!! MARZEC 2021 !!
-
WIADOMOŚĆ
-
Zadzwoniłam na rejestracje i Pani aż dzwoniła do lekarzy, którzy są , ale już niekt nie odbierał.
Mam dzwonić z rana jutro, jak będzie mega bolec to na IP , a ja chyba siebwstrzymam i zadzwonię we wtorek jak będzie przyjmować moja doktor. Pewnie dotrwam do normalnej wizyty na 15.12 i wtedy zobaczy co i jak i w najgorszym wypadku da skierowanie do ortopedy , a ten sprawdzi czy coś się dzieje, czy za szybko się poprostu u mnie to rozluźnia. Trochę lipa w tej ciąży, bo w poprzedniej tak nie było pamietam.
Kj ja tez miałam gruczolowlokniaka w prawej piersi i mi go usuwali, w nawet chyba 2, później zrobiły mi się jakieś mini torbiele, później obserwacja i nic się więcej nie robiło No i muszę znów ość na kontrol.
Co do mięśniaków i torbieli to pewnie będą was obserwować bo teraz w ciąży to nic innego nie pozostaje . One wam się zrobiły w ciąży już przed? Bo mięśniaki leczą farmakologicznie z tego co wiem , w niektóre kobiety maja takie predyspozycje.
Ważne, żeby kupić coś z czego będziecie zadowolone bo kupować na sile nigdy dobrze się nie kończy.
A z dywanu Misi się uśmiałam 😂
Ja dziś staram się wybrać kolor tkaniny na wózek i nie wiem czy chce butelkowa zieleń czy ciemny khaki 😂😂 -
Agnieszka, Misia, uśmiałam się 😂 mistrzynie dekorowania 😉 Ilona mi też od zawsze podoba się kolor butelkowej zieleni. Trudny masz wybór 🤔co do pepco dużo ozdób świątecznych, ubranek dziecięcych z motywami, sztucznych kwiatowych dekoracji, miś projektor (koleżanka wzięła). Agnieszka idź, tylko nie wiem jak u Ciebie z kolejkami, z rana jeszcze może luz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2020, 17:25
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
My jak wprowadzaliśmy się do domu to ostatnią kase wydaliśmy na porządny ekspres.... kosztem komody
ale Junior wtedy sypiał tragicznie i uznaliśmy ze dobra kawa należy nam się jak psu buda
Szumisia chyba zamówię tu https://szumisie.pl/sklep?fbclid=IwAR0syHCgCQFjeD8j1rYkcmkr6NW6T4EsxrmrBUp5OT3IOmYSFwmquDfsSdU Póki co zrobiłam tylko zamowienie na 4F bo mają fajne ceny a ja chciałam mieć prezent dla moich chłopaków i wybrałam też coś dla chrześniaka.
I mam taki szalony plan żeby zrobić paczkę niespodziankę dla mojej przyjaciółki i jej dzieciaków. Nawet nie chodzi o to żeby wysłać im duże prezenty ale żeby ich zaskoczyć. Wrzucić do paczki jakieś świeczki, fajne słodycze, ręcznie robione mydełka etc a dla mojej przyszłej chrzestnicy mam boską pozytywkę z Home and YouIlona92 lubi tę wiadomość
-
Jakby któraś chciała śpiewniki polskie i angielskie to pomelody ma teraz przecenę.
