!! MARZEC 2021 !!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySisi ja mieszkam a UK. Lekarza moze zobacze w czasie ciazy, a moze i nie zobacze. A ty gdzie mieszkasz?
Mila dzieki za slowa otuchy 💖, Zgadzam sie z toba.
Co do brzuszki to mnie szybko wypycha. I mimo lekkiej nadwagi widac szybko. W kazdej ciazy mialam tak, ze najpierw brzuch bylo widac a dopiero mnie🤣🤣🤣. Mam nadzieje, ze teraz tez tak bedzie🤣🤣🤣.
-
Ania81 wrote:Sisi ja mieszkam a UK. Lekarza moze zobacze w czasie ciazy, a moze i nie zobacze. A ty gdzie mieszkasz?
Mila dzieki za slowa otuchy 💖, Zgadzam sie z toba.
Co do brzuszki to mnie szybko wypycha. I mimo lekkiej nadwagi widac szybko. W kazdej ciazy mialam tak, ze najpierw brzuch bylo widac a dopiero mnie🤣🤣🤣. Mam nadzieje, ze teraz tez tak bedzie🤣🤣🤣.20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
nick nieaktualny
-
Każda ciąża jest naprawdę inna Z synem brzuszek było mi widać w 5/6 m-ce Przytyłam tylko 10 kg ale pracowałam do 8 miesiąca Teraz muszę się pilnować Wzięcia mam okropne a na dodatek startuje z wagi o 6 kg większe i od sierpnia idę na zwolnienie więc ruch będzie mniejszy Jak pójdę na zwolnienie to obowiązkowo 3/4 w tyg basen i może zajęcia z jogi
A i kochane nie zapomnijcie już dbać o swoją skórę Ja już zamówiłam mustelle na rozstepyBlackRose 89 lubi tę wiadomość
-
Kasiulka03 wrote:Każda ciąża jest naprawdę inna Z synem brzuszek było mi widać w 5/6 m-ce Przytyłam tylko 10 kg ale pracowałam do 8 miesiąca Teraz muszę się pilnować Wzięcia mam okropne a na dodatek startuje z wagi o 6 kg większe i od sierpnia idę na zwolnienie więc ruch będzie mniejszy Jak pójdę na zwolnienie to obowiązkowo 3/4 w tyg basen i może zajęcia z jogi
A i kochane nie zapomnijcie już dbać o swoją skórę Ja już zamówiłam mustelle na rozstepy
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Dziewczyny, musimy się pozytywnie nastrajać, żeby było dobrze
Powiedzcie, jak to jest ze zwolnieniem? Kiedy można iść na zwolnienie, czy jeśli dobrze się będę czuć to nie dostanę zwolnienia wcześniej?Ania81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻonkil wrote:Dziewczyny, musimy się pozytywnie nastrajać, żeby było dobrze
Powiedzcie, jak to jest ze zwolnieniem? Kiedy można iść na zwolnienie, czy jeśli dobrze się będę czuć to nie dostanę zwolnienia wcześniej?
Prawda powiedziala. Pozytywne myslenie.zero stresow, wszystkie musimy wierzyc, ze bedzie dobrze.
Zycze dobrego dnia z deszczowej i zimnej Anglii. -
nick nieaktualny
-
Żonkil wrote:Dziewczyny, musimy się pozytywnie nastrajać, żeby było dobrze
Powiedzcie, jak to jest ze zwolnieniem? Kiedy można iść na zwolnienie, czy jeśli dobrze się będę czuć to nie dostanę zwolnienia wcześniej?
Dużo zależy od osoby wystawiającej zwolnienie. W poprzedniej ciąży już na pierwszej wizycie usłyszałam pytanie czy chce zwolnienie choć wtedy nie chciałam. Teraz jest trochę inna sytuacja i liczę na szybkie zwolnienie lekarskie. Nie dość, że mam dość ciężką i stresującą pracę to tam mam ciągły kontakt z ludźmi. Dodatkowo przyda mi się czas w domu na moją dg. Zobaczymy... -
Beta później rośnie wolniej 😊 super wynik!
Anetynka lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Okolice Warszawy -
Anetynka wrote:Dziewczyny, odebralam ostatnie wyniki bety i wielka ulga! Przyrost juz mniejszy (82%), wczesniej bylo caly czas ponad 100% ale chyba to i tak w normie? Dzisiejsza wartosc to 34 166. Jutro usg i licze mocno na serduszko🤗
No raczej to znaczy, że jest wszystko jest okja chyba ostatnio miałam przyrost coś koło 80% i lekarz mówiła, że to ok. Trzymam kciuki za USG
Anetynka lubi tę wiadomość
-
Żonkil wrote:Dziewczyny, musimy się pozytywnie nastrajać, żeby było dobrze
Powiedzcie, jak to jest ze zwolnieniem? Kiedy można iść na zwolnienie, czy jeśli dobrze się będę czuć to nie dostanę zwolnienia wcześniej?Żonkil lubi tę wiadomość
-
Powiedzcie mi jeszcze jak robicie z badaniami bety?
Ja zrobiłam dwie i lekarz mi powiedziała, że tyle wystarczy i teraz czekamy na serduszko. A jak Wy robicie? Do usg jeszcze mile świetlne u mnie... -
Żonkil wrote:Usg mam 11.07. No dobra, to zostanę przy tych dwóch. Anetynka o której jutro usg? Trzymamy kciuki
Mój lekarz tez powiedział że mam więcej bet nie robić Kolejne USG 16.07 Całe wieki do tego czasu a serduszko powinno bić od dzisiaj
Chyba podejdę w przyszłym tyg do lekarza na NFZ -
5+2 juz serduszko? Rany, ja to na tym etapie mialam tylko pęcherzyk widoczny, bez zarodka.
Okolice Warszawy