!! MARZEC 2021 !!
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak jestem po konsultacji z dr Lipą. Przeplywy i lozysko zle ale to bylo wiadomo bo nic sie nie cofnie...mala przybrala ok 20g w 3 dni wiec jest progres i mam nadzieje ze dzieki nitridrinkom ruszy i bedzie dobrze, innej opcji nie przewiduje... oczywiscie mowil same najgorsze scenariusze ale ja sie nie poddaje a z pozytywow to to ze na Starynkiewicza w Warszawie maja jalas metode eksperymentalna na poprawe przeplywow ale nie wiadomo czy profesorzy sie podejma no to wysoka ciaza.. w pobiedzialek mam napisac do tego lekarza sms z przypomnieniem i bedzie gadal o mnie z lekarzami z kliniki...
Ilona92 lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Misiaa zawsze krok do przodu! Może akurat dopiero leki zaczęły działać.pisz w poniedziałek do tego lekarza. Może akurat!Ada urodziła się 18.03.2020 przez CC
👶-2007 synuś
👶-2009 córcia
13.07 🧪- 23 mlU
17.07 🧪- 133 mlU
28.07🧪 - 8656 mlU
11.08 ❤
17.09 będzie piękna zdrowa córeczka!!❤❤ -
KJ to dobrze 👍 ja wdrażam się w temat mydełek, mam resztkę barwników kupionych do eksperymentów z synem z allegro, musiałabym dokupić bazę, olejki i ewentualnie formy, widzę, że są na str ecoflores, ale muszę porównać z all. I może mi się uda 🙈 a takie głupie pytanie... Mogę je potem pakować kilka razem do folii lub woreczków i nie skleją się, nie spocą?
KJ2020 lubi tę wiadomość
-
Misiaa mam nadzieje, ze będzie pozytywny odzew w poniedziałek! Czekamy na wieści co.lekarze zdecydują i z echo serca. Trsymamy mocno kciuki. Kurde ja jakoś nie mogę się przekonać do szumisia , czytałam nie zbyt dobre opinie. Ale może się okaże w marcu , ze bede szybko kupować.
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Straw_berry ja właśnie w EcoFlores dużo kupuje
a formy to różnie. W tym tygodniu w końcu przyszły mi jakieś z AliExpress ale szły z 3 mce!
Mi się nie sklejają. Tylko zostawiam żeby polegały przez noc na blacie a potem chowam do woreczków. W ogóle może jutro zrobię z młodym i/lub kule i będą do prezentów. -
Co do szumisia to ja mam bo kupila mi szwagierka dla poprzedniej coreczki na wielkanoc ale...jak bylysmy w szpitalu to polozne mowily zebysmy kupili szumisia ale taoiego z plastiku aby kozna bylo go wlozyc do inkubatora i akurat u nas sie to sprawdzilo bo mala co prawda przy tym nie zasypiala ale sie wyciszala i sluchala...
Agnieszka a moze jakas rwa Cie zlapala? Probowalas rozmasowac?24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Masowałam, fizjoterapeutka ( siostra) tez mowi ze od kręgosłupa mam się.prostowac i kontrolować moje nawyki garbienia sie. Rwa raczej nie bo to boli chwile i puszcza, nie jest to bol trwały. 15 mam wizyte jak sie nasili to chyba zostaje mi ortopeda. Masa ciała tez daje siwe znaki.
Angelinaa lubi tę wiadomość
-
Agnieszka ja ma coś podobnego chyba. W lewej nodze, na wysokości uda czuje czasem ból jak próbuje wstać albo chodzę. Ale co ciekawe tylko wtedy jeśli w ciągu dni więcej siedzę/leżę albo właśnie jak się położę po pracy na chwile. Jak jestem cały dzień na nogach to czuje się rewelacyjnie. A ze teraz szef częściowo wysłał nas na Home office to zwłaszcza w dni jak nie jestem w biurze staram się pilnować żeby pójść na jakiś spacer albo coś w tym stylu. Ale nie wiem co to. Na pewno nie skurcz
-
Agnieszka ja ma coś podobnego chyba. W lewej nodze, na wysokości uda czuje czasem ból jak próbuje wstać albo chodzę. Ale co ciekawe tylko wtedy jeśli w ciągu dni więcej siedzę/leżę albo właśnie jak się położę po pracy na chwile. Jak jestem cały dzień na nogach to czuje się rewelacyjnie. A ze teraz szef częściowo wysłał nas na Home office to zwłaszcza w dni jak nie jestem w biurze staram się pilnować żeby pójść na jakiś spacer albo coś w tym stylu. Ale nie wiem co to. Na pewno nie skurcz
-
Agnieszka a bierzesz magnez? Ja sobie tak myśle ze muszę zwiększyć dawkę. Bo biorę jedna tabletkę magne b6 a w poprzedniej ciąży łykałam jak cukierki. Niby nie myśle ze to skurcz ale kto wie.
A przy okazji to zaczęła mi się zgaga... póki co lajtowa ale zobaczymy