Ja właśnie moim koleżankom zrobię prosta makrama i listki plus świeczki z wosku pszczelego coś jeszcze dodam i koniec. Bo w zeszłym roku uważam, ze dałam sporo co by In się przydało o ciut Chyba przesadziłam , wie. W tym roku najmniejsz ślinka oporu. Tak nikogo innego nie mam -
My mamy mnóstwo dzieciaków - chrześniacy + rodzeństwo i najbliższa rodzina. Przyjaciółce chce zrobić prezent bo mieszkamy kawałek od siebie i z racji sytuacji pewnie się nie zobaczymy w te święta. A jej najmłodsza córeczka będzie moja chcrestnica tylko póki co przez COVID odwołali imprezę. No i chce jej zrobić przyjemność. Tak szczerze to więcej zapału mam do robienia prezentu jej niż dla chrześniaka którego widuje raz w roku a prezent wypada dać. Kilka ostatni lat się starałam. Teraz mam w dupie. Dostanie plecak a jego rodzeństwo słodycze. Od 9 lat jego rodzice nigdy nie zaprosili mnie na jego urodziny czy choćby kawę. Znudziło mi się dziwonienie i pytanie kiedy mogę przyjść i przynieś prezent. Może na komunie będą pamiętać żeby mnie zaprosić
-
Kj to smutne, my z rodzina tez nie mamy kontaktu, praktycznie z nikim. Ja nie mam rodzeństwa, a mama stwierdziła z wyrywa toksyczne kontakty, ciagle dokładnie 3 groszy , plus rozwody naszych rodzicow wiec możecie sobie wyobrazić jak to było 😡
No wiem dzieci nie ma małych, mój D ma chrześniaka , ale nie ma kontaktu z siostra wiec masakra ona ma jeszcze jednego syna, tyle z rodziny tej najbliższej. A reszta nie ma dzieci, a jak coś to raczej znajomi i koniec. Chociaż te święta to masakra. Zrobią nam pewnie jeszcze godzinę policyjna żeby się nigdzie nie wybierać -
Mój mąż ma chrześniaka... Już nastolatek. Za każdym razem przy okazji świąt BN jego rodzice anonsują się do nas w pierwszy lub drugi dzień...W tamtym roku prawie się pogniewali, bo poprosiłam, by przyjechali w 2 DŚ na obiad na 14,a oni chcieli na 18 (wtedy do 2 posiedzenie, a ja, szłam do pracy 27)🤦Ja ugoszczę, mięso, sałatki, ciacho... My tam nie byliśmy... No może raz póki co... 😂 Oni zawsze mówią, że wolą do kogoś jechać (nie zapraszają chyba nikogo 🤔)
-
Ilona co to z kawą? Wyglada fajnie
Ja nie mam rodzeństwa. Mąż na jedną siostrą która jest w miarę ok choć mamy zupełnie inne charaktery wiec nigdy się nie zaprzyjaznimy. Teściowa to jeszcze inny temat. Powiedzmy że ją toleruje bo kocham mężazreszta moi rodzice tez maja swoje za uszami głównie mama która jest nadopiekuńcza i momentami w ogóle nie słucha co do niej mówię. Ale tez zawsze mogę na nia liczyć. Poza tym mam chrześniaka u kuzynki i to jest ten dramat. Poprosili żeby została chrzestna i przestali się odzywać. Nie ze się pokłóciliśmy. Takie maja charaktery. A ja staram się odwiedzać chrześniaka raz/dwa razy w roku na dzień dziecka i Mikołaja połączonego z urodzinami. Ale po tylu latach wyciągania ręki mam coraz bardziej dość i po komunii odpuszczę chyba zupełnie.
-
Ja mam chrześniaczkę ale z nią nie mam w ogóle kontaktu choć chciałam ale wyszło jak wyszło a drugi chrześniak mieszka za granicą...oprócz tego mam bratanicę lat 17 więc jej jak zawsze M da kasę bo ja pewnie będę w szpitalu..oprocz niej mamy chrzesniaka (mojego bratanka) i chrzesniaczke wiec w sumie tylko im sie cos kupi a wlasciwie malemu bo mlodej kupuje zawsze jej mama a my oddajemy kase..24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Mydełka ręcznie robione są super, ja naszczescie mam dobry kontakt z rodzeństwem. Byłam w pepco i nic ciekawego nie ma. Ja prezenty zrobione dla połowy dzieciaków druga połowa dostaje kasę. My tylko dzieciakom prezenty i moim teściom ale tez cos skromnego.
-
Oo co ja sie filmikow z robieniem mydełek naoglądałam. Strasznie mi się to podoba. Też kiedyś sprobuje 😁
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
To jest świecą z wosku pszczelego. Zamówiłam 1.5 kg wosku, mam tez swoją suszona lawendę także jest się w co bawić.
Ja tez kiedyś miałam zajawkę na mydełka itp ręcznie robione, ale jakoś czar prysł 😂😂
To widzę tez kolorowo u Was. Najgorsze, ze to dzieciom dostaje się najbardziej i nawet nie zdają sobie z tego sprawy
O to ja potrzebuje jakiś legginsów bo te co mam to jakiś mnie zaczynaja denerwować. Mam zwykle.
O tak tez znam przypadek, ze mama mówi co chce dziecko i ten ktoś albo wysyła pieniądze albo gotowy prezent , masakra.
-
Ilona mnie na początku wkurzało to że szwagierka prezent młodej kupi a my mamy oddać jej kasę.. ale później stwierdziłam że bynajniej nie muszę się głowić i latać po sklepach...oczywiście kwotę do jakiej ten prezent ma być jest ustalona :p i jak żyła moja Polcia to też się mnie pytała co ma jej kupić bo akurat były święta wielkanocne..także jakoś tak się do tego dostosowałam :p
Cały czas staram się zdrowo odżywiać ale dzisiaj jestem non stop głodna i właśnie zrobiłam sobie zupkę chińską 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2020, 21:20
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..."