dziewczyny chodzą na krótki rękaw i być w drugiej połowie ciąży.
Ale niektórzy to są chorzy podchodzę po kasę a mężczyźni bronią kolejki gorzej jak za PRL wchodzi aby tylko nikogo nie przepuścić.
Nie raz z rozsądku przepuszczalne osoby, które miały Np dwa produkty żeby nie czekały i kolejki nie robiły.
No zostało pranie rozwiesić i może coś jeszcze zrobię. Bo miałam ambitny plan na okna 😂😂😂 -
Beatti antybiotyk ma czas na działanie pewnie kilka dni, potem powtórzycie wyniki i będzie dobrze, super, że córa wychodzi. Byłam na krzywej, czekam na wynik. W Lidlu ostatnio mówię, że w ciąży jestem do znajomej z którą stałam przy kasie, każdy udawał, że nie widzi i nie słyszy. Zakochałam się w foteliku avionaut pixel.
-
Beati cudne wieści, Martynka na pewno zadowolona , ze w domu. Vian ciesze się, że u Ciebie wszystko w porządku. Dajcie znać dziewczyny po wynikach.
Co do kolejek te fakt ludzie w ogóle nie przejmują czy w ciąży czy dobrze się czuje ja zawsze wypinam brzuch bądź sie za niego łapie(chociaż i tak widac ze jestem w ciąży) nikt mnie nie przepuści ale starszych oczywiście, że tak