Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne mdłości, wymioty, a płeć dziecka;)
Odpowiedz

mdłości, wymioty, a płeć dziecka;)

Oceń ten wątek:
  • beataa088 Koleżanka

Wysłany: 22 października 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mi sie wydaję, że to nie ma znaczenia. Każda z Nas jest inna i inaczej przechodzi ciąże. Inne ma zachcianki. Mi wszyscy mówią, że jak jem śledzie to syn. (faktycznie tak będzie), ale jem też dużo słodyczy a jak mówi sylvia to niby na dziewczynkę. Nie ma reguły :)

• MotylekKira Koleżanka

Wysłany: 1 maja 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zero mdłości, wymiotów i chłopiec :)

16udvfxm5kn2zy7b.png

https://www.maluchy.pl/ci-70821.png

788pt8hi5zrbbj3r.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zero wymiotów i mało mdłości, dziewczynka ;) Ale nie sugerowałabym się tym w ogóle...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